77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

Günaydın çıtır adaylari
Bugün 2 bardak ılık su ve muz 100 kl

Son düzenleme:
Günaydın çıtır adaylari
Bugün 2 bardak ılık su ve muz 100 kl

Ara badem içi 4 kuru kayısi150 kl
2 dilim kepek ekmek 130 kl
1 yumurta. 80 kl
1 zeytin 10 kl
Biraz peynir 100 kl

Kahvaltimi simdi yaptım ogle ile birleşti yani

Toplam kalori

570 kl

Mucks o zaman sanada şişman değilsin balik etlisin diyorlar . Buna son verme zamanı tatlim. Gelsin Şirin mirin 6 lar sonrada çıtı pıtı 5 ler

ayy inşallah canım nerde o günler
Kahvaltımıda yazayım bu arada
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt yemeyi düşünüyorum
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata olacak
aralarda bol su,form çayı ve yeşil çay içeceğim.

Harika bir menü
Spor yapıyor musun canım ?

Harika bir menü
Spor yapıyor musun canım ?

sağol canım bunu duyduğuma sevindim
Hemen hemen haftanın 4 günü ya koşu bandında yada dışarıda yürüyüş yapıyorum.Yarından itibaren twistıra, mekiğe ve bacak egzersizlerine başlıycam inşallah.

Perfect tatlım. Kesin olacak bu iş .

Ya ben yavaş mi veriyorum günde en az 1 saat spor yapıyorum. 40 gün oldu başlayalı 5.8 normalmi bana az geliyor

Canım geçenlerde bir yerde okudum spor hocasıydı söyleyen galiba.Eğer zayıflamak istiyorsanız haftada 3 günden fazla spor yapmayın çünkü; vücut spora alışır ve yağ yakmanız yavaşlar demiş bilmiyorum tabi:26:

Araştıralım bakalım sağol canım

Canım ya araştırdım konuyu kendinize uygun spor yapın diyor hayat boyu devam edebileceğiniz tarzda...
Bende ev yürüyüşü leslie sansone yada dışarıda yürüyüş yapıyorum. Hayat boyu her gün 1 saat yürüyeceğim. Allah'ın izni ile.
Sporu zayıflamakta ziyade sıkılaşmak ve kabız için yapıyorum. İşim çok hareketsiz. Masamda tüm gün oturuyorum. O yüzden her gün yürüyeyim diyorum sence???

Geçen haftaki lahana kabusundan sonra bu haftada 1 gün protoin diyeti yapmaya karar verdim

menüm şöyle

sabah 1 yumurta az haşlanmış tavuk

öğle haşlanmış tavuk

ara yağsız yoğurt

Akşam haşlanmış tavuk ve yağsız süt yada yoğurt

ara yağsız süt nescafe Toplam 1100 kl.

2,5 litre su sirkeli ballı su ve 2 kuru kayısı Sabah Leslie 2 mil Akşam leslie 3 mil

Son düzenleme:

Ne güzel canım yürüyüşü yaşam biçimi haline getimek gerçekten çok güzel hele birde işin masa başıysa.Bir ara ayda 6 kilo vermiştim devamlı spor yapıyordum inanki vücudum okadar sıkılaştiki ben bile şaşırmıştım.Bir arkadaşımda yaşlaşık 20 kilo vermişti 6 ay gibi bir sürede hiç spor yapmamıştı.İnan vücudunu görsen her yeri sarkmış durumda şimdi kendisi çok pişman yapmadığına ve sıkılaşmanın yollarını arıyor ama öyle böyle değil çok kötü oldu.:18: Yürüyüşüne devam et canım çok iyi edersin

Arkadaşına çok üzüldüm. Yürüyeyim ben ya korktum. Sarkarsam bütün kilo vermem boşa gider ((( Allah korusun hepimizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…