76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

kaç çıktın canım sağlıklı beslen diyorum sana abla sözü dinlemiyorsun ki

Kızlar bugün beni çok mutlu eden bir şey oldu belki size çerez gelebilir ama benim için büyük mutluluk haftalar önce nerden nasıl aklıma geldi anlamadım biz küçükken evimizin yanındaki tarlada piknikler yapardık yengemde bize sarı hafif sert ama çok sevdiğimiz kurabiyelerden verirdi işte aklıma düştüler aradım taradım beğer adı trabzon kurabiyesiymiş anneme söyledim beni kilom yüzünden ne kadar aşağıladığını,ne kadar ağlatığını saymam mümkün olmayan anneme ki ben hiç bir zaman hayatımda anne canım şundan çekti alırmısın dediğimde annem tamam alırım demedi hep napıcaksın onuda yemeyi ver,çok kilolusun derdi bugün öyle laf arasında böyle böyle canım çok aşırı çekti dedim nedese beğenirsiniz'aaa gerçekten mi? Aman kızım ben araştırır soruşturur bulurum sen hiç merak etme' dedi çok duygulandım bu yasında bu duyguyu da tattım ne mutlu bana
Uyarı:hamile değilim sakın yanlış anlamayın

canım benim ne mutlu sana

Ca
canım benim tbr harikasınız

Bak ne dedim ben senin azmine hayranım bravo canım sana yaza kadar Çoktan 60 olursun inş

canım ya ne güzel yazmışsın… bazen anneler sevgilerini göstermez ama bizi hep severler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…