73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Aslında bu sitede okumuştum 1 hafta mercimek çorbası iciliyordu.sabah öğlen akşam .. sagliksiz geliyor ama deneyecegim galiba

Hoşgeldin :) leblebi yerine ceviz yada fındık yemeni öneriyorum form cayinida hergün ic ne kabiz yapıyor :) birlikte zayifliyoruz kızlar :)

Kızlar bende varım ama iradesizim.167 boy 65 kg. 5-6 kg vermem gerek
İrade çok önemli bende iradesizdim 30 günlük şeker orucuna girdim ilk günüm acayip kotuyum ama tutuyorum kendimi resmen bagimliymisim kötü şeylerin bağımlısı gibi meyveler dışında hiç bir şekilde tatli tuketmiyorum şeker tuketmiyorum

Aslında bu sitede okumuştum 1 hafta mercimek çorbası iciliyordu.sabah öğlen akşam .. sagliksiz geliyor ama deneyecegim galiba
Onun yerine daha saglikli sini onersem sana uygularmisin hemde zayiflarsin:) sabah kalk harika bir kahvaltı yap ama ekmek yeme onun yerine ceviz ye yumurta ye ne bilim peynir zeytin domates vs vs öğlen bir kase çorba ve bol tabak salata ye akşamda balık et veya tavuk yanına çorba ye yada ne yemek varsa sadece 6 kaşık ye ok dr ama makarna pirinç yemek yok bu dediklerimi yaparsan kacamaksiz zaten isteksiz bir şekilde kilo verirsin 2 ayda 10 veren kişi olarak söylüyorum hizlica yarını geri aldım ssenin dediğin gibi sadece çorba veya sadece yumurta yiyerek ama bu dediklerimi yapınca istemsiz verdim ve dahada almadim

selam kızlar bende dahil oluyorum sizlere doğum yaptım 85 kiloyla şimdi 70 kiloyum 2 gündür diyetteyim bu sabah 69.5 idim ama daha 69 kiloyum diyemiyorum aynı rakamı 3günden fazla görmeyince kiloyu verdimm saymıyorum.
emziriyorum daha o yüzden beslenmiyorum ama süt yapacak şeyleri tercih ediyorum daha çok.

Afiyet olsun , kaç kilo vermen gerekiyor , ben de işten geldim muz ve süt içtim , domates çorbası yapacam Bi dilim ekmek salata ile yiyeceğim... ilk günüm
Benim 14 kilo kesin vermem gerekiyor. benim durumlar biraz karışık da hayatimda ilk kez gelinlik giycem ve pco hastasiyim cocugum olabilmesi icin zayiflamam şarttır şarttır

Bir de kizlar dr arzu hanimin onerisine göre bir sitenin kurucu sahibi kendisi ve amerikada okumuş iyi bir doktormus takiplerime göre...
haftada iki gün bir kase yogurda 1er cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin katip aksam yatmadan 3 saat once yiyoruz ve uzerine 3 bardak su iciyoruz.... ertesi gun etkisini görürsünüz diyor ve benim bicok arkadasim yapti super bisey diyolar bende deniyorum ama haftada 2 kez sadece hergun sakin ha sakin yapmayin

Hosgeldiniz Emzirirken diyet yapmak ne kadar saglikli bilemiyorum ama sut yapacak ve fazla kalorisi olmayan aklima soğan geliyor ve kuru börülce karni kara da denilir onun yemegi cok süt yapıyormuş

Hoşgeldin aramıza bende 60 ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim su an 73 kiloyum doğum kilolarimi vermeye çalışıyorum :)

Hosgeldiniz Emzirirken diyet yapmak ne kadar saglikli bilemiyorum ama sut yapacak ve fazla kalorisi olmayan aklima soğan geliyor ve kuru börülce karni kara da denilir onun yemegi cok süt yapıyormuş
İyi de sırf emziriyor diye makarnalar ekmekler tatlılar yemesine gerek yok ki sağlıklı beslenebilir sebze yiyebilir tavuk et yiyebilir yapabilir yani diyet :)

Canim ben de 1.73 boyunda ve 70 kiloyum benim de hedefim 60 eskiden ne giysem yakisirdi 9 aylik evliyim ve o eskiden ne giysem yakistirdigim doneme geri donmek istiyorum.

Hoşgeldin aramıza bende 60 ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim su an 73 kiloyum doğum kilolarimi vermeye çalışıyorum :)
İnş veririz ben de senin Doğuma girdiğin kilodayım çocuk da YOk üstelik ;( şimdi iki kase domates çorbası ile salata yedim bir de uno denge ekmeğinden bir dilim , yersem belki bir de meyve yerim ilerleyen saatlerde çok gibi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…