Sen menü paylaşımı yapmadınsimsims .!.:iyi ki canım iyi kiii
dur daha, ona anca geliyor sıraSen menü paylaşımı yapmadınhadi bekliyorum rengarenk iç açan sofranı şabuuuuk
ben de öyleyim.. her akşam "sabah olsa da kahvaltı yapsam" diye yatıyorum.. en sevdigim ögün kahvaltıYaşasıın bütün gece sabah olsun artık kahvaltı yapiiim dedim
Benim de öyleben de öyleyim.. her akşam "sabah olsa da kahvaltı yapsam" diye yatıyorum.. en sevdigim ögün kahvaltı
ben de peynirciyimBenim de öyleyanlız bi sorun kahvaltımı hazırlarken ayaküstü atıştırıyorum bu geneldepeynir oluor çok seviyorum napiim
Bendensinben de peynirciyim
Sakin salma hic bir sey yokmus gibi devam et isin sirri bu tecrube ile sabitKızlar yardım edin diyet feciii bozdum,bozmaya da devam ediyorum
Tamam yok salmam hiç ödül gibi olmadı yerken güzeldi ama şuan ayıptır söylemesi kusmama ramak kaldı midem berbat tavsiye edoceğin bişey varmı?[/QUOTE]TamaTE="Rosalmaost: 39519367, member: 580492"]Sakin salma hic bir sey yokmus gibi devam et isin sirri bu tecrube ile sabit
Miden kuculmus demek ki bu iyi haber[/QUOTE]Tamam yok salmam hiç ödül gibi olmadı yerken güzeldi ama şuan ayıptır söylemesi kusmama ramak kaldı midem berbat tavsiye edoceğin bişey varmı?
Ölüyorum doğrulamıyorum bile[/QUOTE]Miden kuculmus demek ki bu iyi haber
Tavsiye edebilcegim bir sey yok ama kendimden ornek vereyim bende bir gun bu kadar cok yemisdim ayni senin durumundaydim yuruyus yaptim fayda etmedi kusana kadar rahatlamadim bi daha okadar yemeye tovbe ettim[/QUOTE]Ölüyorum doğrulamıyorum bile
İnşallah bnde bi daha yemem patlıcaaa. Artık[/QUOTE]Tavsiye edebilcegim bir sey yok ama kendimden ornek vereyim bende bir gun bu kadar cok yemisdim ayni senin durumundaydim yuruyus yaptim fayda etmedi kusana kadar rahatlamadim bi daha okadar yemeye tovbe ettim
Tatlim bu yeme ataginin nedeni yapdigin meyve diyeti[/QUOTE]İnşallah bnde bi daha yemem patlıcaaa. Artık
Bugün dünyayı yedimKahvaltı:1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
2 hurma,2 ceviz
1-2 kaşık lor peynir
Bi küçük kase kadar tulum peyniri
Ara:bi avuç leblebi ve kuru üzüm
1 kuru erik
Öğle:2 yumurta,1 domates biberle melemen
Bi büyük boy ayran
2 dilim k.ekmeği
Ara:elma
Bi avuç leblebi ve kuru üzüm, 2 kuru erik, 2kuru kayısı,4 hurma,1 kupa sütlü kahve
Akşam iki tabak barbunyalı mısır çorbası
Bir kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?