iğnesini kullanıyorum. Bi görünücem.Bence etkiliyordur. Bir baktırmanda fayda var. Doğum kontrol ilacı kullanmış mıydın hiç?
Yeni mi başladın iğnelere. Yan etkilerinde varmış kilo ve adet bozuklukları. Hormonlar değişiyor ya.iğnesini kullanıyorum. Bi görünücem.
Aslında 5 aydır kullanıyorum ama adet noktasındaki yan etkisini 1 aydır görüyorum.Yeni mi başladın iğnelere. Yan etkilerinde varmış kilo ve adet bozuklukları. Hormonlar değişiyor ya.
Çok güzel spor yapıyorsun ben de bu gün söz 15 dk evde zumba yapıcam özendim çok istikrarlısın29 Nisan Pazar
Sabah
2 Haslanmış yumurta ve maydanozlu salata
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 fincan yeşil çay
Ara
Bir avuç Çekirdek+Fındık karışımı
Öğlen
Et sote
1 kase yoğurt
Marul+Roka+Maydanoz
Ara
Kereviz sapı
Yarım kase yoğurt
Akşam
Fırında kıymalı karnıbahar.
Sarımsaklı yoğurt
15 bardak su.
14K adım. 15 dakika koşu
Danette May karın
15 dakika tek set zumba
Afiyet şeker olsun. Zaten kalori kontrolü yapıyorsun. Arada bir böyle lezzetli kahvaltı hakkın.Bugün salı kahvaltıda yarım porsiyon az yağlı menemen 150 1 dilim ekmek 100 çay
Ara 1 kuru kayısı: 50
Öğlen (aslında başka birşey sipariş etmistim yanlış geldi) sucuklukaşarlı menemen getirmişler paketi açtığımda çoktan gitmişti adamdegistirmeye usendim zaten gec getiriyorlar ziyan olmasın yedim tabi. bir baktım ki 400 kaloriymiş yanında da 1 ekmek 100 kalori daha öğlen = 500
Vermek istediğim kilo 20 e yakın olunca sarkmalardan çok korkuyorum. Sporla minimuma iner diye umuyorum. Bir de ben dans etmeyi çok seviyorum. Zumba benim için spor değil bir eğlence. Niye dışarı çıkmayı ya da kına gecesi düğün bekleyelim eğlenip dans etmek için. Bizim evde hergün parti var. Apple TV den sesni kısıp, hareketlerini beğendiğim bir zumbayı açıyorum. Telefondan da sevdiğim bir müziği açıyorum. Çoğu zaman da sadece müzik açıp kendi kreasyonum uydurma zumbamı yapıyorum. 15-20 dk. Da Kan ter içinde kalmam iyiye işaret dur düşünüyorumÇok güzel spor yapıyorsun ben de bu gün söz 15 dk evde zumba yapıcam özendim çok istikrarlısın
Tabikisiiiii çok çok güzelVermek istediğim kilo 20 e yakın olunca sarkmalardan çok korkuyorum. Sporla minimuma iner diye umuyorum. Bir de ben dans etmeyi çok seviyorum. Zumba benim için spor değil bir eğlence. Niye dışarı çıkmayı ya da kına gecesi düğün bekleyelim eğlenip dans etmek için. Bizim evde hergün parti var. Apple TV den sesni kısıp, hareketlerini beğendiğim bir zumbayı açıyorum. Telefondan da sevdiğim bir müziği açıyorum. Çoğu zaman da sadece müzik açıp kendi kreasyonum uydurma zumbamı yapıyorum. 15-20 dk. Da Kan ter içinde kalmam iyiye işaret dur düşünüyorum
Gerçekten çok güzeldiAfiyet şeker olsun. Zaten kalori kontrolü yapıyorsun. Arada bir böyle lezzetli kahvaltı hakkın.
kolay gelsinTabikisiiiii çok çok güzelben de eve geldim çok yorulmuşum biraz dinleneyim sözümü tutucam
Ben de 3 mil koşuyla karışık yürüdüm. Hava harikaydı.kolay gelsin
Mesajınızı görmeden çıkış yapmışım çok güzel ya valla harikasiniz. Ben sözümü tutamadım. Tez yazıyorum yetiştirmem lazım da. Şimdi de oğluşu uyutmaya çalışıyorum. Çok mahcubumBen de 3 mil koşuyla karışık yürüdüm. Hava harikaydı.
Maşallah hem çalışıyorsun hem öğrencisin hem de annesin. Süper. Zaten bunlara bir günlük ekstradan eksi bin kalori eklenir.Mesajınızı görmeden çıkış yapmışım çok güzel ya valla harikasiniz. Ben sözümü tutamadım. Tez yazıyorum yetiştirmem lazım da. Şimdi de oğluşu uyutmaya çalışıyorum. Çok mahcubum
Çok teşekkürler ama keşke böyle olmasaydı çok yoruluyorum. Ama hayat böyle gerektirdi diyelim. Son dönemimdeyim inşallah kurtulcam öğrencilikten.Maşallah hem çalışıyorsun hem öğrencisin hem de annesin. Süper. Zaten bunlara bir günlük ekstradan eksi bin kalori eklenir.
Allah kolaylık versin ve en güzel notlarla mezun olmanı dilerim.Çok teşekkürler ama keşke böyle olmasaydı çok yoruluyorum. Ama hayat böyle gerektirdi diyelim. Son dönemimdeyim inşallah kurtulcam öğrencilikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?