bence yarın sabah yada ikindi öğününde ye canımOfff kızlar size bi sorum varbu akşam poğaça yapıcam zeytinli ve peynirli yaa napiim yiyim mi? Yemiyim mi? Ne zaman yiyim? Eğer yeme derseniz yemem
Pişince sıcak sıcak yemeyi düşünüyodum ama doğru söyledin kahvaltıda yicem ısıttımmı yeni pismiş gibi olur zatenbsöyledim ın sabah yada ikindi öğününde yepişmiş givi
Ben de sıcak severimPişince sıcak sıcak yemeyi düşünüyodum ama doğru söyledin kahvaltıda yicem ısıttımmı yeni pismiş gibi olur zaten
Oluyor arada napalım insanız hoş ama telafi ettin mi? Birşey olmazBen de sıcak severim
ama yarın ye canım kahvaltıya
menün çok güzel Allah kabul etsin
ben bugün bi kaç kaçamak yaptım ama
bakalım tartılamıyorum ya moralimi bozmadan devam ediyorum
Ettim çok şükür şimdi zumba yaptım içim rahat en azındanOluyor arada napalım insanız hoş ama telafi ettin mi? Birşey olmaz
ÖzürBize yapılır mı bu
Şaka canım akşam her zamankinden geç yedik ve biraz abarttığım için sanırım acıkmadım
Bende hayranım doğrusuŞaka canım akşam her zamankinden geç yedik ve biraz abarttığım için sanırım acıkmadım
ama çok güzel görünüyor
azmine hayranım devam
Bakalım daha tartılmadım senin nasıl gidiyor canmgünaydın canım, nasıl gidiyor bakalım kilo verme durumları, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?