Ne diyorsun şimdi yapmiyim dimi 700-800 kalorilik diyeti bugün yaptm şuan çok kötü hissediyorum kendimi en azına 1000-1200 kalorilik yapymCanım 1200 yaptmşm si Altın'da diyen sağlıksız deniliyor vücut sitrest girip kilo vermiyor haberin olsun kilo vereceğim derken sağlığından olacaksın. Tek sebebi adet olmamam canım şişkinlik o ödemden dolayı adet öncesi hepimiz 1 kilo alıyoruz onun için ilk işin doktora gitmek olsun bak adet olunca nasıl zayıflatacaksın
öğlede yesen çok güzel olacakmış cnmKahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Bir avuç tulum peyniri
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Öğle:yok
Ara:eti form limon lifli bisküvi
Akşampırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
Ara:elma,activia kayısılı
2.5 litre su
Spor
Leslie 2 mil
50 mekik
60 squat
Bilerek olmadı cnm biliyorsun ben asla ana öğünleri atlamam ama bu öğlen yoğunluktan hazırlayamadımöğlede yesen çok güzel olacakmış cnm
afiyet olsun cnm sağlıklı şeyler yemişinBilerek olmadı cnm biliyorsun ben asla ana öğünleri atlamam ama bu öğlen yoğunluktan hazırlayamadım
Tamam cnm bugün az daha 700 lerde kalori alıyordum son anda baktım kendimi kötü hissediyorum banane dedim 1000 kaloriden az yooook yapamam yaaafiyetandatelun cnm sağlıklı şeyler yemişin
hiç birşey hazırlayamazsan yoğuurt tavsiye ederim cnm
Ben şuan 70.8 kiloyumrabia1558 seninle boy kilo aynı sayılırız benim de boy 1,678 ben de 75 kiloyum acil zayıflamam lazım elimden geleni yapıyorum ama bakalım artık benim de hedef 65:)
çok iyi ya maşallah ben de veririm inşallah elimden geleni yapıyorum yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum yememe ama spor yok işte çalışıyorum vakit yokBen şuan 70.8 kiloyum
Daha çok yolum var 5 kilo çok zor gidicrk öyle görünüyo sende her fırsatta hareket etmeye çalıs araba kullanma ,asansör kullanma,masa başı işteysen sıksık kalk bi bahane tuvalete git ayakta durmak bile kalori yaktırırçok iyi ya maşallah ben de veririm inşallah elimden geleni yapıyorum yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum yememe ama spor yok işte çalışıyorum vakit yok
benim 10 kilo vermem gerekiyor inşallah verecem :) masabaşındayım memurum öğle arasında yürüyüş yapıyorum 1 saat baya iyi geliyorDaha çok yolum var 5 kilo çok zor gidicrk öyle görünüyo sende her fırsatta hareket etmeye çalıs araba kullanma ,asansör kullanma,masa başı işteysen sıksık kalk bi bahane tuvalete git ayakta durmak bile kalori yaktırır
Hatırladım hoşgeldin canımRabiacım nasıl gidiyor diyet nisandabahar da birlikteydik hatırladın mı
Yazmadım ama hep takipteyim seni.Hatırladım hoşgeldin canımDiyetim hiç iyi gitmiyor kilo veremiyorum bir türlü bi yerde hata yapıyorum ama nerde bi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?