Güzel bir menü canım nasıl doyuyorsun bunlarlaBugün toplamda yediklerim
Gerçekten mi?Güzel bir menü canım nasıl doyuyorsun bunlarla
Yediğim şeylerin hep kalorisi az hemde sağlıklı çok yesen bile kilo yapmaz benim menüler ise salçalı Yağlı ve kalorili az yesem bile kalorili ama başka türlü yiyemiyorumGerçekten mi?çook tesekkürler
eminim .!.:Yediğim şeylerin hep kalorisi az hemde sağlıklı çok yesen bile kilo yapmaz benim menüler ise salçalı Yağlı ve kalorili az yesem bile kalorili ama başka türlü yiyemiyorum[/QU
haftada bir ataklar oluyor ama bendede
Allahtan ben yemiyorum,öyle yeme imkanımda yok mayısta ablama gidicem belki o zaman olabilir yoksa bizim eve öyle şeyler hiç girmiyor allahtanCanım çok az yediğin için normal ataklar o hepimizde oluyor sende geçirebiliyorsun en azından sağlıkla ben ise en az haftanın bir günü iskender Hamburger pizza Tarzı birseyler yiyorum
Ne güzel canım gitmesin zaten çok sağlıksız .bizde eşimle dışarı çıkınca ille böyle seyler yeriz çok seviyorum ben pizza yı dayanamıyorum sende Mayıs'a kadar inş hedefine ulaşırsın ama sonra sakın Bırakma sonra tekrar alırsınAllahtan ben yemiyorum,öyle yeme imkanımda yok mayısta ablama gidicem belki o zaman olabilir yoksa bizim eve öyle şeyler hiç girmiyor allahtan
Yok asla bırakmam o kötü günlere tekrar dönmek istemiyorumNe güzel canım gitmesin zaten çok sağlıksız .bizde eşimle dışarı çıkınca ille böyle seyler yeriz çok seviyorum ben pizza yı dayanamıyorum sende Mayıs'a kadar inş hedefine ulaşırsın ama sonra sakın Bırakma sonra tekrar alırsın
tebrikler cnm69.6 kiloyuuuuum
4 günde 1.4 kg gittiii
tebrik ederim cnm69.6 kiloyuuuuum
4 günde 1.4 kg gittiii
Teşekkürler cnmtebrik ederim cnm
ben demiştim demi69.6 kiloyuuuuum
4 günde 1.4 kg gittiii
Eveeet cnmben demiştim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?