76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Evet bugün tam bi hayvanlık yaptım nutellaya saldırdm ve 3-4 yemek kaşığı yedim BN tam bi hayvanımmm hayvanım sonra 3-4 parca bitter çikolata yedim şuan mideem çok ağrıyo çok yedim çünkü offf çok moralin bozuk

Bu hep herşeyi tamamen kesmem yüzünden oldu bundan sonra tatlı olarak herşeyden yicem ama az sonra birden hayvanlaşıyorum

Tam 1.000 kere ip atladım 25 dk falan ediyor 319 kalori yaktım şuan ölüyorum yorgunluktan

Eklentiler

• IMG_20150118_133249.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Aksam yemeğin:4 kaşık yoğurt,2 çay kaşığı tarçın(bugün cezalıyım)

yemek kaşığı mı vav cnm arada kahvaltıda 1 çay kaşıgı yersen nefsını bastırırsın

Öyle yapıcam artık salak gibi tamamen kestim öyle oluncada birden saldırıyorum off çok kötüyüm
neyse cnm arada oluyor ama sımdı yedım dıye akksam sadece yogutla geçıştırme yanına 1 de çorba ekle yoksa aksam fena saldırabılırsın

TE="gurbet, post: 38940705, member: 378280"]neyse cnm arada oluyor ama sımdı yedım dıye akksam sadece yogutla geçıştırme yanına 1 de çorba ekle yoksa aksam fena saldırabılırsın[/QUOTE]
Tamam bari salata giyim off ya BN nasıl kilo vericem kendimden nefret ediyorum

Aksam yemeğin:4 kaşık yoğurt,2 çay kaşığı tarçın(bugün cezalıyım)

cezalı olsan da çok az olmuş. biraz daha bir şey ekle yanına. bir çorba, biraz et, salata vs. kh tamamen kesersen de metabozliman kh gelmiyor diye korumaya başlar, az çalışıp kalori yakmaz.

TE="gurbet, post: 38940705, member: 378280"]neyse cnm arada oluyor ama sımdı yedım dıye akksam sadece yogutla geçıştırme yanına 1 de çorba ekle yoksa aksam fena saldırabılırsın
Tamam bari salata giyim off ya BN nasıl kilo vericem kendimden nefret ediyorum[/QUOTE]
verirsin cnm hepimiz zaman zaman kaçamaklar yapıyoruz

cezalı olsan da çok az olmuş. biraz daha bir şey ekle yanına. bir çorba, biraz et, salata vs. kh tamamen kesersen de metabozliman kh gelmiyor diye korumaya başlar, az çalışıp kalori yakmaz.
Canm benim ya sizler ne güzel insanlRsız salata yiyorm şuan

makalem, post: 38940874, member: 649906"]o senin güzelliğin :) afiyet olsun. yağ yaksın, şifa olsun [/QUOTE]
İnsallah cnm insallah

Bugün benim için üzüntülüydü baya üzüldüm bugün 1221 kalori aldım tam 3 litre su içtim belki tek başıma yaşadığım bi evim olsaydı böyle olmazdı kendi evime almazdım Nutella falan EE bende insanım bi yere kadar ama bi insanda diyeti hep tatlıdan mı bozar evet ben öyleyim tam 30 gün önce diyetin 10. Günü 6 baklava yemiştim 1 dk içinde inşallah bi daha böyle berbat bi gün yaşamam (amin)

Kahvaltım:1dilim peynir,1dilim tulm peyniri,2 zeytin,yeşil çay,yumurta,1 çay kaşığı Nutella(saldırmamak adına),kızarmış yarım kepek ekmeği

Eklentiler

• IMG_20150119_074534.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…