73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Kızlar bu akşamki menum:
6kaşık taze fasulye
2kasik bulgur pilavi
1 kase mantar çorbası
Yarım kase yoğurt
Yatmadanda tarcinli sut ici cem ve bugünü kapatiyorum

Afiyet olsun canım gece niye süt iciyorsun acikiyon diyemi yoksa zayiflamaya katkisimi var
Süt zayıflamaya yardımcı etkisi var . Ama benim niyetim tarçın tatli isteğini alıyor ondan yoksa gece kalkıp tatli yemiyeyim diye önceden yapıyordum ondan :)

ohh misss :) valla akşam azıcık geç yedim diye vicdanım rahat etmedi kalktım 15 dakka mezdeke yaptıım göbek attım gitsin kaloriler :)) yarın yarım saat daha fazla yürüyeceğim :))
Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)

Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)
Aynen o da çok iyi terletiyor ama ben onu sağlıklı yapamıyorum yorulunca bırakıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkınca yanıma para falan almıyorum eve yürümekten başka çare kalmıyor :))) sen yaparsın ama yarın başla bakalım bebişim :)

Ben onun mil 5olani yapıyordum o bitiyordu jillian micheal yapıyordum bi yarim saatte önceki diyetimde :)

Günaydınnn kızlarrrrrr :) sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim :) Biraz önce 1 bardak süt içtim ve şimdi yürüyüşe çıkacağım :) gelince kahvatımı yazarımm :)

Günaydın canlar :) bende bu sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir 5 zeytin yedim ve tarcinli sutumu içtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…