Maşallah sen iyi vermişsin canım senin şimdi 6 kilon varsaBugün dünyayı yedim
Mayısta ablama gidicem o zamana kadar vermek çok istiyorum 2 ayda veririz ne dersin dostum verir miyizMaşallah sen iyi vermişsin canım senin şimdi 6 kilon varsa
ben de bir 6 kilo vermek istiyorum
kendimize hedef koyalım bu 6 kiloyu ne zamana kadar veririz sence
Veririz dostum ya istedikten sonraMayısta ablama gidicem o zamana kadar vermek çok istiyorum 2 ayda veririz ne dersin dostum verir miyiz
Ben ilk başta iyi verdim ama sporu azalttığım için cok yavaşladı yani haftada 1 kilo en fazla veriyorum geçen 2 hafta 800 gr verdimVeririz dostum ya istedikten sonra
mayısta benim kızımın doğum günü var
6 kilo mayıs 15 e kadar gidecek o zaman
ben günde 100 gram veriyordum diyet yaptığımda
arada hiç veremiyordum
senin nasıl
Ya bir haftada 800 bile iyi arada duruyor ya yemesen de farketmiyorBen ip atlama gidiyorum canım 10-15 dk gelirim
Ben ilk başta iyi verdim ama sporu azalttığım için cok yavaşladı yani haftada 1 kilo en fazla veriyorum geçen 2 hafta 800 gr verdim
Vallaha kime inancaz şasırdıkYa bir haftada 800 bile iyi arada duruyor ya yemesen de farketmiyor
arada vücudu şaşırtmak lazım
sporu bile her gün önermiyorlar
En geç sekizde genelde tam yedide ben oruçta tutuyorum borçlarım var bir gün oruç tutuyorum bir gün tutmuyorum yarın tutucamKaçta kborçların varapıyorsun canım
ben geç kalkıyorum sabah öğlen birleşiyor
Benim de var borçlarım tutmak istiyorum hafta içi tutmayı düşünüyordumEn geç sekizde genelde tam yedide ben oruçta tutuyorum borçlarım var bir gün oruç tutuyorum bir gün tutmuyorum yarın tutucam
Bugün oruç tutucakttım ama sahura kalkamadım maalesef yarın tutucam artık
şekersiz çayla tadını çıkararak 1tane ye ve pişmanlık hissetme bu ara öğünün olsunBugün abişşlerime damla çikolatalı kurabiye yaptım(fırında pisiyorlar) kararsızım 1 tane yesem mi? Sırf nasıl olduğunu merak ediyorum yoksa yemem ama korkuyorum da eyer yersem kendimi kötü hissedicem bütün gün ne dersiniz napiyim ben
Cay hic sevmem ama yeşil çayla 1 tane orta boy yiyim çok haklısınSevemem ampost: 39530588 .!.:şekersiz çayla tadını çıkararak 1tane ye ve pişmanlık hissetme bu ara öğünün olsun
sonra diyete devam eğer yemezsen sonra herşeye saldırırsin
Ara öğün olarak bir tane ye bişey olmazBugün abişşlerime damla çikolatalı kurabiye yaptım(fırında pisiyorlar) kararsızım 1 tane yesem mi? Sırf nasıl olduğunu merak ediyorum yoksa yemem ama korkuyorum da eyer yersem kendimi kötü hissedicem bütün gün ne dersiniz napiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?