Hayırlı ramazanlar.... Allah oruçlarımızı kabul etsin. İlk sahurumda 1 bardak süt 1 başlama yumurta 1 salatalık 4 zeytin minnacık salça 1 adet ceviz 1 adet hurma ve 2 şu bardağı su içtim. Niyet ettim.
Ay eveeet gördümmm. Çok şükür umarım devam eder.Ayyy inanmıyorum görmüşsün 69 uuuu :) ama akşam iftara doğru yapılan tartı doğruymuş. Bi de öyle baksan baya fark edecek. Ben önümüzdeki pazar günü tartılmayı düşünüyorum.
Ay eveeet gördümmm. Çok şükür umarım devam eder.
İyi bari tatlıyı geri çevirmişsin. 70.4 süper. Zaten nasıl bir gün aç kalmakla zayıflayamıyorsak bir gün yemekle de kilo alamayız. Günlük şişlik olur.Dün biraz limonlu su detoksu uyguladım bu sabah 70.4üm. Kaldığımız yerden devam. Midem tabiki isyan ettiiii çok rahatsız oldum ama millet lop lop götürünce ben de dayanamadım ki yapsikolojik açlık oldu biraz Allah'tan gecenin sonunda tatlı yemeye hayır diyebildim
İtimat etmeli miyim bilmiyorum. Bu iftardan önce kilom.Eder eder. Dediğim gibi doğru tartı zamanı iftara yakın olanmış :)
Sadece su ve papatya çayı ile tüm gün mü geçirdin tebrikler valla.İyi bari tatlıyı geri çevirmişsin. 70.4 süper. Zaten nasıl bir gün aç kalmakla zayıflayamıyorsak bir gün yemekle de kilo alamayız. Günlük şişlik olur.
Ben de sahurda kalktım evdekilere pankek yumurta kahvaltılık hazırladım kendim de suyumu içtim bir bardak da papatya çayı içtim eşim demlemiş ama içmesem de olurdu. Gerçi belki ilk oruçta sakinliğe yardım eder.
İtimat etmeli miyim bilmiyorum. Bu iftardan önce kilom.
Et tabii. Sabah aç karnına tartılmakla aynı yani doğru zaman. Süpersin. Ramazan’da hergün 300-500 gram gitse nasıl Harika olur. Tabii gerçekten değil hayalen zira o kadar hızlı giderse müthiş sarkma olur.İtimat etmeli miyim bilmiyorum. Bu iftardan önce kilom.
Hergun 500gr gitmesini asla istemem. Çok sağlıksız. Bence ilk gün diye böyle oldu. Kaldı ki su falan içer içmez kiloma dönmüşümdür.Et tabii. Sabah aç karnına tartılmakla aynı yani doğru zaman. Süpersin. Ramazan’da hergün 300-500 gram gitse nasıl Harika olur. Tabii gerçekten değil hayalen zira o kadar hızlı giderse müthiş sarkma olur.
Geçen Cuma ben de 69 a düşmüştüm. Yine aynıyımiftarda dikkat edip yarın yine tartılayım
Evet acıkmadım halden düşmedim. Aktiftim gün boyu. Evin işini de yaptım parka da götürdüm çocuğu, okula gönüllü de gittim. Enerjim düşmedi. Sahur yiyince çok susuyorum aşırı zor geliyor bu sıcaklarda. Akşam da davetliydik. Bir kase mercimek çorbası, fırında patlıcanlı köfteli dizmesen beş köfte dört patlıcan bol salata ve cacık. Böylece yatarım artık. Tatlıyı benim küçüğe yedirdim. :)Sadece su ve papatya çayı ile tüm gün mü geçirdin tebrikler valla.
Evet. Geç de olsa Sağlıklı olsunHergun 500gr gitmesini asla istemem. Çok sağlıksız. Bence ilk gün diye böyle oldu. Kaldı ki su falan içer içmez kiloma dönmüşümdür.
Sizin tartıdan ben anlamıyorum:)
Tatlısız ne kadar dayanacağız bakalım :)Evet acıkmadım halden düşmedim. Aktiftim gün boyu. Evin işini de yaptım parka da götürdüm çocuğu, okula gönüllü de gittim. Enerjim düşmedi. Sahur yiyince çok susuyorum aşırı zor geliyor bu sıcaklarda. Akşam da davetliydik. Bir kase mercimek çorbası, fırında patlıcanlı köfteli dizmesen beş köfte dört patlıcan bol salata ve cacık. Böylece yatarım artık. Tatlıyı benim küçüğe yedirdim. :)
Bu sadece pound olarak ölçüyor. Bir pound 454 gram kadar. Malesef üç farklı birimde tartan elektronik olanı bozmayı başardıkSizin tartıdan ben anlamıyorum:)
Çikolata ile benim imtihanım.Tatlısız ne kadar dayanacağız bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?