ben seni evli sanıyordum cnm kaç yaşındasınEvet günlükçüğüm bugün spor yapmadım çünkü çok yorgunum zaten yarında bir sürü işim var iyice helak olmakta istemedim bugün yemekleri ben yaptım yarında ben yapıcam bu aralar mutfağa pek ilgiliyim abiciklerde beni şımartıyor güzel iltifatlarla çok mutlu oluyorum onlar yemeklerini beğenince
Yok evli değilimben seni evli sanıyordum cnm kaç yaşındasın
Bir buçuk litre suyumuda içtim500 ip atladm 50 mekik yaptım
lor peyniri yağsız olduğu için bence kafana takma yeterki ekmeği fazla yemeKahvaltımı yaptm ve neredeyse bir kase dolusu lor peyniri yedim kıtlıktan çıktım bildiğin offf off çok yedim yaaa
Yook ekmekten nefret ederim bnlor peyniri yağsız olduğu için bence kafana takma yeterki ekmeği fazla yeme
Emin misin?günaydın canım gayet iyi gidiyorsun, tebrikler
yanına birşey yemdiysen bozmuuş sayılmazsın cnm akşamı hafıf geçirBugün koooocaman bir tabak kısır yedim diyeti bozdum anlıcaniz ama 2 aydır ilk defa yaptım ama hiiiç bize olmamış gibi diğer devaam
Ayran sadece akşam tarçınlı muzlu yoğurt yicem başkada hiiiiç bir şey yok bugüngurbeakşam yoğur13626 .!.:yanına birşey yemdiysen bozmuuş sayılmazsın cnm akşamı hafıf geçir
bence güzel cnm afiyet olsunAyran sadece akşam tarçınlı muzlu yoğurt yicem başkada hiiiiç bir şey yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?