71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

Sabah
Yaptığım tam buğday unundan 2 kurabiye

Öğlen
Sebze yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
Kıymalı patates

Dün öğle yemeğinde ekmeği fazla kaçırdığım için akşam yemeği yemedim. Sporumu da yaptım artık düzenli olarak gitmek istiyorum spora.

Bugün
Sabah
1 dilim ekmeği az az kahvaltılarla yedim. Öğle yoğurt ve sebze yemeği, akşam da evdeki yemeğimden biraz yiyip, sporuma gidip günü kapatmayı umuyorum :)

Pazar tartımda tekrardan 67' leri görmeyi umuyorum. Kendime de kızıyorum niye aldım diye Çünkü etrafımdakiler zayıflıyor

Diyet demeyeceğim, sağlıklı beslenme güzel gidiyor sayılır :) Pazar gününü bekliyorum

Ramazana kadar 5 kilo vermeyi planlıyorum sporuma düzenli giderek :) Ramazanda zaten spora ara vereceğim. Hadi bakalım. Bu 1 ay kaçamak olmasın artık

Ramazana kadar 5 kilo vermeyi planlıyorum sporuma düzenli giderek :) Ramazanda zaten spora ara vereceğim. Hadi bakalım. Bu 1 ay kaçamak olmasın artık
Kolay gelsin sana... Diyet diyince artık midem bulanıyor. Çünkü son iki senedir yaptığım pardon yapmaya çalıştığım şeydir kendileri 95 lerden 66 lara gelince daha zor oluyor ayyy yeminle bıktımmmm oturup bir tepsi kıymalı börek yiyesim var

Aynı durumdayız Napıcaz bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye geçiş şart
ben şu 4 5 kiloyu atayım da, ramazanda istemesem de istesem de kilo gidiyo bende... Bakalım hayırlısı :)

Aynı durumdayız Napıcaz bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye geçiş şart
ben şu 4 5 kiloyu atayım da, ramazanda istemesem de istesem de kilo gidiyo bende... Bakalım hayırlısı :)
Yok ramazanda bir gram veremiyorum hatta alıyorum bende diyorum ramazana kadar 3 kilo daha vereydim iyiydi ama çok zorrrrr

2 hafta tartılmayacağım sanırım. Diyet yapamıyorum sanırım bu ara pek. Akşamları özellikle duramıyorum 2 3 gündür. Sonra da uyku... bakalım nolcak

Allahım allahım... Napsam da tartıda 67 çıksam pazar günü? Bu arada bel fıtığından dolayı sporumu 1.5 ay kadar donduracağım. Bel ve sırt kası güçlendirici egzersizlere başlayacağım.

Bugün hiçbir şey yemedim. Çünkü oruçluyum :) Herkese hayırlı kandiller. Başlamışken birkaç senedir tutmadığım borçlarımı da tutayım diyorum. Bakalım artık

Önümüdeki haftadan itibaren borç oruçlarımı tutmaya başlayacağım. Diyet yok yani :)

Önümüdeki haftadan itibaren borç oruçlarımı tutmaya başlayacağım. Diyet yok yani :)
Ben aralıkta tam 28 gün birikmiş borç oruçlarımı tuttum. iftarda sahurda öyle çok da yemememe rağmen kilo veremedim ya. Anlıyorum seni. Ama bu ramazanda kararlıyım çok daha dikkat edip, 2 litre su içip kilo vermeye çalışacağım. Belki veririm

Ben ramazanda kilo verme düşüncesinde olmuyorum. Ama şimdi ibadetimizi yaparken de bikaç kilo fazlalık gitse fena olmaz değil mi :) Bence de dikkat edin. Tatlı yemeyin sakın. Ben de öyle aşırı dikkat etmiyorum çünkü aç oluyo zaten insan. Ama sadece yemek. Aralarda canım hiçbir şey istemiyor. Siz de aynen 2 lt. suyunuzu için. Tatlı yemeyin. Ekmeğe de yüklenmeyin bakalım :) Ben 4 - 4.5 kilo veriyorum kendiliğinden

Ben bu kadar dikkat etsem de ramazanda 4 kilo veremem en fazla 2 oluyor. Metabolizmam yavaşlıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…