73'ten...

Hurma geyeyim tatlı. Su içmeden önce sahurda bir tane yedim. Belki metabolizmaya katkısı olur.
Hurma elma kârpuz falan gibi meyvelerle geçiştirmeye çalışalım artık tatlı isteğimizi. Ben paket gıdaları bıraktım diyetin başından beri. Ama eşim tatlısız duramıyor. Ona yapınca da ben illaki bir iki çatal derken bakıyom yarım porsiyon indirmişim. Dün ilk kez durdurdum kendimi. Umarım devam edebilirim. Evde de muhallebili revani yapmış eşim of

Asıl Zafer gözümüzün önündeyken yememeyi başarmak. Dün de Revani ikram etmişlerdi :) can istiyor tabii ama verelim şu kiloları da sonrasında herşeyden kararınca yeriz artık.

Asıl Zafer gözümüzün önündeyken yememeyi başarmak. Dün de Revani ikram etmişlerdi :) can istiyor tabii ama verelim şu kiloları da sonrasında herşeyden kararınca yeriz artık.
Bir oturuşta koca paket çikolata yemem inşallah verince kilolarımı. Almak kolay da vermek niye bu kadar zor.

Bir oturuşta koca paket çikolata yemem inşallah verince kilolarımı. Almak kolay da vermek niye bu kadar zor.
Benim gibi gözün dönmesin bi anda aman diyim çok çikolatadan bahsettik canım çekti valla. Bitter olandan bir parça yesek o kadar da büyük günah olmaz heralde şaka şaka yapmayalım

Dün yazamadım yoldan geldim hemen uyudum. İftarımı bile 1saate yakın geç yaptım.
Dün sahurda 1 yumurta 1 kutu süt 2 hurma 2 ceviz 3tane yaprak sarma
Dün iftarda
Yarım porsiyon mantı 1 kase domates çorbası birkaç parça karpuz

Bu gün sahur
Yarım porsiyon mantı yarim dilim teteyağlı salçalı ekmek
1 ceviz bi avuç kuru üzüm
3 bardak su

Aynen. Aslında her şeyden az az yemek koruma döneminde olur zaten. Biz hedefe varamadan hep yanlışlar yaptığımız için hep geri düştük

Dün iftarda mantı yemiştim sahurda da mantı ve bi dilim ekmek yedim. Bu gün acayip aç hissediyorum kendimi. Anladım ki karbonhidrat daha fazla karbonhidrat ı çekmek istiyor vücuda.
Bundan sonra protein ağırlıklı beslenicem.
Ekmek mantı börek gibi şeyleri mümkün olduğunca az tüketicem.
Dün yumurta yemedim sahurda; onun da etkisi oldu sanırım açlığıma. Yumurta gerçekten çok iyi yok tutuyor

Dün iftarda: bi kase domates çorbası
bir tabak kıymalı bezelye yemeği
2 bardak ayran
yoğurtlu kabak meze
1 küçük kase sütlaç
1 adet kemalpaşa tatlısı
3 hurma

Tatlı yemeden yapamıyorum. günlük bin kalorinin altına düşmemek gerekiyor oruçta diyorlar, bunu kendime bahane uydurarak yiyorum. Bu kaloriyi tamamlamak için yemek yesem daha iyi olur tabi. of çok mutsuzum. dün hem bir kase sütlaç hem bir adet kemalpaşa tatlısı yedim.
dün sahurda (yarım kase mantı- salçalı ekmek) 250 civarı iftarda da 1000 civarı kalori almışım. Yani 1250 çok değil ama, iftarda daha çok yemek daha az yarım dilim/porsiyon tatlı yemeye dikkat edeceğim 1000- 1200 civarı kaloriyi daha çok yemeklerle tamamlayacağım.

Son düzenleme:
Aynen. Aslında her şeyden az az yemek koruma döneminde olur zaten. Biz hedefe varamadan hep yanlışlar yaptığımız için hep geri düştük
ben kendimi çözdüm, herşeyden az az yemeyince içimde birikiyor sonra aniden patlıyorum. 4 gündür tatlı yemiyordum, sonra dün aniden tatlı krizim tuttu, hem bir kase sütlaç hem bir tane kemalpaşa tatlısı yedim. Anladım ki ben böyle yapamıyorum, herşeyden az az yemem lazım. Varsın biraz geç gitsin kilolar. Yapamıyorum....

Aynen öyle. O da doğru. İnsan kendini en iyi tanıyan oluyor. Bizim evde ben yapmadığım sürece tatlı olmaz. Eşim de istemiyor zaten spora gittiği için. O yüzden sanırım bi tarlı isteği gelmedi henüz. O zaman aynen öyle az az yersiniz siz de.

Ahh ahhh ben de tatlı yemeden yapamıyorum Kutlarim sizi bütün sayfaları okudum iradenize hayran kaldım. Ben de diyetteyim ama nasıl bir diyet!! Çok kötü bozuyorum ramazandan dolayı daha doğrusu orucun arkasına sığınıyorum. Son üç haftadır gr oynamıyor bende, iki gündür yatmadan yarim saat önce yoğurt limon pul biber yiyiyorum bakalım sonuç alacakmiyim

Ben nisanın başından beri diyetteyim nerdeyse ( unuttuğum 1 2 gün hariç) her gün pul biberli yoğurt yer yatarım. Gerçekten çok etkili. Ramazanda sahur +iftar 1200 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum. Hatta kalori bile saymıyorum. Zaten veremeyeceğimi kabullenmiş gibiyim. Zira 4 gündür gram oynamadı. Diyete devam; ama vermemeyi kabullendim. En azından koruyalım sadece ramazanda.
Sadece ekmek-pide falan yemeyin meyve ve tatlidan tadımlık yeyin bu bile 2 kilo kadar etki eder diye umit ediyorum. Bu da ramazan için yeter zaten fazlasında gözüm yok. Sizin boy kilo kaç?
Birlikte devam edelim zor geliyorsa?

Dün sahura kalkamadım
İftarda eşim tuhaf bir spesial yaptı mantar sote içine patates ve bezelye koydu kavurdu sonra özel bi sos falan döktü. Baya kalorili birseydi yani. Koca bir tabak yedim bence 600 kalori kesin vardır
Ayran çorbası 1 kase
Yarım dilim trilece
Çok uyku bastırdı sonra üzerine hemen uyudum; tebrikler bana

Merhabalar benim boyu 165 şu an ki kilom 64,7 bir buçuk yıldır diyet yapiyorum. 75 ile hamile kaldım. 96 ile doguma gittim.
85 ile çıktım ikiz gebelikti ve çok ödemim vardi.Doğumdan sonra süt olsun diye bulduğum herşeyi yiyince 95 lere geldim. Artık üstüme kıyafet bulamayınca uyandım ve bu gidişe bir dur dedim. Çok zor oldu ama yaptığıma inanıyorum hedefim 60 olmak.

Wooowww senin motivasyonunu bozmak gibi olmasın ama sen zaten gayet fitsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…