71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

Dayanamadım tartıldım
Bi 500 gr. daha gitmiş :) 67.5 kg.

Hiç zorlanmadan devam :)

Hamburgerimi de yedim bu 1 ayda, ekmek arası balığımı da yedim her şeyimi de yedim. Tek dikkat ettiğim şey abur cubur paketli yiyecek ve tatlı yiyecekler yememek. Sadece bunları yapınca bile vücut kendi normaline dönmeye başlıyor :)

Eveeett arkadaşlar yarın kendime hamburger ısmarlayacaktım ödül olarak :) amma bu hafta azıcık kaçamaklar yaptım. Bugün de sevdiğim kurabiyeden yaptım kendime. Doğal olarak yarınki hamburger ödülü gitti :) Yarın tartılmayacağım dün tartıldığım için. Haftaya artık :)

Dün kendime hamburger ödülü verecektim ama geçen hafta 1 2 gün fazla kaçırdığım için yemedim. İnşallah bu hafta sonu o ödülü hak edicem 66 ları görerek
Buraya yazmak beni çok motive ediyo ciddi anlamda

Sabah kahvaltı yapamadım.. İş yerinde tost da fazla gelir diye sadece bi paket eti form yedim. Suntalardan :)

Öğle
1 kase işkembe çorbası
1 minik tabak barbunya

Akşam
2 parça tavuk yiyip günü kapatıcam artık.

Ve bugün artık bfit e spora tekrar başlıyorum. Hadi bismillah

Bu ara iş stresinden dolayı azıcık saldım :) ama sporuma başladım :) Yeniden tam gaz devam. Arada böyle tökezlemeler olur ama yaza kaldı gaza devammm. 66 yı görmek bu hafta zor gibi ama imkansız değil :) hadi gayret

evet herkese günaydınlar, bol eksiler :)

2 3 gündür gelen yeme krizlerine yakalandım yine. Stresliyim de. Ama gün itibari ile yola devam :) Pazar günkü tartımda muhtemelen kilo almış olacağım ama moral bozmak yok ❣

Günaydın hanımlaarrr :)

Ben de IF e başlıyorum. Hadi bakalım nasıl olucak görelim..

Bu IF i 40kilonasılgider den duydum. Ben de haftaya deneyeyim. Sonuçları yazarsanız sevinirim. Bir de neler yediğinizi.

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim salam
2 çay kaşığı kahvaltılık sos
2 zeytin

Öğle
1 tabak yemek
Yoğurt

Akşam

Hurmalı yoğurt

Bu IF i 40kilonasılgider den duydum. Ben de haftaya deneyeyim. Sonuçları yazarsanız sevinirim. Bir de neler yediğinizi.

Tabi ki :) Bribirimizi takipte kalalım. Ben de Ece hanımı bir süre takibi bırakmıştım. O da başlamış evet. İnşallah yaparız :)

Ben de diyeti bozunca buralara uğramayan olmamayım diye geldim :) Buraya yazmak beni ayrıca motive ediyor. Evet yedim. Ama bi sorun bakalım neden yedim?? İşle alakalı bi üzüntü yaşadım ama geçti çok şükür. Darısı diğer işyerlerine :) Bugün de diyet yapmadım. Kilo da almışım. Ama bu hafta gram kaçamak yapmadan, düşük karbonhidratlı ve yapabilirsem İF tipi besleneceğim. Sonuç pazar günü artık :)

Evet bugün kahvaltı yapmadım :)

1 hafta İF yapacağım. Pazar günü tartı. Bu benim ramazan beslenmeme benziyor. Zaten adı aralıklı oruç.

Öğle çorba, 1 tabak yemek, bir kase yoğurt,
Ara 2-3 gün kurusu
Akşam öğünüm, öğle yemeğini 12 gibi yiyeceğim için 20.00' da olacak. Tavuk ve yoğurt yiyeceğim.

İşyerimde de tavuk çıktı. Akşama da tavuk yapacaktım. Artık yerim bi parça akşam saat 8 gibi :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğle
1 tabak bezelye
Çorba
Salata

Akşam
Tavuk ve yoğurt

Bugün yine başlıyorum :)

Verdiğim 4 kilodan yarısını aldım

Olsun yine devam. Atıştırmayı ve tatlıyı bırakırsam yine yapacacağımı biliyorum

Tartılıyorum ama yazmıyorum :) Tartımı önümüzdeki hafta pazar yazacağım. Gerçi şu an adet dönemimdeyim. O yüzden de fazla çıktım sanırım. Pazar günü artık :)

3 öğün sağlıklı beslenip, tatlıyı, paketli gıdaları, makarna ve pilavı tekrar keseceğim artık.

Nisan ayı sonuna kadar 64 kiloyu görmeyi umuyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…