yemek kaşığı mı vav cnm arada kahvaltıda 1 çay kaşıgı yersen nefsını bastırırsınEvet bugün tam bi hayvanlık yaptım nutellaya saldırdm ve 3-4 yemek kaşığı yedim BN tam bi hayvanımmm hayvanım sonra 3-4 parca bitter çikolata yedim şuan mideem çok ağrıyo çok yedim çünkü offf çok moralin bozuk
Öyle yapıcam artık salak gibi tamamen kestim öyle oluncada birden saldırıyorum off çok kötüyümyeolunca da birğı mı vav cnm arada kahvaltıda 1 çay kaşıgı yersen nefsını bastırırsın
neyse cnm arada oluyor ama sımdı yedım dıye akksam sadece yogutla geçıştırme yanına 1 de çorba ekle yoksa aksam fena saldırabılırsınÖyle yapıcam artık salak gibi tamamen kestim öyle oluncada birden saldırıyorum off çok kötüyüm
Aksam yemeğin:4 kaşık yoğurt,2 çay kaşığı tarçın(bugün cezalıyım)
Tamam bari salata giyim off ya BN nasıl kilo vericem kendimden nefret ediyorum[/QUOTE]TE="gurbet, post: 38940705, member: 378280"]neyse cnm arada oluyor ama sımdı yedım dıye akksam sadece yogutla geçıştırme yanına 1 de çorba ekle yoksa aksam fena saldırabılırsın
Canm benim ya sizler ne güzel insanlRsız salata yiyorm şuancezalı olsan da çok az olmuş. biraz daha bir şey ekle yanına. bir çorba, biraz et, salata vs. kh tamamen kesersen de metabozliman kh gelmiyor diye korumaya başlar, az çalışıp kalori yakmaz.
verirsin cnm hepimiz zaman zaman kaçamaklar yapıyoruzTamam bari salata giyim off ya BN nasıl kilo vericem kendimden nefret ediyorum
Canm benim ya sizler ne güzel insanlRsız salata yiyorm şuan
maydanozda ekle cnm afıyet olsunKahvaltım:1dilim peynir,1dilim tulm peyniri,2 zeytin,yeşil çay,yumurta,1 çay kaşığı Nutella(saldırmamak adına),kızarmış yarım kepek ekmeği
Saol ccnm her sabah ekliyorm ama evde kalmamış alıcam bugünmaydanozda ekle cnm afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?