77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

(( fıstığım ağlayacağımmmmmmmmmmm. bendemi sorun var anlamadım. vermek bir kenara aldım. İnsan lahana çorbası içerek nasıl kilo alır yaaa 300 gr da aldım.
Öyle hemencecik anlaşılmazki. Haftada bir tartılmanı öneriyorum sana şiddetle. O zaman farkı çok iyi görüyorsun

Öyle hemencecik anlaşılmazki. Haftada bir tartılmanı öneriyorum sana şiddetle. O zaman farkı çok iyi görüyorsun

Seçilcim haklısın hergün tartılmamalıyım. Ama bende gaz sorunu var o yüzden kontrol altında tutuyorum herşeyi. Ben bir kaç kez hastaneye gittim kalp krizi geçiriyorum diye meğer gazmış. Benim gibi birinin lahana çorbası içmesi baştan yanlıştı. Midem o kadar şişki sanki dünyayı yedim. Soda ile idare ettim ama dayanamıcam istesemde ( Çok güzel diyet yapıyordum aynen ona dönüyorum. Belki bu şişlik gidince kilom birden düşer :))

Canim birde yarin tartill belki faydasi olmustur

Tartılacağım ama acayip şiştim. Bırakıyorum bugün. Ben spor sağlıklı beslenme ile vereceğim bu kiloları. Bak sende vermeye başladın. çıtırcık olacağız yazın. Lahanaymış ilaçmış böyle saçma şeylere gerek yok.

Tavsiye : Kan gurubunuz 0 ise hele gaz probleminiz varsa lahanadan uzak durun. Bize göre değil.

Aman kiz birakk yemee ozamann
Canim iki gündür acayip dikkat ettim hemen vermeye basladimm cook mutluyummm

Aman kiz birakk yemee ozamann
Canim iki gündür acayip dikkat ettim hemen vermeye basladimm cook mutluyummm

Tabi canım yaa az az herşeyden ye. Dikkat et yeter. Lahanayıda ömrüm boyu görmek istemiyorum. Sevgililer gününde yaptığıma bak. Hahaha neyse bügün sabah içtim dahada içmem.

Merhaba

Bugün güzel bir gün kilo verdim. 71.60 kg. oldum yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

Dün sabah 72.5 kg çıkmıştım canımmmm:))

Son düzenleme:
Bugün menüm

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 zeytin 1 çay kaşığı krem peynir

ara bir çatal pasta :) kardeşim yapmış muhteşem olmuş ama yemedim. kendimi tebrik ve takdir ediyorum.

Bugün menüm

ara bir çatal pasta :) kardeşim yapmış muhteşem olmuş ama yemedim. kendimi tebrik ve takdir ediyorum.

Afferimmm sanaaaa
bende öylee yapiyorumm sadece tadina bakiyorumm :)
Dün haric dün aksam kacirdim gine tartildimm ama kilomm ayniii :)

Kızlar merhabalar öncelikle hepinize kolay gelsin
aranıza alırsanız katılmak istiyorum:)
11 şubatta spor destekli az yemeye başladım bugun 5. Gunum tıroid hastasıyım bunun bende kılo vermemde sorun yaratacagını bılıyorum ama umudumu kaybetmıycem bu sefer son artık:)hep bırlıkte mutlu olalım:)bu işi basaralım arkadaslar...

Kilom:73
boyum:1.63
10 gunde bi tartılmayı planlıyorum
hepimize başarılar...

cnm bende troid hastasıyım 4. senedir. az mı çalışıyor çok mu? benimki az çalışıyor bende rejime başladım benimde bugün 5. günümm hepizin Allah yardımcısı olsun.. biz birazda zor veriyoruz ama başarıcazzz, bu kilocuklar gitcekkk

Hoşgeldin canımm. Geçmiş olsun. Kilomuz yakın. Menülerini paylaş canım. Spor yapıyorsan mutlaka olur yeter ki sabırlı ol:))

Çok geçmiş olsun canımcım

Bugün menüm

Öğle 3 kaşık makarna kıymalı yumurtanın sadece yumurtası kıyma kokusu vardı ama yedim aç kalmaktan iyidir.

Ara : 1 metro :) lahanadan sonra hakkımdır.

Toplam 690 kl.

Akşam: ızgara köfte salata düşünüyorum.

Akşam Leslie 4 mil yiğenimin deyimi ile vak vak vak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…