Ara ögünüm:yulaflı kepekli light altınbaşak,bir kupa yeşil çay ( kar manzaralı) misssrabY post: 3881632351208 .!.:Öğle yemeğim:Kuskus salatası( bolca),1 çay kaşığı zeytin yağı,limon suyu,sirke,tuz yook
Veee bugünde saat 17:00 dan sonra agzıma su dışından başka bir şey sokmadım tam 1050 kalori aldım bugünde güzel geçtirabia1558 .!.:10 dk pilates+40 squat yihuuu bugün toplam 80 squat yaptım
KahvaltımBu da benim diyet günlüğüm gün içinde neler yedim? kaç dk spor yaptım? bunları yazıcam yanlıslarımı düzeltip doğrularımı örnek alırsanız sevinirim
Ara ögünümBu da benim diyet günlüğüm gün içinde neler yedim? kaç dk spor yaptım? bunları yazıcam yanlıslarımı düzeltip doğrularımı örnek alırsanız sevinirim
Bence yarını bekleme hemen suan ben yarınlar pazartesiler diye diye erteledm veririz ya 10 kilomuz var tahminen 2 ay sürer[/QUOTE]inşallah başarcaz cnm. şimdi ben de yarın başlıyım diyorum. acaba kaç ay sürer :) normalde 10 kilo bir şey değil diyorlar. 2 ayda bitiren var mesela.
Ara öğünüm orta boy elmaBu da benim diyet günlüğüm gün içinde neler yedim? kaç dk spor yaptım? bunları yazıcam yanlıslarımı düzeltip doğrularımı örnek alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?