tamam olur valla görmüş olurum ne yedim ne kadar yedim...Bak napalım müsait oldukça her akşam bu saatler gün içinde yediklerini yaz
Resimde çeke bilirsintamam olur valla görmüş olurum ne yedim ne kadar yedim...
Gerçekten mi?az değil mi birazcık
Oruçluydum sen asıl yarın göraz değil mi birazcık
Oruçluydum sen asıl yarın gör
evet çok az geldi bana ya da ben alıştım şapır şupur yemeyeResimde çeke bilirsin
Gerçekten mi?bugün çok yedim bak o bardak smoothei Spordan sonra cok iyi geldi
Sağol canımhadi allah kabul etsin şimdiden
Canm ben 2 aydır makarna,beyaz ekmek pilav yemiyorum meğer bn onları yemek için yiyormuşum sevdigimden değil yemin ederim damak zevkim geldi ya herşeyi yerdim önceden şimdi öyle değilevet çok az geldi bana ya da ben alıştım şapır şupur yemeye
Hoşgeldin cnmMerhaba kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Şuan 77 Kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. Yani yolum çoooook uzun. Dilerim hepimiz ve tabiki ben de arzu ettiğimiz kiloya ulaşırız. Çalıştığım için dışarıda geçen öğünler biraz problemli oluyor benim için ama bu kez kararlıyım bu beni bir top gibi gösteren yağlardan kurtulup, yazın bikinimin içine incecik gireceğim inşallah.
İlk diyet günümde sabah kalkar kalkmaz bir büyük bardak su ile başladım.Evde kahvaltı yapmaya zamanım kalmadığı için iş yerine gelince bir oldukça küçük boy avıkado yedim.
Bir dönem diyetisyene gitmiştim ve o avokadonun gerek zengin vitamin, mineral ve demir içeriği gerekse protein içermesi ve detoksa yardımcı olması bakımından daima hayatımda tutmam gereken bir meyve olduğunu söylemişti. Aklınızda bulunsun.
Sevgiler.
Hoşgeldin cnm
gerçekten uyabildin mi?Bugün çooook uykum var yatıyorum bedensahura kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?