73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Anladim bizim burasi tarlanin ortasinda evimiz. cobanlar falan geciyor korkuyorum yuruyerek cikmaya heryere arabayla gidip geliyorum. O yuzden dusunuyordum gerci gunde 1 saati kendimize ayirmak gerek herhalde dimi ya
Evet aynen ama çalışınca ve evli olunca emin ol kaş aldırmaya bile vaktim kalmıyor benim.Maalesef odanın içerisinde yürümeye mahkumum.

Evet bencede :) ay ben cok yaziyorum galiba kusura bakmayin ben buralarda hic kimseyi gormedigimden insanlar sohbet edince çenem düşüyor :)
Ne kusuru ne güzel sohbet ediyoruz ışte ama yalnız hergün ne yedigimizj paylaşmayı unutmayalım :)

Kizlar bide doktor bana cayin icine sekersiz icemem dedigim için tatlandirici yuzdeyuz dogal biseker verdi gunde 1 cay kasigi ancak kullaniyorum ayni şeker valla
Zehir zehirdir hiç bir farki yok ha dogalmis ha yapaymis tatlandirici nasıl doğal olabilir ki hem :/

Bilmiyorum arastirdim aspartam iceren tatlandiricilar zehirmis ama bu suktaloz mu ne bisey iceriyo yuzdeyuz vucuttan atiliyomus muş ama ben zaten az kullaniyorum gunde 1 bardak cay icersem ancak o zaman
O zaman sıkıntı yok ben zaten çay içen bir insanda değilim :)

Kızlar, şimdi öğle ana öğünümü yedim. 3 kaşık kabak yemeği, 1 kaseden azıcık fazla mantar çorbası, salata ve yoğurt :) şimdi derse gideceğim akşam 8 buçuğa kadar yazamam sanırım. Ara öğün olarak 1 yeşil çay ve kuru üzüm yicem akşam geç geldiğim için sadece 1 kase çorba ve yoğurt yerim . görüşmek üzere akşam yazarım sevgiler hepinizeee :)) minikler beni bekler :)))

Listen harika akşam gorusurz kolay gelsin :)

Hoşbuldummm
Sabah güzel başlıyorum, su güzel içiyorum ama sonrası bozuyorum maalesef
En son 62 kiloydum, şuan regl oldum ayrıca yeme işini abarttım 63 oldum geçtim bile sanırım, korkumdan tartıya çıkamıyorum

Buraya gün içinde ne yedik ne içtik yazarsak hem daha güzel motive oluruz hem birbirimizin yablislarini söyleriz hemde birbirimize sadık kalir kaçamak yapmayız bize katilirsan hep beraber vericez ınş :)

ilk günüm yıllardır diyet vs yapacak ne halim ne gücüm oldu,
hayatımda bir takımsorunlar vardı ,
e tamamen geç ti mi hayır ama artık ben benden geçtim ,
ne zman moral bozuk olsa vurdum abur cuburun dibine, hep yorgun hep uykusuz gibi olduğumdan da ne hareket edecek gücü buldum kendimde ne de diyet gibi kısıtlayıcı bişeye bulaşmak isteidm,
dün girdim siteye baktım karıştırdım falan,
bir diyet listesi buldum ve bununla zayıflayanlar da vardı ona başladım bugün inş. zayıflarız hanımlar......

2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, az bişey madonoz
ara 2 gün kurusu 2 ceviz , form çayı
öğlen bol salata az bişey et kavurma 1 dilim tam buğday ekmek
ara bir mandalina bi galeta beş leblebi:)

kendime inanamıyorum bunları yazdığıma kızlar,
kontrolü hiç sevmem hele de kafam doluyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…