Kesinlikle un ürünlerinden gelen karbonhidratlar çok hızlı acıktırıyor. Dukan denemiş miydin daha önce. Ben bir kez sahurda bir hurma yedim. Dünkü orucumda da yumurtalı avokadolu salata yedim. Kesinlikle daha halsizdim. Yiyince sanki yine istiyor gibi. Dün tartı günümüzdü 67.6 ya düşmüşüm. Mucize gibi. Bugün tartıldım yine eksi. Moral oldu. Kaç gündür tuvalete çıkmıyordum bugün tamamen boşaldı karnım onun etkisi olabilir ama moral verici yine de.Dün iftarda mantı yemiştim sahurda da mantı ve bi dilim ekmek yedim. Bu gün acayip aç hissediyorum kendimi. Anladım ki karbonhidrat daha fazla karbonhidrat ı çekmek istiyor vücuda.
Bundan sonra protein ağırlıklı beslenicem.
Ekmek mantı börek gibi şeyleri mümkün olduğunca az tüketicem.
Dün yumurta yemedim sahurda; onun da etkisi oldu sanırım açlığıma. Yumurta gerçekten çok iyi yok tutuyor
Bol proteinli bir menü olmuş gerçektenSahurda 3 yumurtalı menemenin yarısını ; 1 bardak süt salatalık yedim.
İftarda bi kase mercimek çorbası bir tabak kuru fasulye bi kase yoğurt bi kase salata ve bolca şu
12ye doğru 2 hurma 2 ceviz
Evet. Aslında Sabrımız olsa uzun vadede sağlıklı kilo vermek için de ideal aslında ama sabrımız yok.Aynen. Aslında her şeyden az az yemek koruma döneminde olur zaten. Biz hedefe varamadan hep yanlışlar yaptığımız için hep geri düştük
Günlük tek öğün 700 kaloriyi geçmeden oruç tutuyor buradaki hıristiyan bir kilise. Kadın erkek bir ay. Gayet sağlıklılar. Su içiyorlar çok susadıklarında.Tatlı yemeden yapamıyorum. günlük bin kalorinin altına düşmemek gerekiyor oruçta diyorlar, bunu kendime bahane uydurarak yiyorum. Bu kaloriyi tamamlamak için yemek yesem daha iyi olur tabi. of çok mutsuzum. dün hem bir kase sütlaç hem bir adet kemalpaşa tatlısı yedim.
dün sahurda (yarım kase mantı- salçalı ekmek) 250 civarı iftarda da 1000 civarı kalori almışım. Yani 1250 çok değil ama, iftarda daha çok yemek daha az yarım dilim/porsiyon tatlı yemeye dikkat edeceğim 1000- 1200 civarı kaloriyi daha çok yemeklerle tamamlayacağım.
Çok tebrik ederimmmm 67.5 süpeeer. Ben bu sabah 69.2ydimDünkü tartı 149 pound= 67.580 kg
Çok iyi gidiyorsun harikaKesinlikle un ürünlerinden gelen karbonhidratlar çok hızlı acıktırıyor. Dukan denemiş miydin daha önce. Ben bir kez sahurda bir hurma yedim. Dünkü orucumda da yumurtalı avokadolu salata yedim. Kesinlikle daha halsizdim. Yiyince sanki yine istiyor gibi. Dün tartı günümüzdü 67.6 ya düşmüşüm. Mucize gibi. Bugün tartıldım yine eksi. Moral oldu. Kaç gündür tuvalete çıkmıyordum bugün tamamen boşaldı karnım onun etkisi olabilir ama moral verici yine de.
Bi başarı öyküsü ya da günlükünüz falan varsa okumak isterimAyy çok teşekkür ederim.. Beni çok mutlu ettiniz. Inş hep birlikte istediğimiz kiloya geliriz
Ben düşük kalorinin sağlık bozacağını zannetmiyorum; tabi belirli süreli olursa. İslamda da istihaze mi adını unuttum çok az yiyip (hayvansal şeyler yemeden) bi odaya 10 gün kadar kapanmak diye bi şey var. Tam ifade edememiş olabilirim ama yani aslında arınmak için güzel bir yol.Günlük tek öğün 700 kaloriyi geçmeden oruç tutuyor buradaki hıristiyan bir kilise. Kadın erkek bir ay. Gayet sağlıklılar. Su içiyorlar çok susadıklarında.
Günlüğüm yok canım ama Allah kısmet ederse diyet başarılarına yazmayı düşünüyorum .Bi başarı öyküsü ya da günlükünüz falan varsa okumak isterim
Yazdığın zaman link at okuyayımGünlüğüm yok canım ama Allah kısmet ederse diyet başarılarına yazmayı düşünüyorum .
Tamam cnm..Yazdığın zaman link at okuyayım
Iyi gidiyor sayılır :) oructan metabolizma yavaşlıyor galiba biraz yavaş ilerliyor ama olsun sorun değil. Sizin nasıl gidiyorNasıl gidiyor kızlar.Dun iftarda fazla kaçırdım ,bugün çok acıktım.
Güncel kaç kg oldun?Iyi gidiyor sayılır :) oructan metabolizma yavaşlıyor galiba biraz yavaş ilerliyor ama olsun sorun değil. Sizin nasıl gidiyor
İftardan önce tartıldığımda 68.7ydi ama çok su kaybediyoruz itibar etmek gelmiyor içimden. Sahurdan sonra sabah uyanınca daha inanılır geliyor.Güncel kaç kg oldun?
Sizin nasıl gidiyorGüncel kaç kg oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?