Ayy iyikide yapmamisim :)
Hic mi kilo vermemissinn canimm
Öyle hemencecik anlaşılmazki. Haftada bir tartılmanı öneriyorum sana şiddetle. O zaman farkı çok iyi görüyorsun(( fıstığım ağlayacağımmmmmmmmmmm. bendemi sorun var anlamadım. vermek bir kenara aldım. İnsan lahana çorbası içerek nasıl kilo alır yaaa 300 gr da aldım.
(( fıstığım ağlayacağımmmmmmmmmmm. bendemi sorun var anlamadım. vermek bir kenara aldım. İnsan lahana çorbası içerek nasıl kilo alır yaaa 300 gr da aldım.
Öyle hemencecik anlaşılmazki. Haftada bir tartılmanı öneriyorum sana şiddetle. O zaman farkı çok iyi görüyorsun
Canim birde yarin tartill belki faydasi olmustur
Tartılacağım ama acayip şiştim. Bırakıyorum bugün. Ben spor sağlıklı beslenme ile vereceğim bu kiloları. Bak sende vermeye başladın. çıtırcık olacağız yazın. Lahanaymış ilaçmış böyle saçma şeylere gerek yok.
Tavsiye : Kan gurubunuz 0 ise hele gaz probleminiz varsa lahanadan uzak durun. Bize göre değil.
Aman kiz birakk yemee ozamann
Canim iki gündür acayip dikkat ettim hemen vermeye basladimm cook mutluyummm
Tabi canım yaa az az herşeyden ye. Dikkat et yeter. Lahanayıda ömrüm boyu görmek istemiyorum. Sevgililer gününde yaptığıma bak. Hahaha neyse bügün sabah içtim dahada içmem.
Merhaba
Bugün güzel bir gün kilo verdim. 71.60 kg. oldum yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
Dün sabah 72.5 kg çıkmıştım canımmmm:))
Bugün menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 zeytin 1 çay kaşığı krem peynir
ara bir çatal pasta :) kardeşim yapmış muhteşem olmuş ama yemedim. kendimi tebrik ve takdir ediyorum.
Kızlar merhabalar öncelikle hepinize kolay gelsin
aranıza alırsanız katılmak istiyorum:)
11 şubatta spor destekli az yemeye başladım bugun 5. Gunum tıroid hastasıyım bunun bende kılo vermemde sorun yaratacagını bılıyorum ama umudumu kaybetmıycem bu sefer son artık:)hep bırlıkte mutlu olalım:)bu işi basaralım arkadaslar...
Kilom:73
boyum:1.63
10 gunde bi tartılmayı planlıyorum
hepimize başarılar...
Kızlar merhabalar öncelikle hepinize kolay gelsin
aranıza alırsanız katılmak istiyorum:)
11 şubatta spor destekli az yemeye başladım bugun 5. Gunum tıroid hastasıyım bunun bende kılo vermemde sorun yaratacagını bılıyorum ama umudumu kaybetmıycem bu sefer son artık:)hep bırlıkte mutlu olalım:)bu işi basaralım arkadaslar...
Kilom:73
boyum:1.63
10 gunde bi tartılmayı planlıyorum
hepimize başarılar...
cnm bende troid hastasıyım 4. senedir. az mı çalışıyor çok mu? benimki az çalışıyor bende rejime başladım benimde bugün 5. günümmhepizin Allah yardımcısı olsun.. biz birazda zor veriyoruz ama başarıcazzz, bu kilocuklar gitcekkk
Bugün menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 zeytin 1 çay kaşığı krem peynir
ara bir çatal pasta :) kardeşim yapmış muhteşem olmuş ama yemedim. kendimi tebrik ve takdir ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?