- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Çok sıkma canını arada kacamakta lazım :)sabah gayet güzel yaptım kahvaltımı, 2 adet haşlanmış yumurta domates salatalık biber ve azıcık tulum peyniri
Supersin :)Bugünkü menu m sabah 1 h.yumurta yeşillik salata domates zeytin öğle 3 kaşık makarna turşu akşam ciğer sote yeşillik turp
Ama bugün turşu yedin yarın tartilirda fazla çıkarsan üzülme vücud su tutuyor :)Supersin :)
Afiyet olsun canım gece niye süt iciyorsun acikiyon diyemi yoksa zayiflamaya katkisimi varKızlar bu akşamki menum:
6kaşık taze fasulye
2kasik bulgur pilavi
1 kase mantar çorbası
Yarım kase yoğurt
Yatmadanda tarcinli sut ici cem ve bugünü kapatiyorum
Süt zayıflamaya yardımcı etkisi var . Ama benim niyetim tarçın tatli isteğini alıyor ondan yoksa gece kalkıp tatli yemiyeyim diye önceden yapıyordum ondan :)Afiyet olsun canım gece niye süt iciyorsun acikiyon diyemi yoksa zayiflamaya katkisimi var
Zayıflamaya yardımcı birşey ariyorsan yatmadan Yoğurt pulbiber limon kurunu yapabilirsin yağ yakmaya yardımcı oluyor gece :)Afiyet olsun canım gece niye süt iciyorsun acikiyon diyemi yoksa zayiflamaya katkisimi var
Bende ekmek yemiyorum 3 gündür hiç :)Kızlar merhaba, yarım balık ve salata yedim çok az ekmek asla yok bugunu kapattım :)
ohh misss :) valla akşam azıcık geç yedim diye vicdanım rahat etmedi kalktım 15 dakka mezdeke yaptıım göbek attım gitsin kaloriler :)) yarın yarım saat daha fazla yürüyeceğim :))Bende ekmek yemiyorum 3 gündür hiç :)
Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)ohh misss :) valla akşam azıcık geç yedim diye vicdanım rahat etmedi kalktım 15 dakka mezdeke yaptıım göbek attım gitsin kaloriler :)) yarın yarım saat daha fazla yürüyeceğim :))
Aynen o da çok iyi terletiyor ama ben onu sağlıklı yapamıyorum yorulunca bırakıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkınca yanıma para falan almıyorum eve yürümekten başka çare kalmıyor :))) sen yaparsın ama yarın başla bakalım bebişim :)Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)
Ben onun mil 5olani yapıyordum o bitiyordu jillian micheal yapıyordum bi yarim saatte önceki diyetimde :)Aynen o da çok iyi terletiyor ama ben onu sağlıklı yapamıyorum yorulunca bırakıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkınca yanıma para falan almıyorum eve yürümekten başka çare kalmıyor :))) sen yaparsın ama yarın başla bakalım bebişim :)
Yap yap bende bu saatlerde yapıyorum :)Merhaba kizlar bugun baya gec kalktigim icin simdi kahvalti yapsam mi yapmasam mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?