6 lar bekleyinnnnnnnnnnnn yettik gari
çalışıyorum tatlım
Hoşgeldin canım. Beni seç rüyamda gördüm ben seni. Haha ha O ses türkiyede juri olcam
seçtim bile
Boy 1.67 kilo 75.600 canım.
Günaydın çıtır adaylari
Bugün 2 bardak ılık su ve muz 100 kl
Muckso zaman sanada şişman değilsin balik etlisin diyorlar . Buna son verme zamanı tatlim. Gelsin Şirin mirin 6 lar sonrada çıtı pıtı 5 ler
ayy inşallah canım nerde o günler
Kahvaltımıda yazayım bu arada
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt yemeyi düşünüyorum
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata olacak
aralarda bol su,form çayı ve yeşil çay içeceğim.
Harika bir menü
Spor yapıyor musun canım ?
1 saat 15 dakika spor yaptım. Yuppiiii
Perfect tatlım. Kesin olacak bu iş .sağol canım bunu duyduğuma sevindim
Hemen hemen haftanın 4 günü ya koşu bandında yada dışarıda yürüyüş yapıyorum.Yarından itibaren twistıra, mekiğe ve bacak egzersizlerine başlıycam inşallah.
afferimmmm canimm sanaa :)
Ya ben yavaş mi veriyorum günde en az 1 saat spor yapıyorum. 40 gün oldu başlayalı 5.8 normalmi bana az geliyor
Canım geçenlerde bir yerde okudum spor hocasıydı söyleyen galiba.Eğer zayıflamak istiyorsanız haftada 3 günden fazla spor yapmayın çünkü; vücut spora alışır ve yağ yakmanız yavaşlar demiş bilmiyorum tabi:26:
Ya ben yavaş mi veriyorum günde en az 1 saat spor yapıyorum. 40 gün oldu başlayalı 5.8 normalmi bana az geliyor
Araştıralım bakalım sağol canım
Canım geçenlerde bir yerde okudum spor hocasıydı söyleyen galiba.Eğer zayıflamak istiyorsanız haftada 3 günden fazla spor yapmayın çünkü; vücut spora alışır ve yağ yakmanız yavaşlar demiş bilmiyorum tabi:26:
Canım ya araştırdım konuyu kendinize uygun spor yapın diyor hayat boyu devam edebileceğiniz tarzda...
Bende ev yürüyüşü leslie sansone yada dışarıda yürüyüş yapıyorum. Hayat boyu her gün 1 saat yürüyeceğim. Allah'ın izni ile.
Sporu zayıflamakta ziyade sıkılaşmak ve kabız için yapıyorum. İşim çok hareketsiz. Masamda tüm gün oturuyorum. O yüzden her gün yürüyeyim diyorum sence???
Ne güzel canım yürüyüşü yaşam biçimi haline getimek gerçekten çok güzel hele birde işin masa başıysa.Bir ara ayda 6 kilo vermiştim devamlı spor yapıyordum inanki vücudum okadar sıkılaştiki ben bile şaşırmıştım.Bir arkadaşımda yaşlaşık 20 kilo vermişti 6 ay gibi bir sürede hiç spor yapmamıştı.İnan vücudunu görsen her yeri sarkmış durumda şimdi kendisi çok pişman yapmadığına ve sıkılaşmanın yollarını arıyor ama öyle böyle değil çok kötü oldu.:18: Yürüyüşüne devam et canım çok iyi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?