76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Ne diyorsun şimdi yapmiyim dimi 700-800 kalorilik diyeti bugün yaptm şuan çok kötü hissediyorum kendimi en azına 1000-1200 kalorilik yapym

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Bir avuç tulum peyniri
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Öğle:yok
Ara:eti form limon lifli bisküvi
Akşampırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
Ara:elma,activia kayısılı
2.5 litre su
Spor
Leslie 2 mil
50 mekik
60 squat

Eklentiler

• 2015-03-12_17.25.58.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 62
öğlede yesen çok güzel olacakmış cnm

İyi geceler aç yemek bekleyen boynu bükük,bahtı kara,kaderi bedbaht midecim...iyi geceler sanada iyi geceler guruldaya guruldaya uykuya dalacak olan karnım...

rabia1558 seninle boy kilo aynı sayılırız benim de boy 1,678 ben de 75 kiloyum acil zayıflamam lazım elimden geleni yapıyorum ama bakalım artık benim de hedef 65:)

çok iyi ya maşallah ben de veririm inşallah elimden geleni yapıyorum yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum yememe ama spor yok işte çalışıyorum vakit yok
Daha çok yolum var 5 kilo çok zor gidicrk öyle görünüyo sende her fırsatta hareket etmeye çalıs araba kullanma ,asansör kullanma,masa başı işteysen sıksık kalk bi bahane tuvalete git ayakta durmak bile kalori yaktırır

benim 10 kilo vermem gerekiyor inşallah verecem :) masabaşındayım memurum öğle arasında yürüyüş yapıyorum 1 saat baya iyi geliyor

Feraceli canım ben çarşamba perşembe 800 aldım vücüdumu şokladım iştahım kesildi kilo da verdim öyle halsizlikte olmadı bugün 1000 kaloriye yakın almayı düşünüyorum
az kalori sağlıksız gerçekten ama ani firene basmayınca ben duvara toslamaktan korktum

BN yaUOdemedim yapmson, post: 39928216, mbugün : 649432"] Feraceli canım ben çarşamba perşembe 800 aldım vücüdumu şokladım iştahım kesildi kilo da verdim öyle halsizlikte olmadı bugün 1000 kaloriye yakın almayı düşünüyorum
az kalori sağlıksız gerçekten ama ani firene basmayınca ben duvara toslamaktan korktum [/QUOTE]
Bn dün denedim yapamadım 900 lerde aldım bugün de 900 lerde almayı düşünüyorum 700 beni zorluyor

Yazmadım ama he
Hatırladım hoşgeldin canım Diyetim hiç iyi gitmiyor kilo veremiyorum bir türlü bi yerde hata yapıyorum ama nerde bi bulamadım
Yazmadım ama hep takipteyim seni.
Niye ki acaba ya menülerine bakıyorum sağlıklı gayet spor da yapıyorsun.
Kaçamak falan yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…