73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Ara öğünümü dershanede yerim sanırım saat 4 gibi o da

200 ml süt
5 tane form bisküvi tam tahıllı (şekersiz, şu tahta gibi olanlar var ya :))

Süper olmuş benimde akşam yemeğim 6 kaşık taze fasulye yoğurt 1kasede mantar çorbası ol ucak :)

Ama çok yemiş gibiyim ya neden böyle oldu migdem ağzıma geliyor bu yazdıklarım harici hiç biseyde yemedim halbuki sanırım yumurtayı azaltmak lazım :/
Canımcım istersen 2 yumurta ile devam et bir süre. Bi de eğer istersen kahvaltıdan sonra elma çayı içmeyi dene. Belki o biraz mideni rahatsız etmiştir. yoksa yediklerin gayet iyi. Belki dönemsel bir seydir. Spor hocam akşam geç yemek yiyorsan hemen 2 yumurta haşla at ağzına yat dedi. Proteinden asla zarar gelmez kasların kuvvetlenir dedi. Onun önerilerini de yazarım buraya siz de belki uygularsınız :)

Benim 3tane yumurta yememin sebebi aslında günde iki ogün yiyor olmam bunları yedim tamam akşama kadar su dışında bişey yok akşam yi cem hani acikmiyayim dedim ama bu seferde ağzıma geldi ee bu kadar doymakla kilo verilmez galiba en iyisi yumurtayı 2ye dusureyim dediğin gibi :)

kızzz akşama kadar bir sey yemeden olur muuu ara öğün yap bitaneee en azından ayran iç azıcık hemen salata ye en azından şekerin tansiyonun düşerrr :/

kızzz akşama kadar bir sey yemeden olur muuu ara öğün yap bitaneee en azından ayran iç azıcık hemen salata ye en azından şekerin tansiyonun düşerrr :/
Benim bünye ara ogün yapmayla zayiflamiyorum onuda denedim zayiflayamiyorum 2 öğünle zayiflayabiliyorum anca zaten bi öğlen yiyorum bide 6da fazla zorlamıyor beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…