73'ten...

Hayırlı ramazanlar.... Allah oruçlarımızı kabul etsin. İlk sahurumda 1 bardak süt 1 başlama yumurta 1 salatalık 4 zeytin minnacık salça 1 adet ceviz 1 adet hurma ve 2 şu bardağı su içtim. Niyet ettim.

Allah kabul etsin. Hayırlı ramazanlar

İyi bari tatlıyı geri çevirmişsin. 70.4 süper. Zaten nasıl bir gün aç kalmakla zayıflayamıyorsak bir gün yemekle de kilo alamayız. Günlük şişlik olur.
Ben de sahurda kalktım evdekilere pankek yumurta kahvaltılık hazırladım kendim de suyumu içtim bir bardak da papatya çayı içtim eşim demlemiş ama içmesem de olurdu. Gerçi belki ilk oruçta sakinliğe yardım eder.

Sadece su ve papatya çayı ile tüm gün mü geçirdin tebrikler valla.

İftarda 1.buçuk kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek 6-7 kaşık bulgur pilavı büyük bir tabak salata 1 bardak ayran 1 hurma. Tatlı yok yemedim dur didiiimmm yapma didim kendime ve başardım yememeyi hem de künefeydi

İtimat etmeli miyim bilmiyorum. Bu iftardan önce kilom.
Et tabii. Sabah aç karnına tartılmakla aynı yani doğru zaman. Süpersin. Ramazan’da hergün 300-500 gram gitse nasıl Harika olur. Tabii gerçekten değil hayalen zira o kadar hızlı giderse müthiş sarkma olur.
Geçen Cuma ben de 69 a düşmüştüm. Yine aynıyım iftarda dikkat edip yarın yine tartılayım

Hergun 500gr gitmesini asla istemem. Çok sağlıksız. Bence ilk gün diye böyle oldu. Kaldı ki su falan içer içmez kiloma dönmüşümdür.

Sadece su ve papatya çayı ile tüm gün mü geçirdin tebrikler valla.
Evet acıkmadım halden düşmedim. Aktiftim gün boyu. Evin işini de yaptım parka da götürdüm çocuğu, okula gönüllü de gittim. Enerjim düşmedi. Sahur yiyince çok susuyorum aşırı zor geliyor bu sıcaklarda. Akşam da davetliydik. Bir kase mercimek çorbası, fırında patlıcanlı köfteli dizmesen beş köfte dört patlıcan bol salata ve cacık. Böylece yatarım artık. Tatlıyı benim küçüğe yedirdim. :)

Tatlısız ne kadar dayanacağız bakalım :)

Hurma geyeyim tatlı. Su içmeden önce sahurda bir tane yedim. Belki metabolizmaya katkısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…