70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın İncimm 😍 Evet balım içmek serbest, yemek yasak. Meyvelerini, kuruyemişlerini kahvaltı veya akşam yemeği ile birlikte yiyebilirsin.
Anladım balımm. Bişey daha sorayım. Sabah aç karnına mı yürüsem yoksa öğleden sonra falan mı yürüsem bunu bi türlü ayarlayamadım. Sabahlaro yürüsem 4 ten sonra da ip lesli falan yapsam buna da bi dezenleme yapmalıyoz galiba🤔🤔 senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum canımcımm😍😍😘😘 her eve bi sen lazımm . İyiki yolumuz burada kesişmiş😘😘

Anladım balımm. Bişey daha sorayım. Sabah aç karnına mı yürüsem yoksa öğleden sonra falan mı yürüsem bunu bi türlü ayarlayamadım. Sabahlaro yürüsem 4 ten sonra da ip lesli falan yapsam buna da bi dezenleme yapmalıyoz galiba🤔🤔 senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum canımcımm😍😍😘😘 her eve bi sen lazımm . İyiki yolumuz burada kesişmiş😘😘
İncim çook teşekkür ederim 🙏😘 İyi ki birlikteyiz balım ❤
Aç spor yaparsak depodan yakıyoruz, tokken yaparsak en son yediklerimizi yakıyoruz. Yaptığın sporun götürüsü yediğinden çok olacaksa, önce yediklerini yakıyorsun (enerji olarak), o bitince depoya geçiyorsun. Tokken yapmaktan kaçıyoruz çünkü yediğini yakınca hem boşa yemiş hamallık çekmiş oluyorsun hem çabuk acıkıyorsun. Açken sporunu yap, sonra dinlenince yemeğini ye, o zaman akşam daha az açlık çekersin ve bence daha az yersin, bununda bir açıklaması var. Evet balım sabah kahvaltıdan önce yürü, akşam yemeğinden önceki acıkmanda ipi leslie yi yaparsın.

İncim çook teşekkür ederim 🙏😘 İyi ki birlikteyiz balım ❤
Aç spor yaparsak depodan yakıyoruz, tokken yaparsak en son yediklerimizi yakıyoruz. Yaptığın sporun götürüsü yediğinden çok olacaksa, önce yediklerini yakıyorsun (enerji olarak), o bitince depoya geçiyorsun. Tokken yapmaktan kaçıyoruz çünkü yediğini yakınca hem boşa yemiş hamallık çekmiş oluyorsun hem çabuk acıkıyorsun. Açken sporunu yap, sonra dinlenince yemeğini ye, o zaman akşam daha az açlık çekersin ve bence daha az yersin, bununda bir açıklaması var. Evet balım sabah kahvaltıdan önce yürü, akşam yemeğinden önceki acıkmanda ipi leslie yi yaparsın.
Süpersin tamamdır canım bundan sonra öyle yapayjm😘😘😘😘

P_20211018_151357_p.webp

Haydi kızlar ben başladım. Bugün böyle olsun yatın sabah yapıcam

18 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 tane küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 11.00 türk kahvesi 1 ince dilim yaş pasta 2 tane hurma

Öğle yemeği yok

Atıştırmalık 14.30 2 tane bisküvi şekersiz çay

Akşam yemeği 15.30 az yağlı tavuk sote bol limonlu mevsim salata 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
yarım saat yürüyüş yaptım 1 saat pilates yaptım toplam 1 buçuk saat spor yaptım
ister istemez kaçamaklar oldu biraz kızlar 🤣🤣 artık ara öğün yok😄

Eki Görüntüle 2935690
Haydi kızlar ben başladım. Bugün böyle olsun yatın sabah yapıcam
Maşaallah İncim, çok güzel 😍 Evdeki hesap çarşıya zor uyuyor valla, böyle böyle halledecez galiba 😂 Sabah bol sporlu bir gün bizi bekliyor balımm 💪 Enişteyle arada didişiyor musunuz? Hani iddaaya girmiştiniz ya, unutmadı di mi? 😂 Çocuk nasıl oldu balım toparladı mı?
18 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 tane küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 11.00 türk kahvesi 1 ince dilim yaş pasta 2 tane hurma

Öğle yemeği yok

Atıştırmalık 14.30 2 tane bisküvi şekersiz çay

Akşam yemeği 15.30 az yağlı tavuk sote bol limonlu mevsim salata 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
yarım saat yürüyüş yaptım 1 saat pilates yaptım toplam 1 buçuk saat spor yaptım
ister istemez kaçamaklar oldu biraz kızlar 🤣🤣 artık ara öğün yok😄
Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış ama :D Sporun çok güzel zaten, seni en çok spor kurtarıyor. Aralar olsada saat 4e uymuşsun😘 Güya bende 4te kapatacaktım günü, öğlen dışarı çıkmam gerekti. Geldim, yemek yaptım, yedik derken saat 6yı biraz geçti. Neyse ki arada kaçamak yapmadım en azından, ama sporda yapacak vakit bulamadım 😂 Sabahtan biraz temizlik ve dışarıda biraz yürümem oldu. Mecbur tv izlerken spor yapacağım. Bugünümüzde böyle olsun artık, yarını nasıl geçireceğiz bakalım 😍

Maşaallah İncim, çok güzel 😍 Evdeki hesap çarşıya zor uyuyor valla, böyle böyle halledecez galiba 😂 Sabah bol sporlu bir gün bizi bekliyor balımm 💪 Enişteyle arada didişiyor musunuz? Hani iddaaya girmiştiniz ya, unutmadı di mi? 😂 Çocuk nasıl oldu balım toparladı mı?

Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış ama :KK70: Sporun çok güzel zaten, seni en çok spor kurtarıyor. Aralar olsada saat 4e uymuşsun😘 Güya bende 4te kapatacaktım günü, öğlen dışarı çıkmam gerekti. Geldim, yemek yaptım, yedik derken saat 6yı biraz geçti. Neyse ki arada kaçamak yapmadım en azından, ama sporda yapacak vakit bulamadım 😂 Sabahtan biraz temizlik ve dışarıda biraz yürümem oldu. Mecbur tv izlerken spor yapacağım. Bugünümüzde böyle olsun artık, yarını nasıl geçireceğiz bakalım 😍
Aynen kuzu spor olmasa zaten bittiğimin yeridir aynen 4 uydum kuzu🤣 olsun yarın telafi ederiz birlikte 😂 hadi bakalım hayırlısıyla yarın güzel geçsin ben yarın çorba tarzı şeyler tüketirim bakalım artık kısmet araya birşey sıkışmazsa 🤣🤣

Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış ama :KK70: Sporun çok güzel zaten, seni en çok spor kurtarıyor. Aralar olsada saat 4e uymuşsun😘 Güya bende 4te kapatacaktım günü, öğlen dışarı çıkmam gerekti. Geldim, yemek yaptım, yedik derken saat 6yı biraz geçti. Neyse ki arada kaçamak yapmadım en azından, ama sporda yapacak vakit bulamadım 😂 Sabahtan biraz temizlik ve dışarıda biraz yürümem oldu. Mecbur tv izlerken spor yapacağım. Bugünümüzde böyle olsun artık, yarını nasıl geçireceğiz bakalım 😍
Cok şükür balım toparladıı🙏 valla adam benden ümidi kesti galiba ses etmez oldu😂😂

18 ekim pazartesi menüm
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 haslanmış yumurta
Salatalık domates
1 dilim peynir
2 dilim sucuk

Ara 11.00
Türk kahvesi

Öğle 14.00
3 kasık taze fasulye
1 kase salata yag tuz yok limonlu

1 kupa yesil çay

Ara 16.45. 1 bardak tarçınlı süt

Akşam yok

Su 3 lt
Spor
40 dk tempolu yürüyüş
200 ip atlama

Birazdanda cay içerimm şekersizzzz

Ballar annemlere gittim bugün yol uzun malum giremedim. Anca eve geldim.
Tabi anneye gidince ufak tefek kacamaklar oldu ama midemin kuculdugunu hissettim bu sefer hepsini yiyemedim..

Irmik helvasi varmis ve ben bitiremedim azcik yedim ben ve yarim birakmak dusunebiliyo musunuz🤣

Yarın yarın demek istemiyorum ben de enerji_kusagi enerji_kusagi balimla ayni fikirdeyim. Ama bugünden sonra bahanem kalmadi evdeyim cumaya kadar diyim siz anlayin :D :D ne zaman desem yapamiyorum malum:D

Gidiyim de bi yorgunluk kahvesi iciyim kafam yerine gelsin:silah:

Haftanın birincisi arkadaşımız yine güzel civcivimiz olmuş :21: :21: Kendisine bol bol pıçak kullanma :bicak: hakkının bulunduğunu hatırlatır ve bu hatırlatma yüzünden bol miktarda tırsarak yarından itibaren menülerimle aranızda olacağımı bildiririm :KK70: :KK70:

Kilo veren iki balımı da çok ama çok tebrik ediyorum, biz kilo alan kulları yazmadım buraya rencide olmayalım diye :KK70: :KK70:

1. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 0,726
2. enerji_kusagi enerji_kusagi 0,710

Ballar görüldüğü üzre ben geldim :KK70: :KK70: Bakalım ne kadar burda durabileceğim. İlk mesajda tablomuzu güncelledim canlar, inşallah artık hep eksileri yazmak nasip olsun o tabloya. Umarım bu sefer aldığımız kararların arkasında daha net durabiliriz.

Tartı günü için cuma olsun diye konuşulmuş, ben zaten ne isterseniz okeyim, ayrıca cuma benim için de süper olur. Artık ablamlarla aynı şehirde yaşadığımız ve her cuma bize geldikleri için malesef akşam yemekleri hafif olmuyordu, bu yüzden de tartı sonucu kötü oluyordu. En azından bu şekilde cuma kaçamak günü gibi olur eski zamanlardaki gibi.

M Morlale8 arkadaşımız hoşgelmişsin, yeni bir enerji olmuşsun gördüğüm kadarıyla. Ben yoğunluk sebebiyle yoktum bir süredir ama artık elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışacağım inşallah. İlk sayfadaki ilk mesaja bakarsan ve bilgilerini paylaşırsan seni de listeye ekleyebilirim. Ya da ben böyle rahatım diyorsan ona da tamamım canım, sen bildirirsin bana düşünceni.

Haftanın birincisi arkadaşımız yine güzel civcivimiz olmuş :21: :21: Kendisine bol bol pıçak kullanma :bicak: hakkının bulunduğunu hatırlatır ve bu hatırlatma yüzünden bol miktarda tırsarak yarından itibaren menülerimle aranızda olacağımı bildiririm :KK70: :KK70:

Kilo veren iki balımı da çok ama çok tebrik ediyorum, biz kilo alan kulları yazmadım buraya rencide olmayalım diye :KK70: :KK70:

1. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 0,726
2. enerji_kusagi enerji_kusagi 0,710
Cok tesekkur edrim balim🤩

Yasasin ceza vermeeekkk :D :D :D
Yarin menulere dikkat edin kizlar ona göre sonra ben görmedim bilmiyodum dinlemem ceza listesinden gozumi kapatip ceza secerim :D :D :D en sevdigim aktivite:D

Back
X