76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

[QaydaUOTE="therewasanAngel, pobirst: 39316309, member: 430863"]evet çok az geldi bana ya da ben alıştım şapır şupur yemeye [/QUOTE]
Persembe tartı günüm 2 haftada bir tartılıyorum bakalım kaç çıkıcak

Merhaba kızlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Şuan 77 Kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. Yani yolum çoooook uzun. Dilerim hepimiz ve tabiki ben de arzu ettiğimiz kiloya ulaşırız. Çalıştığım için dışarıda geçen öğünler biraz problemli oluyor benim için ama bu kez kararlıyım bu beni bir top gibi gösteren yağlardan kurtulup, yazın bikinimin içine incecik gireceğim inşallah.

İlk diyet günümde sabah kalkar kalkmaz bir büyük bardak su ile başladım.Evde kahvaltı yapmaya zamanım kalmadığı için iş yerine gelince bir oldukça küçük boy avıkado yedim.

Bir dönem diyetisyene gitmiştim ve o avokadonun gerek zengin vitamin, mineral ve demir içeriği gerekse protein içermesi ve detoksa yardımcı olması bakımından daima hayatımda tutmam gereken bir meyve olduğunu söylemişti. Aklınızda bulunsun.

Sevgiler.

Hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…