- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
ben daha da iradesizim kii benm 15 16 vermem gerek:)Kızlar bende varım ama iradesizim.167 boy 65 kg. 5-6 kg vermem gerek
inan hiç öyle hissetmiyrm aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmiyrm evlendim 2 yıl oldu 6 kg aldım öylece kaldım.. kilonun azida sorun cogudaben daha da iradesizim kii benm 15 16 vermem gerek:)
şanslısın
Afiyet olsun , kaç kilo vermen gerekiyor , ben de işten geldim muz ve süt içtim , domates çorbası yapacam Bi dilim ekmek salata ile yiyeceğim... ilk günümEvet kizlar ben şuan ara öğün yiyorum 1 elma dilimleyip uzerine bol bol tarçın serptim yiyorum kizlar
Hoşgeldin :) leblebi yerine ceviz yada fındık yemeni öneriyorum form cayinida hergün ic ne kabiz yapıyor :) birlikte zayifliyoruz kızlar :)ilk günüm yıllardır diyet vs yapacak ne halim ne gücüm oldu,
hayatımda bir takımsorunlar vardı ,
e tamamen geç ti mi hayır ama artık ben benden geçtim ,
ne zman moral bozuk olsa vurdum abur cuburun dibine, hep yorgun hep uykusuz gibi olduğumdan da ne hareket edecek gücü buldum kendimde ne de diyet gibi kısıtlayıcı bişeye bulaşmak isteidm,
dün girdim siteye baktım karıştırdım falan,
bir diyet listesi buldum ve bununla zayıflayanlar da vardı ona başladım bugün inş. zayıflarız hanımlar......
2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, az bişey madonoz
ara 2 gün kurusu 2 ceviz , form çayı
öğlen bol salata az bişey et kavurma 1 dilim tam buğday ekmek
ara bir mandalina bi galeta beş leblebi:)
kendime inanamıyorum bunları yazdığıma kızlar,
kontrolü hiç sevmem hele de kafam doluyken
İrade çok önemli bende iradesizdim 30 günlük şeker orucuna girdim ilk günüm acayip kotuyum ama tutuyorum kendimi resmen bagimliymisim kötü şeylerin bağımlısı gibiKızlar bende varım ama iradesizim.167 boy 65 kg. 5-6 kg vermem gerek
Onun yerine daha saglikli sini onersem sana uygularmisin hemde zayiflarsin:) sabah kalk harika bir kahvaltı yap ama ekmek yeme onun yerine ceviz ye yumurta ye ne bilim peynir zeytin domates vs vs öğlen bir kase çorba ve bol tabak salata ye akşamda balık et veya tavuk yanına çorba ye yada ne yemek varsa sadece 6 kaşık ye ok dr ama makarna pirinç yemek yok bu dediklerimi yaparsan kacamaksiz zaten isteksiz bir şekilde kilo verirsin 2 ayda 10 veren kişi olarak söylüyorum hizlica yarını geri aldım ssenin dediğin gibi sadece çorba veya sadece yumurta yiyerek ama bu dediklerimi yapınca istemsiz verdim ve dahada almadimAslında bu sitede okumuştum 1 hafta mercimek çorbası iciliyordu.sabah öğlen akşam .. sagliksiz geliyor ama deneyecegim galiba
Benim 14 kilo kesin vermem gerekiyor. benim durumlar biraz karışık da hayatimda ilk kez gelinlik giycem ve pco hastasiyim cocugum olabilmesi icin zayiflamam şarttır şarttırAfiyet olsun , kaç kilo vermen gerekiyor , ben de işten geldim muz ve süt içtim , domates çorbası yapacam Bi dilim ekmek salata ile yiyeceğim... ilk günüm
Hosgeldiniz Emzirirken diyet yapmak ne kadar saglikli bilemiyorum ama sut yapacak ve fazla kalorisi olmayan aklima soğan geliyor ve kuru börülce karni kara da denilir onun yemegi cok süt yapıyormuşselam kızlar bende dahil oluyorum sizlere doğum yaptım 85 kiloyla şimdi 70 kiloyum 2 gündür diyetteyim bu sabah 69.5 idim ama daha 69 kiloyum diyemiyorum aynı rakamı 3günden fazla görmeyince kiloyu verdimm saymıyorum.
emziriyorum daha o yüzden beslenmiyorum ama süt yapacak şeyleri tercih ediyorum daha çok.
Hoşgeldin aramıza bende 60 ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim su an 73 kiloyum doğum kilolarimi vermeye çalışıyorum :)selam kızlar bende dahil oluyorum sizlere doğum yaptım 85 kiloyla şimdi 70 kiloyum 2 gündür diyetteyim bu sabah 69.5 idim ama daha 69 kiloyum diyemiyorum aynı rakamı 3günden fazla görmeyince kiloyu verdimm saymıyorum.
emziriyorum daha o yüzden beslenmiyorum ama süt yapacak şeyleri tercih ediyorum daha çok.
Bende 14 kilo veri cem yari salim mi ne dersinBenim 14 kilo kesin vermem gerekiyor. benim durumlar biraz karışık da hayatimda ilk kez gelinlik giycem ve pco hastasiyim cocugum olabilmesi icin zayiflamam şarttır şarttır
İyi de sırf emziriyor diye makarnalar ekmekler tatlılar yemesine gerek yok ki sağlıklı beslenebilir sebze yiyebilir tavuk et yiyebilir yapabilir yani diyet :)Hosgeldiniz Emzirirken diyet yapmak ne kadar saglikli bilemiyorum ama sut yapacak ve fazla kalorisi olmayan aklima soğan geliyor ve kuru börülce karni kara da denilir onun yemegi cok süt yapıyormuş
İnş veririz ben de senin Doğuma girdiğin kilodayım çocuk da YOk üstelik ;( şimdi iki kase domates çorbası ile salata yedim bir de uno denge ekmeğinden bir dilim , yersem belki bir de meyve yerim ilerleyen saatlerde çok gibi yaaaHoşgeldin aramıza bende 60 ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim su an 73 kiloyum doğum kilolarimi vermeye çalışıyorum :)
Hep beraber zayifliyoruz o zaman :)Canim ben de 1.73 boyunda ve 70 kiloyum benim de hedefim 60 eskiden ne giysem yakisirdi 9 aylik evliyim ve o eskiden ne giysem yakistirdigim doneme geri donmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?