75 den 60 a

tarcin60

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
58
28
18
31
merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım, 4 aydır tartılmayan ben bugün tartılmamla şok geçirip diyete başladım buraya gün gün kilomu ve yediklerimi yazıcam, uygulayacağım diyet listesi bu, umarım kaçamaksız ve istikararlı bir şekilde devam eder

Sabah:
1 meyve ya da meyve suyu
Öğlen:
1 porsiyon sebze yemeği,1 kase salata,1 kase yoğurt
İkindi:
1 meyve
Akşam:
1 porsiyon et yemeği,1 kase salata,1 dilim ekmek
Gece:
1 meyve

merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım, 4 aydır tartılmayan ben bugün tartılmamla şok geçirip diyete başladım buraya gün gün kilomu ve yediklerimi yazıcam, uygulayacağım diyet listesi bu, umarım kaçamaksız ve istikararlı bir şekilde devam eder

Sabah:
1 meyve ya da meyve suyu
Öğlen:
1 porsiyon sebze yemeği,1 kase salata,1 kase yoğurt
İkindi:
1 meyve
Akşam:
1 porsiyon et yemeği,1 kase salata,1 dilim ekmek
Gece:
1 meyve
sabah kahvaltın çok ağır olmamışmı dayanabilcekmisin gerci kaçta ediyosun öğle yemeğiyle arasında ne kadar var bilmiyorum ama sadece meyve yada meyve suyuyla gecireceğine haslanmış yumurta ve salatalık ile yapabilirsin bence haşlanmış yumurta 65-70 kalori ve 40-45 kalori sarısı yani iki yada üç yumurta beyazı yada 2 tam yumurta yiyebilirsin hem tok kalırsın hemde protein ihtiyacını alırsın. kendine bir anda bu zararı verme bence 2 hafta yumurtalı git miden küçülünce meyve yersin sadece bir anda zorlarsan kendini diyetten bıkarsın

sabah kahvaltın çok ağır olmamışmı dayanabilcekmisin gerci kaçta ediyosun öğle yemeğiyle arasında ne kadar var bilmiyorum ama sadece meyve yada meyve suyuyla gecireceğine haslanmış yumurta ve salatalık ile yapabilirsin bence haşlanmış yumurta 65-70 kalori ve 40-45 kalori sarısı yani iki yada üç yumurta beyazı yada 2 tam yumurta yiyebilirsin hem tok kalırsın hemde protein ihtiyacını alırsın. kendine bir anda bu zararı verme bence 2 hafta yumurtalı git miden küçülünce meyve yersin sadece bir anda zorlarsan kendini diyetten bıkarsın
haklısın çok mantıklı aslında ama şu aralar et süt yumurta o kadar çok yedimki dukan denedim bir hafta yapamadım ,meyve şimdilik benim için çok iyi zaten geç kalkıyorum birkaç zaman sonra yumurta yaparım iyi fikir :) teşekkürler

bugün yediklerim;

sabah:
1 elma

öğlen :
tavuklu salata
sütlü filre kahve

ara:
elma
muz
sütlü filre kahve

akşam:
elma
2 kaşık yoğurt
3 kaşık buğday kepeği
1 tane form bisküvi
1 dilim ayva

şimdilik bu kadar yedim bu saatten sonra ağzıma lokma sürmicem

haklısın çok mantıklı aslında ama şu aralar et süt yumurta o kadar çok yedimki dukan denedim bir hafta yapamadım ,meyve şimdilik benim için çok iyi zaten geç kalkıyorum birkaç zaman sonra yumurta yaparım iyi fikir :) teşekkürler

bugün yediklerim;

sabah:
1 elma

öğlen :
tavuklu salata
sütlü filre kahve

ara:
elma
muz
sütlü filre kahve

akşam:
elma
2 kaşık yoğurt
3 kaşık buğday kepeği
1 tane form bisküvi
1 dilim ayva

şimdilik bu kadar yedim bu saatten sonra ağzıma lokma sürmicem
hadi bakalım hayırlısı o zaman :))

merhaba canım akşama çok yükleniyorsun gördüğüm kadarıyla bence akşam daha hafif geçiştirip sabah skı bir kahvaltı yaparsan daha dirayetli olursun

Back
X