Hurma elma kârpuz falan gibi meyvelerle geçiştirmeye çalışalım artık tatlı isteğimizi. Ben paket gıdaları bıraktım diyetin başından beri. Ama eşim tatlısız duramıyor. Ona yapınca da ben illaki bir iki çatal derken bakıyom yarım porsiyon indirmişim. Dün ilk kez durdurdum kendimi. Umarım devam edebilirim. Evde de muhallebili revani yapmış eşim ofHurma geyeyim tatlı. Su içmeden önce sahurda bir tane yedim. Belki metabolizmaya katkısı olur.
Asıl Zafer gözümüzün önündeyken yememeyi başarmak. Dün de Revani ikram etmişlerdi :) can istiyor tabii ama verelim şu kiloları da sonrasında herşeyden kararınca yeriz artık.Hurma elma kârpuz falan gibi meyvelerle geçiştirmeye çalışalım artık tatlı isteğimizi. Ben paket gıdaları bıraktım diyetin başından beri. Ama eşim tatlısız duramıyor. Ona yapınca da ben illaki bir iki çatal derken bakıyom yarım porsiyon indirmişim. Dün ilk kez durdurdum kendimi. Umarım devam edebilirim. Evde de muhallebili revani yapmış eşim of
Bir oturuşta koca paket çikolata yemem inşallah verince kilolarımı. Almak kolay da vermek niye bu kadar zor.Asıl Zafer gözümüzün önündeyken yememeyi başarmak. Dün de Revani ikram etmişlerdi :) can istiyor tabii ama verelim şu kiloları da sonrasında herşeyden kararınca yeriz artık.
Benim gibi gözün dönmesin bi anda aman diyimBir oturuşta koca paket çikolata yemem inşallah verince kilolarımı. Almak kolay da vermek niye bu kadar zor.
Asıl Zafer gözümüzün önündeyken yememeyi başarmak. Dün de Revani ikram etmişlerdi :) can istiyor tabii ama verelim şu kiloları da sonrasında herşeyden kararınca yeriz artık.
Dün iftarda mantı yemiştim sahurda da mantı ve bi dilim ekmek yedim. Bu gün acayip aç hissediyorum kendimi. Anladım ki karbonhidrat daha fazla karbonhidrat ı çekmek istiyor vücuda.
Bundan sonra protein ağırlıklı beslenicem.
Ekmek mantı börek gibi şeyleri mümkün olduğunca az tüketicem.
Dün yumurta yemedim sahurda; onun da etkisi oldu sanırım açlığıma. Yumurta gerçekten çok iyi yok tutuyor
ben kendimi çözdüm, herşeyden az az yemeyince içimde birikiyor sonra aniden patlıyorum. 4 gündür tatlı yemiyordum, sonra dün aniden tatlı krizim tuttu, hem bir kase sütlaç hem bir tane kemalpaşa tatlısı yedim. Anladım ki ben böyle yapamıyorum, herşeyden az az yemem lazım. Varsın biraz geç gitsin kilolar. Yapamıyorum....Aynen. Aslında her şeyden az az yemek koruma döneminde olur zaten. Biz hedefe varamadan hep yanlışlar yaptığımız için hep geri düştük
ben kendimi çözdüm, herşeyden az az yemeyince içimde birikiyor sonra aniden patlıyorum. 4 gündür tatlı yemiyordum, sonra dün aniden tatlı krizim tuttu, hem bir kase sütlaç hem bir tane kemalpaşa tatlısı yedim. Anladım ki ben böyle yapamıyorum, herşeyden az az yemem lazım. Varsın biraz geç gitsin kilolar. Yapamıyorum....
Ahh ahhh ben de tatlı yemeden yapamıyorumTatlı yemeden yapamıyorum. günlük bin kalorinin altına düşmemek gerekiyor oruçta diyorlar, bunu kendime bahane uydurarak yiyorum. Bu kaloriyi tamamlamak için yemek yesem daha iyi olur tabi. of çok mutsuzum. dün hem bir kase sütlaç hem bir adet kemalpaşa tatlısı yedim.
dün sahurda (yarım kase mantı- salçalı ekmek) 250 civarı iftarda da 1000 civarı kalori almışım. Yani 1250 çok değil ama, iftarda daha çok yemek daha az yarım dilim/porsiyon tatlı yemeye dikkat edeceğim 1000- 1200 civarı kaloriyi daha çok yemeklerle tamamlayacağım.
Ben nisanın başından beri diyetteyim nerdeyse ( unuttuğum 1 2 gün hariç) her gün pul biberli yoğurt yer yatarım. Gerçekten çok etkili. Ramazanda sahur +iftar 1200 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum. Hatta kalori bile saymıyorum. Zaten veremeyeceğimi kabullenmiş gibiyim. Zira 4 gündür gram oynamadı. Diyete devam; ama vermemeyi kabullendim. En azından koruyalım sadece ramazanda.Ahh ahhh ben de tatlı yemeden yapamıyorumKutlarim sizi bütün sayfaları okudum iradenize hayran kaldım. Ben de diyetteyim ama nasıl bir diyet!! Çok kötü bozuyorum ramazandan dolayı daha doğrusu orucun arkasına sığınıyorum. Son üç haftadır gr oynamıyor bende, iki gündür yatmadan yarim saat önce yoğurt limon pul biber yiyiyorum bakalım sonuç alacakmiyim
Wooowww senin motivasyonunu bozmak gibi olmasın ama sen zaten gayet fitsiiinMerhabalar benim boyu 165 şu an ki kilom 64,7 bir buçuk yıldır diyet yapiyorum. 75 ile hamile kaldım. 96 ile doguma gittim.
85 ile çıktım ikiz gebelikti ve çok ödemim vardi.Doğumdan sonra süt olsun diye bulduğum herşeyi yiyince 95 lere geldim. Artık üstüme kıyafet bulamayınca uyandım ve bu gidişe bir dur dedim. Çok zor oldu ama yaptığıma inanıyorum hedefim 60 olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?