Kutlarım canım. Ben de pazartesi perşembe tutarım dedim ama bi hafta varsa bi hafta yok. Sen ne güzel kararlı devam ediyosun. Benim de borçlarım varYok 1 gün tutuyorum bir gün tutmuyorum bâyâ borçlarım var kararlıyım yaz gelmeden bitecekler
Ramazan gelince kendimi kötü hissediyorum gene borçlarla oruç tutuyorum diye üzülüyorum bu ramazan huzurlu huzurlu oruç tutmak istiyorum inşallahKutlarım canım. Ben de pazartesi perşembe tutarıhuzurli ama bi hafta varsa bi hafta yok. Sen ne güzel kararlı devam ediyosun. Benim de borçlarım var
Haklısın canım. Ramazan girmeden tutmak gerek aslında. Nasrettin hocanın fıkrasına dönmesin sonra halimiz.Ramazan gelince kendimi kötü hissediyorum gene borçlarla oruç tutuyorum diye üzülüyorum bu ramazan huzurlu huzurlu oruç tutmak istiyorum inşallah
Aynen cnmHaklısın canım. Ramazan girmeden tutmak gerek aslında. Nasrettin hocanın fıkrasına dönmesin sonra halimiz.
Selam arkadasim ne güzel vermissin masaallahBu da benim diyet günlüğüm gün içinde neler yedim? kaç dk spor yaptım? bunları yazıcam yanlıslarımı düzeltip doğrularımı örnek alırsanız çok sevinirim
- 09.01.2015=76 kg
- 15.01.2015=73.4 kg
- 22.01.2015=73.0 kg
- 29.01.2015=71.8 kg
- 12.02.2015=71.0 kg
Teşekkür ederim cnm sağolSelam arkadasim ne güzel vermissin masaallah
menulerin de cok guzel taktir ettim seni
darisi basima takipteyim
Benimde cok borcum var her yil hemen tutardim ama dogum tam.ramazana denk geldi ve kaldi oruclar oyle 40 gundu 34 var dahaYok 1 gün tutuyorum bir gün tutmuyorum bâyâ borçlarım var kararlıyım yaz gelmeden bitecekler
Ooo senin çokmuş bnim benim 9 gün kaldı 18 gündüBenimde cok borcum var her yil hemen tutardim ama dogum tam.ramazana denk geldi ve kaldi oruclar oyle 40 gundu 34 var daha
aç sevdiğin müziği bak nasıl istekli olursun cnmBinbir isteksizle ip atlamaya gidiyorum pöffff
Müzikte olmasa zaten spor yapamam heraldeaç sevdiğin müziği bak nasıl istekli olursun cnm
sevgilin varmı cnm onu düşünM
Müzikte olmasa zaten spor yapamam heralde
Yoksevgilin varmı cnm onu düşün
kaç yaşındaydın cnm allahım kalbine göre versinYokhiç olmadı ama sevgiliden öte sevdiklerim vaaar onları düşiniyim bnde
18 cnm amin önce meslek lazm bana[/QUOTE][QUCNN ami="gurbei post: 39435504, member: 378280"]kaç yaşındaydın cnm allahım kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?