Bu sabah 71.5 geldim. Boyum 165. Nisan 1'den beri rejimdeyim. 75'ten düştüm. Oruçlara kadar 69u görebilsem çok iyi olurdu.
69lu rakamları görünce kendime bir burger sözüm varOoo çok iyi :) benim de güncel 69.2 kg. Boyum da 1.63. Bence yaparsınız
69lu rakamları görünce kendime bir burger sözüm varInşallah olur diyelim
Teşekkür ederim iyi sayılırım. Spor yapamadığım için biraz yavaşım:) 71.1 halaa sizde durumlar nasılGünaydın :)
Durumlar nasıl?
Teşekkür ederim iyi sayılırım. Spor yapamadığım için biraz yavaşım:) 71.1 halaa sizde durumlar nasıl
Niye yazmıyorsun? Düzenli yürüyüşü oturtabildin miiBen de tam 70 tim dün. Ama malum özel günümdeyim bir de. Bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlıyorum
Niye yazmıyorsun? Düzenli yürüyüşü oturtabildin mii
Kötü olmuş.... geçmiş olsun inşallah önemli bir durumun yoktur. Umarım piknikte ve hastane günlerinde en azından rejimi bozmamışsındırHayırOturtamadım. 1 mayıs tatili piknik, hastane randevularım derken gitti... Ramazan geldi çattı kapıya.. Artık ramazanda yürüyüş de yapamam. Sizde durumlar ne?
Sadece bir kaçamak yapınca bile öbür güne hemen bir iki kilo oynuyor canım anlıyorum seni. Ama hızlı alınan hızlı gidebilir böyle düşün. Hemen kendine kabakdetoksu yapabilirsin ceza olarakSelam kızlar.Benimde morelim bozuluyor bu kilo işlerinde .Taaaa Kasım ayında tahlilerimi yaptırıp başladım .Bir sorun çıkmadı tahlilerimde.Ama çok uzadı bu iş daha iki gün önce 67.2 idim İki gündür misafirlik falan derken .Sabah 70.3 geldim İyice morelim bozuldu.Aylardan beri 4 kilo verdim.Tabi hep diyet yapmadım .Çok kacamaklarim oldu.Bende iyice zayiflayana kadar kaçamak yapmamaya karar verdim.Ya birakicam bu işi yada kaçamak yapmadan zayifliycam.
Aynen kabak yok ama karnabahar haşlaması ile yoğurt yiycem.Sadece bir kaçamak yapınca bile öbür güne hemen bir iki kilo oynuyor canım anlıyorum seni. Ama hızlı alınan hızlı gidebilir böyle düşün. Hemen kendine kabakdetoksu yapabilirsin ceza olarak
Kötü olmuş.... geçmiş olsun inşallah önemli bir durumun yoktur. Umarım piknikte ve hastane günlerinde en azından rejimi bozmamışsındır
Ben rejime devam. Bu sabah 70.2ydim. nisan ayında 5kiloya yakın vermiş oldum çok sukur. Ama hiç spor yok hayatımda. Bunun da sebebi tez yetiştirmeye çalışıyorum spor yapınca yoruluyorum çalışasım gelmiyor. Tezim bayramdan sonra bitecek. Inşallah ben de o zaman başlayacağım.
Ama bence sen iftara bi 45 dk kala ya da sabah serinde yürüyüş yapabilirsin. Aslında teravih de bi spor sayılır düzenli gidebilirsin. Güzel olur ama insan üşeniyor işte
Ayy ramzanda veriyormuşsunuz ne güzel ben de dikkat edicem daha fazla. Inşallah 2 3 kilo gidebilirBel fıtığım var da. Çok şükür daha kötüsü değil :) doğru... Ben şimdi ramazanda demiştim ya kendiliğinden bi 4 kiloyu veriyorum. Diyetim de iyi gitmedi doğrusu ne yalan söyleyeyim... Ramazan bitsin iyice üzerine gidicem bu konunun. Çünkü ciddi anlamda sıkıldım. Siz çok iyi vermişsiniz 1 ayda. Ben de vermiştim. Devam etseydim şimdiye 8 9 kg gitmişti bile.
Ayy ramzanda veriyormuşsunuz ne güzel ben de dikkat edicem daha fazla. Inşallah 2 3 kilo gidebilir
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGider gider :) burdan yazarız birbirimize :) Tez işiniz de güzel güzel biter inşallah. Sporu da eklediniz mi bitti gitti. En fazla 2 ay
Bi günde hem kır pidesi hem köfte hem 4 tane fındıklı üçgen pestil hem iskender yiyerek bozdum 2250 kalori aldım çok pişmanımSabah
1 parça peynir
1 yumurta
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak yemek
Akşam
1 kase tavuk yemeği
Birazcık yoğurt yiyip günü kapatacağım.
Eve giderkende metrodan 2 durak önce inip yürüyüş :)
Bi günde hem kır pidesi hem köfte hem 4 tane fındıklı üçgen pestil hem iskender yiyerek bozdum 2250 kalori aldım çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?