76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

2 aydır sabah+öğle bu kadar ekmek yedim 3 dilim sabah 1 dilim öğlen iki dilim noluyor bana

TamaTE="Rosalmaost: 39519367, member: 580492"]Sakin salma hic bir sey yokmus gibi devam et isin sirri bu tecrube ile sabit[/QUOTE]
Tamam yok salmam hiç ödül gibi olmadı yerken güzeldi ama şuan ayıptır söylemesi kusmama ramak kaldı midem berbat tavsiye edoceğin bişey varmı?

TamaTE="Rosalmaost: 39519367, member: 580492"]Sakin salma hic bir sey yokmus gibi devam et isin sirri bu tecrube ile sabit
Tamam yok salmam hiç ödül gibi olmadı yerken güzeldi ama şuan ayıptır söylemesi kusmama ramak kaldı midem berbat tavsiye edoceğin bişey varmı?[/QUOTE]
Miden kuculmus demek ki bu iyi haber

Miden kuculmus demek ki bu iyi haber
Ölüyorum doğrulamıyorum bile[/QUOTE]
Tavsiye edebilcegim bir sey yok ama kendimden ornek vereyim bende bir gun bu kadar cok yemisdim ayni senin durumundaydim yuruyus yaptim fayda etmedi kusana kadar rahatlamadim bi daha okadar yemeye tovbe ettim

Ölüyorum doğrulamıyorum bile
Tavsiye edebilcegim bir sey yok ama kendimden ornek vereyim bende bir gun bu kadar cok yemisdim ayni senin durumundaydim yuruyus yaptim fayda etmedi kusana kadar rahatlamadim bi daha okadar yemeye tovbe ettim[/QUOTE]
İnşallah bnde bi daha yemem patlıcaaa. Artık

Kahvaltı:1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
2 hurma,2 ceviz
1-2 kaşık lor peynir
Bi küçük kase kadar tulum peyniri
Ara:bi avuç leblebi ve kuru üzüm
1 kuru erik
Öğle:2 yumurta,1 domates biberle melemen
Bi büyük boy ayran
2 dilim k.ekmeği
Ara:elma
Bi avuç leblebi ve kuru üzüm, 2 kuru erik, 2kuru kayısı,4 hurma,1 kupa sütlü kahve
Akşam iki tabak barbunyalı mısır çorbası
Bir kase yoğurt

Tavsiye edebilcegim bir sey yok ama kendimden ornek vereyim bende bir gun bu kadar cok yemisdim ayni senin durumundaydim yuruyus yaptim fayda etmedi kusana kadar rahatlamadim bi daha okadar yemeye tovbe ettim
İnşallah bnde bi daha yemem patlıcaaa. Artık[/QUOTE]
Tatlim bu yeme ataginin nedeni yapdigin meyve diyeti

Bugün dünyayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…