76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

[QUETE/] 18 cnm amin önce meslek lazm bana[/QUOTE]

Aaa cok sasirdim bu kadar genc olmana. Daha olgun yazıyorsun bence 18 bitmeden fıstık olursun bu azimle

Öğle yemeğini yedim erken oldu napiiim ama karnım acıkmıştı uzun süre tok kalıcağını düşünüyorum

Bende yarın sırf meyve ve yogurt yemeyi planladım. Ama gel görki ben meyveyide yogurtuda çok severim. Yani sanki ödül günü gibi olacak.
Sonraki 2 günüde pirinç lapası diyetini uyguluycam
En verim aldığım diyettir lapa

[QUOTEdiyetinde öma, post: 39449642, member: 657394"]Bende yarın sırf meyve ve yogurt yemeyi planladım. Ama gel görki ben meyveyide yogurtuda çok severim. Yani sanki ödül günü gibi olacak.
Sonraki 2 günüde pirinç lapası diyetini uyguluycam
En verim aldığım diyettir lapa[/QUOTE]
Benim diyetimde öyle kahvaltıda bol yoğurt içine yada yanına meyve,ara öğündede meyve,akşamda bir kase dolusu yoğurt+meyve bende kendimi bildim bileli yoğurtuda meyveyide çok severim hatta pastadan daha çok

Ve sahur da yapılır
Slm Rabia. Maşallah Allah kabul etsin orucunu.
Pazartesi- Perşembe oruç tutanların hiç bir beden rahatsızlığının olmayacağını duymuştum. Tabii kaynağını hatırlamıyorum ama aklımda böyle bi bilgi kalmış.
İnş. Bundan sonraki planlarıma bende Pazartesi- Perşembe oruç tutmayı ekliyorum.

Sağol canım bilmem fena gitmiyor oruç allaha şükürler olsun

Sahurda
Bir kase dolusu yoğurt
3 minik çilek
Yarım nar
Elma
İftarda
Pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase sebze çorbası
Ara öğünde
Elma

Eklentiler

• IMG_20150216_051947.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20150216_173824.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20150216_185346.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…