73'ten...

Pazartesi
Kahvaltı bi haş yumurta 75 yarım dilim kabaklı kek 100 domates salatalık 25
Ara kutu süt 150
Öğle 1 porsiyon ezogelin 200
Ara 1 avuç leblebi 100 1 ceviz 30
Akşam
1 kase yoğurt ve salatalık 150
830
2lt su

29 Nisan Pazar
Sabah
2 Haslanmış yumurta ve maydanozlu salata
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 fincan yeşil çay
Ara
Bir avuç Çekirdek+Fındık karışımı
Öğlen
Et sote
1 kase yoğurt
Marul+Roka+Maydanoz

Ara
Kereviz sapı
Yarım kase yoğurt

Akşam
Fırında kıymalı karnıbahar.
Sarımsaklı yoğurt

15 bardak su.
14K adım. 15 dakika koşu
Danette May karın
15 dakika tek set zumba

Çok güzel spor yapıyorsun ben de bu gün söz 15 dk evde zumba yapıcam özendim çok istikrarlısın

Bugün salı kahvaltıda yarım porsiyon az yağlı menemen 150 1 dilim ekmek 100 çay
Ara 1 kuru kayısı: 50
Öğlen (aslında başka birşey sipariş etmistim yanlış geldi) sucuklukaşarlı menemen getirmişler paketi açtığımda çoktan gitmişti adam degistirmeye usendim zaten gec getiriyorlar ziyan olmasın yedim tabi. bir baktım ki 400 kaloriymiş yanında da 1 ekmek 100 kalori daha öğlen = 500

Afiyet şeker olsun. Zaten kalori kontrolü yapıyorsun. Arada bir böyle lezzetli kahvaltı hakkın.

Çok güzel spor yapıyorsun ben de bu gün söz 15 dk evde zumba yapıcam özendim çok istikrarlısın
Vermek istediğim kilo 20 e yakın olunca sarkmalardan çok korkuyorum. Sporla minimuma iner diye umuyorum. Bir de ben dans etmeyi çok seviyorum. Zumba benim için spor değil bir eğlence. Niye dışarı çıkmayı ya da kına gecesi düğün bekleyelim eğlenip dans etmek için. Bizim evde hergün parti var. Apple TV den sesni kısıp, hareketlerini beğendiğim bir zumbayı açıyorum. Telefondan da sevdiğim bir müziği açıyorum. Çoğu zaman da sadece müzik açıp kendi kreasyonum uydurma zumbamı yapıyorum. 15-20 dk. Da Kan ter içinde kalmam iyiye işaret dur düşünüyorum

Tabikisiiiii çok çok güzel ben de eve geldim çok yorulmuşum biraz dinleneyim sözümü tutucam

kahvaltıda yarım porsiyon az yağlı menemen 150 1 dilim ekmek 100 çay
Ara 1 kuru kayısı: 50
Öğlen
Sucuklu kaşarlı menemen 1 ekmek = 500
Akşam tavuk sote ve yoğurt 300
Akşam pul biberli yoğurt yer yatarım 50
1150
2lt su
15 dk zumba

Ben de 3 mil koşuyla karışık yürüdüm. Hava harikaydı.
Mesajınızı görmeden çıkış yapmışım çok güzel ya valla harikasiniz. Ben sözümü tutamadım. Tez yazıyorum yetiştirmem lazım da. Şimdi de oğluşu uyutmaya çalışıyorum. Çok mahcubum

Maşallah hem çalışıyorsun hem öğrencisin hem de annesin. Süper. Zaten bunlara bir günlük ekstradan eksi bin kalori eklenir.

Maşallah hem çalışıyorsun hem öğrencisin hem de annesin. Süper. Zaten bunlara bir günlük ekstradan eksi bin kalori eklenir.
Çok teşekkürler ama keşke böyle olmasaydı çok yoruluyorum. Ama hayat böyle gerektirdi diyelim. Son dönemimdeyim inşallah kurtulcam öğrencilikten.

Çok teşekkürler ama keşke böyle olmasaydı çok yoruluyorum. Ama hayat böyle gerektirdi diyelim. Son dönemimdeyim inşallah kurtulcam öğrencilikten.
Allah kolaylık versin ve en güzel notlarla mezun olmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…