Kolay gelsin sana... Diyet diyince artık midem bulanıyor. Çünkü son iki senedir yaptığım pardon yapmaya çalıştığım şeydir kendileriRamazana kadar 5 kilo vermeyi planlıyorum sporuma düzenli giderek :) Ramazanda zaten spora ara vereceğim. Hadi bakalım. Bu 1 ay kaçamak olmasın artık
Kolay gelsin sana... Diyet diyince artık midem bulanıyor. Çünkü son iki senedir yaptığım pardon yapmaya çalıştığım şeydir kendileri95 lerden 66 lara gelince daha zor oluyor ayyy yeminle bıktımmmm oturup bir tepsi kıymalı börek yiyesim var
Yok ramazanda bir gram veremiyorum hatta alıyorumAynı durumdayızNapıcaz bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye geçiş şart
ben şu 4 5 kiloyu atayım da, ramazanda istemesem de istesem de kilo gidiyo bende... Bakalım hayırlısı :)
Yok ramazanda bir gram veremiyorum hatta alıyorumbende diyorum ramazana kadar 3 kilo daha vereydim iyiydi ama çok zorrrrr
Tabiki devammm daha 15 gün var 15 günde 2 3 kilo gidebilir bence. Ben de 3 kilo hedefim var oruca kadar. Oructa da aslında az yiyorum ama maksimum 2 kilo verebilirimYeniden devam :)
Tabiki devammm daha 15 gün var 15 günde 2 3 kilo gidebilir bence. Ben de 3 kilo hedefim var oruca kadar. Oructa da aslında az yiyorum ama maksimum 2 kilo verebilirim
Ben aralıkta tam 28 gün birikmiş borç oruçlarımı tuttum. iftarda sahurda öyle çok da yemememe rağmen kilo veremedim ya. Anlıyorum seni. Ama bu ramazanda kararlıyım çok daha dikkat edip, 2 litre su içip kilo vermeye çalışacağım. Belki veririmÖnümüdeki haftadan itibaren borç oruçlarımı tutmaya başlayacağım. Diyet yok yani :)
Ben aralıkta tam 28 gün birikmiş borç oruçlarımı tuttum. iftarda sahurda öyle çok da yemememe rağmen kilo veremedim ya. Anlıyorum seni. Ama bu ramazanda kararlıyım çok daha dikkat edip, 2 litre su içip kilo vermeye çalışacağım. Belki veririm
Ben bu kadar dikkat etsem de ramazanda 4 kilo veremem en fazla 2 oluyor. Metabolizmam yavaşlıyor galiba.Ben ramazanda kilo verme düşüncesinde olmuyorum. Ama şimdi ibadetimizi yaparken de bikaç kilo fazlalık gitse fena olmaz değil mi :) Bence de dikkat edin. Tatlı yemeyin sakın. Ben de öyle aşırı dikkat etmiyorum çünkü aç oluyo zaten insan. Ama sadece yemek. Aralarda canım hiçbir şey istemiyor. Siz de aynen 2 lt. suyunuzu için. Tatlı yemeyin. Ekmeğe de yüklenmeyin bakalım :) Ben 4 - 4.5 kilo veriyorum kendiliğinden
Ben bu kadar dikkat etsem de ramazanda 4 kilo veremem en fazla 2 oluyor. Metabolizmam yavaşlıyor galiba.
Bu sabah 71.5 geldim. Boyum 165. Nisan 1'den beri rejimdeyim. 75'ten düştüm. Oruçlara kadar 69u görebilsem çok iyi olurdu.Olabilir :) dert etmeyelim amann. Siz kaç kilosunuz? Boyunuz kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?