76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Canım çok az yediğin için normal ataklar o hepimizde oluyor sende geçirebiliyorsun en azından sağlıkla ben ise en az haftanın bir günü iskender Hamburger pizza Tarzı birseyler yiyorum

Canım çok az yediğin için normal ataklar o hepimizde oluyor sende geçirebiliyorsun en azından sağlıkla ben ise en az haftanın bir günü iskender Hamburger pizza Tarzı birseyler yiyorum
Allahtan ben yemiyorum,öyle yeme imkanımda yok mayısta ablama gidicem belki o zaman olabilir yoksa bizim eve öyle şeyler hiç girmiyor allahtan

Allahtan ben yemiyorum,öyle yeme imkanımda yok mayısta ablama gidicem belki o zaman olabilir yoksa bizim eve öyle şeyler hiç girmiyor allahtan
Ne güzel canım gitmesin zaten çok sağlıksız .bizde eşimle dışarı çıkınca ille böyle seyler yeriz çok seviyorum ben pizza yı dayanamıyorum sende Mayıs'a kadar inş hedefine ulaşırsın ama sonra sakın Bırakma sonra tekrar alırsın

Yok asla bırakmam o kötü günlere tekrar dönmek istemiyorum

Kahvaltım:dereotlu domates,beyaz peynir,yumurta,hurma,kepek ekmeği(kızarmış),yeşil çay

Eklentiler

• IMG_20150306_090715.webp
    38 KB · Görüntüleme: 66
Teşekkürler ayy ben galibabet, post: 39793507, member: 378280"]tebrikler cnm[/QUOTE]
Tesekkürler ben galiba mayısa kadar 65 olurum insallah inşallah

Teşekkürler CNN sendsoçok iyi gidipost: 39794768, member: 649432"]tebrikler canım çok iyi gidiyorsun[/QUOTE]
Tesekkürler cnm sende cok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…