- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Ben de 164 165 boya sahibim 71 .500 dum sabah ama bayram dolayısıyla arti geleceğimdir büyük ihtimal ..ilk hedefim 65Hadi sende yaz bilgilerini
Pazartesi tartilip yanınıza geleceğim.buyuk ihtimal.kilo qldim.hqyirlisi olsun73.9
2 öğün yemek
Ben tekrar tartilmadim birkaç gündür dikkat edemiyorumPazartesi tartilip yanınıza geleceğim.buyuk ihtimal.kilo qldim.hqyirlisi olsun
Daha kararlı şekilde başlayalım kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı bence basarabilirizBen tekrar tartilmadim birkaç gündür dikkat edemiyorum
Ya ben yaparim dhaa önce de yaptim ama su uzakta yaşayınca memleket e gidiyoruz arada onlar cok bozuyor düzeni mahvediyorDaha kararlı şekilde başlayalım kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı bence basarabiliriz
Hepimiz yapiyoruz Bende daha önce çok yaptim.ama işte önemli olan koruyabilmek hayirlisi olsun..Ya ben yaparim dhaa önce de yaptim ama su uzakta yaşayınca memleket e gidiyoruz arada onlar cok bozuyor düzeni mahvediyor
Selam, 10 mayista 73 demissiniz. Bugun 22 mayista kaca indiniz acaba?Bugun 73 kilo ile tekrar başladım haftaya pazartesi hedefim 71 500..
Aslinda cumartesi günleri tartılsak pazar günü aile ile beraber olunca illa kaçamak oluyor..
Meraba şuan hâlâ 73'üm bazı sağlık problemlerimden dolayi ara verdim bugün yeniden spora başlıyorumSelam, 10 mayista 73 demissiniz. Bugun 22 mayista kaca indiniz acaba?
Ben devam edemedim ki hemen hemen aynı kiloyum ama 1 kilo felan odem var amaSelam, 10 mayista 73 demissiniz. Bugun 22 mayista kaca indiniz acaba?
Hadi yeniden başlayalım bu kez daha istikrarlıBen devam edemedim ki hemen hemen aynı kiloyum ama 1 kilo felan odem var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?