Bakalım daha tartılmadım senin nasıl gidiyor canm
Kesinlikle bnde hafta bir aşıyorum kendimi elimde değil bünye alışkın azıtmayakötü idi, bu gün yeniden start verdim, sil baştan başlamak gerek bazen :)
Kesinlikle bnde hafta bir aşıyorum kendimi elimde değil bünye alışkın azıtmaya
Ne içtin canım sütlü kahve miAra öğün vaktiiiiii
Evet canım şekersiz sütlü kahve pöfff leblebi cook seviyorum ama çok gaz yapyor midemde kötü oluyorum yiyinceNe içtin canım sütlü kahve mi
çok güzel hepside
Beyaz leblebi mide dostudur onu ye tabi sarı gibi değil tadıEvet canım şekersiz sütlü kahve pöfff leblebi cook seviyorum ama çok gaz yapyor midemde kötü oluyorum yiyince
3 kaşık yulaf ezmesi(haşlanmış) bol cilek,kivi,1kase yoğurt(boğaça yedim hafif gecirmem lazım kendimi kötü hissederim sonra)akşyoğurtvar cnm menude
buda çok hafif canım çorbada yeseydin sabahkı yediğin puğaçadan birşey olmaz3 kaşık yulaf ezmesi(haşlanmış) bol cilek,kivi,1kase yoğurt(boğaça yedim hafif gecirmem lazım kendimi kötü hissederim sonra)
Bilmem moralim bozuk keşke yemeseydim yaabuda çok hafif canım çorbada yeseydin sabahkı yediğin puğaçadan birşey olmaz
ben yiyorumya canım sabahları birşey omuyorBilmem moralim bozuk keşke yemeseydim yaa
Çok sağol biraz rahatlattın beniben yiyorumya canım sabahları birşey omuyor
Evet ben sene en fazla bir içerim neskafe falan sevmiyorum türk kahvesi candırEvet TE="Bukrem, post: 39568139, member: 426409"]Beyaz leblebi mide dostudur onu ye tabi sarı gibi değil tadı
diyetlerde hep var çerezler ve kuru meyveler
ben de ara öğünlerde yiyorum
türk kahvesi mi koyuyorsun süte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?