- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 113
- 34
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Evet aynen ama çalışınca ve evli olunca emin ol kaş aldırmaya bile vaktim kalmıyor benim.Maalesef odanın içerisinde yürümeye mahkumum.Anladim bizim burasi tarlanin ortasinda evimiz. cobanlar falan geciyor korkuyorum yuruyerek cikmaya heryere arabayla gidip geliyorum. O yuzden dusunuyordum gerci gunde 1 saati kendimize ayirmak gerek herhalde dimi ya
Ne kusuru ne güzel sohbet ediyoruz ışte ama yalnız hergün ne yedigimizj paylaşmayı unutmayalım :)Evet bencede :) ay ben cok yaziyorum galiba kusura bakmayin ben buralarda hic kimseyi gormedigimden insanlar sohbet edince çenem düşüyor :)
Evet haklisin insallah cok cok kilo veririz yazin guzelcik oluveririzEvet aynen ama çalışınca ve evli olunca emin ol kaş aldırmaya bile vaktim kalmıyor benim.Maalesef odanın içerisinde yürümeye mahkumum.
Zehir zehirdir hiç bir farki yok ha dogalmis ha yapaymis tatlandirici nasıl doğal olabilir ki hem :/Kizlar bide doktor bana cayin icine sekersiz icemem dedigim için tatlandirici yuzdeyuz dogal biseker verdi gunde 1 cay kasigi ancak kullaniyorum ayni şeker valla
Tamam yazcam Şef :)Ne kusuru ne güzel sohbet ediyoruz ışte ama yalnız hergün ne yedigimizj paylaşmayı unutmayalım :)
Bilmiyorum arastirdim aspartam iceren tatlandiricilar zehirmis ama bu suktaloz mu ne bisey iceriyo yuzdeyuz vucuttan atiliyomus muş ama ben zaten az kullaniyorum gunde 1 bardak cay icersem ancak o zamanZehir zehirdir hiç bir farki yok ha dogalmis ha yapaymis tatlandirici nasıl doğal olabilir ki hem :/
O zaman sıkıntı yok ben zaten çay içen bir insanda değilim :)Bilmiyorum arastirdim aspartam iceren tatlandiricilar zehirmis ama bu suktaloz mu ne bisey iceriyo yuzdeyuz vucuttan atiliyomus muş ama ben zaten az kullaniyorum gunde 1 bardak cay icersem ancak o zaman
Listen harika akşam gorusurz kolay gelsin :)Kızlar, şimdi öğle ana öğünümü yedim. 3 kaşık kabak yemeği, 1 kaseden azıcık fazla mantar çorbası, salata ve yoğurt :) şimdi derse gideceğim akşam 8 buçuğa kadar yazamam sanırım. Ara öğün olarak 1 yeşil çay ve kuru üzüm yicem akşam geç geldiğim için sadece 1 kase çorba ve yoğurt yerim . görüşmek üzere akşam yazarım sevgiler hepinizeee :)) minikler beni bekler :)))
Kolay gelsin :)Bende evi temizlicem aksama yazarim kizlar iyi kilo vermeler
Elbette hoşgeldin aramıza :))Merhabalar kızlar bende sizinle motive olabilir miyim. Sohbetiniz çok güzel ayrıca...
Harikasin aynen devam5 kaşık barbunya pilaki yaninda 1 kase yogurt ve 3 bardak su yenildi içildi temizlige devammmm :)
Buraya gün içinde ne yedik ne içtik yazarsak hem daha güzel motive oluruz hem birbirimizin yablislarini söyleriz hemde birbirimize sadık kalir kaçamak yapmayız bize katilirsan hep beraber vericez ınş :)Hoşbuldummm
Sabah güzel başlıyorum, su güzel içiyorum ama sonrası bozuyorum maalesef
En son 62 kiloydum, şuan regl oldum ayrıca yeme işini abarttım 63 oldum geçtim bile sanırım, korkumdan tartıya çıkamıyorum
ben ben ben deee geldiimmm,Elbette hoşgeldin aramıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?