- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
dayanmakk zorundasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKizlar bu sabah dayanamadim ve bir simit yedimb1 dilim peynir
Hoş buldum canım tsk ederimtabikiiii hoşgeldin :)
Saol canım hoş buldum:)Tabi hoşgeldin :) elbirliği ile veririz ınş uzme tatli canını :)
Ama çok yemiş gibiyim ya neden böyle oldu migdem ağzıma geliyorSüpersin canımmmmmmmmm :)
Süper olmuş benimde akşam yemeğim 6 kaşık taze fasulye yoğurt 1kasede mantar çorbası ol ucak :)Kızlar merhabalarrr tekrardan :)) spordan geldim duş aldım öğle yemeği yedim.
Menüm
2 kaşık bulgur
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt
2 kaşık pancar haşlaması (yağsız)
yarım domatesss
Canımcım istersen 2 yumurta ile devam et bir süre. Bi de eğer istersen kahvaltıdan sonra elma çayı içmeyi dene. Belki o biraz mideni rahatsız etmiştir. yoksa yediklerin gayet iyi. Belki dönemsel bir seydir. Spor hocam akşam geç yemek yiyorsan hemen 2 yumurta haşla at ağzına yat dedi. Proteinden asla zarar gelmez kasların kuvvetlenir dedi. Onun önerilerini de yazarım buraya siz de belki uygularsınız :)Ama çok yemiş gibiyim ya neden böyle oldu migdem ağzıma geliyorbu yazdıklarım harici hiç biseyde yemedim halbuki sanırım yumurtayı azaltmak lazım :/
Benim 3tane yumurta yememin sebebi aslında günde iki ogün yiyor olmam bunları yedim tamam akşama kadar su dışında bişey yok akşam yi cem hani acikmiyayim dedim ama bu seferde ağzıma geldi ee bu kadar doymakla kilo verilmez galiba en iyisi yumurtayı 2ye dusureyim dediğin gibi :)Canımcım istersen 2 yumurta ile devam et bir süre. Bi de eğer istersen kahvaltıdan sonra elma çayı içmeyi dene. Belki o biraz mideni rahatsız etmiştir. yoksa yediklerin gayet iyi. Belki dönemsel bir seydir. Spor hocam akşam geç yemek yiyorsan hemen 2 yumurta haşla at ağzına yat dedi. Proteinden asla zarar gelmez kasların kuvvetlenir dedi. Onun önerilerini de yazarım buraya siz de belki uygularsınız :)
kızzz akşama kadar bir sey yemeden olur muuu ara öğün yap bitaneee en azından ayran iç azıcık hemen salata ye en azından şekerin tansiyonun düşerrr :/Benim 3tane yumurta yememin sebebi aslında günde iki ogün yiyor olmam bunları yedim tamam akşama kadar su dışında bişey yok akşam yi cem hani acikmiyayim dedim ama bu seferde ağzıma geldi ee bu kadar doymakla kilo verilmez galiba en iyisi yumurtayı 2ye dusureyim dediğin gibi :)
Benim bünye ara ogün yapmayla zayiflamiyorum onuda denedim zayiflayamiyorum 2 öğünle zayiflayabiliyorum anca zaten bi öğlen yiyorum bide 6da fazla zorlamıyor beni :)kızzz akşama kadar bir sey yemeden olur muuu ara öğün yap bitaneee en azından ayran iç azıcık hemen salata ye en azından şekerin tansiyonun düşerrr :/
amann dikkat et bebişim sağlığımız bozulmasın zayıflama aşkınaBenim bünye ara ogün yapmayla zayiflamiyorum onuda denedim zayiflayamiyorum 2 öğünle zayiflayabiliyorum anca zaten bi öğlen yiyorum bide 6da fazla zorlamıyor beni :)
Hiç sıkıntı cekmiyorum 5inci saati devirdim hala bi doygunluk hissi var aksamda sadece çorba ici cem galiba :)amann dikkat et bebişim sağlığımız bozulmasın zayıflama aşkına
Afiyet olsun, yemişsin üzülme artıkBen şimdi turk kahvesi içiyorum. cokpismanim simit yedigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?