78,5 kilo ile başlangıç

Reglin mi yaklaştı. Ben de o dönemde 1 hafta kilo vermem durmuştu. Belki senin de öyle birşey olmuştur. Bol su içip spor yapıyor musun? Bu diyetle 13 günde kaç kilo veriliyormuş?
Evet yapıyorum çokda moralim bozulduaçıkcasını söylemek gerekirse modum düştü yani biraz daha vermezsem tamamen bırakırım diye korkuyorum o yüzden bu diyeti yapıcam, sporda devam bugün modum düştü yapmadım ama başladığımdan beri 45gğn oldu 3 yada 4 gün olmuştur sporsuz gün sayım
Bu diyetle en az 5 kilo 7 ile 10 arası veriliyormuş bende yapayım dedim ne kaybederim ki en azından istediğim kiloya şu düğüne kadar düşsem rahat rahat kıyafet giymek istiyorum

Tartılmasan da yaz buraya. Arada metabolizmayı şaşırtın diyorlar. Metabolizma aynı beslenme düzeni ve egzersizlerle alışıyormuş. Ben yarın normal diyetimin dışına çıkacağım bir öğün. Bir buçuk aydır ilk olacak. Güzel haberlerini bekliyorum

Kalori miktarınızı azalttınız mı? Hiç kaçamak olmadı mı?
15 günde bir sabah kahvaltılarında sağlam kaçamak yaptım sabah terayağlı bol mantı bile yedim ,sadece tatlı kaçamağı yapmadım bir süre sonra canım istemedi ama bal yemeyen ben (çikolatalar pastane tatlıları dururken bal neymiş diyordum ::)) srıf canım tatlı istemesin diye hatanın 2 günü kahvaltıda kaşar lorunun üzerine bal sürüp yer oldum ,tabi bir dolu çay kaşığı bal abartmadan ,ayrıca sürekli evde ev yoğurdu yaptık ,hemen her gün bir kase ev yoğurdunun içine yulaf (esktra ince yulaf varr etinin ,tadı cicibebe gibi) çilek bal ve tarçın koyup ara öğün yaptım ,yani en iyi öğün kahvaltı ,kesinlikle herr gün 1 yada 2 yumurtam var ,kahvaltıda normal peynir yiyorum ,herr akşam yemeğimde salata yada cacık var ,akşam yemek saatim asla 1800'i geçmiyor ,sulu yemek ve çorbada asla porsiyon azaltmadım ,baklagil de de ,ekmek yerine ben sabahları 3 dilim etimek yiyorum (ama tuzsuz yada kepek değil normal etimek) öğle ve akşam asla ekmek yemedim ,akşamları yemekten sonra sadece su ve yeşil çay içiyorum

Evet mutlaka zaten hergün girer yazarım, nasıl gittiğini neler yediğimi felan yazıcam senide burada 13 gün tek bırakmıcam beraber veriyoruz kiloları

İsveç diyetinin işe yarayıp yaramadığını her gün kilonla yazar mısın?
Canım ben isveç diyetine başlıca ama tartılmıcam hergün sonunda tartılıcam ama hergün yediklerimi yazabilirim sonundada etkili olursa liste şeklinde paylaşırım, eğer hergün tartılırsam motivasyonun düşer şimdiye kadar 45 gündür hergün tartılıyorum ama bu diyet süresince yapıcam

Tamam canım haklısın sen nasıl istersen öyle yap. 13 gün çok uzun bir süre değil. Ben de denemek istiyorum ama pozitif şeyler okuyup duymaya ihtiyacım var

Tamam canım haklısın sen nasıl istersen öyle yap. 13 gün çok uzun bir süre değil. Ben de denemek istiyorum ama pozitif şeyler okuyup duymaya ihtiyacım var
Evet biliyorum bende uzun süredir bu diyeti yapmak isteyip bir türlü cesaret edemeyenlerdenim, sonucu mutlaka yazıcam hem tartı hemde vücut ölçülerindeki yaptığı değişikliği

1.ay
78.5. 74.2

2.ay
GÜN. KİLO GÜN. KİLO
1.gün. 74.2 16.gün. 72.6
2.gün. 73.1 17.gün.
3.gün. 72.5 18.gün.
4.gün. 72.7 19.gün.
5.gün. 72.9 20.gün.
6.gün. 72.3 21.gün.
7.gün. 72.5 22.gün
8.gün. 72.7 23.gün
9.gün. 72.7 24.gün
10.gün. 72.9 25.gün
11.gün. 72.4 26.gün
12.gün. 71.6 27.gün
13.gün. 71.3 28.gün
14.gün. 71.7 29.gün
15.gün 72.1 30.gün

Kızlar isveç diyeti imi denesek varmı denemek isteyen
Slmmm 1 hafta annemde kaldım bugün eve geldim yarın tartılmaya korkuyorumİsveç e başladın mı ben varım birlikte yapılırsa süper,geçen sene yapmıştım 4 kilo vermiştim 3 kilosunu ilk hafta vermiştim

Selam canım, bugün başladım ve ilk günü çok şükür bitirdim, sende başla beraber bitirelim yarın başlarsan süper olur

İşveç diyeti başlangıç kilom 72.6
1.gün sabah sade bir bardak nescafe
Akşam bir tabak marul (zeytinyağ 1 çay kaşığı ve limon çok az tuz), 200 gram tavuk göğsü yağsız tavada pişirdim bir minicik tuzda kattım

Aslında tuz yasak ama tuzsuz yapamam o yüzden tuz çok az kullıcam, birde et sevmediğim için tavuk ve balık tüketicem farketmiyomuş zaten biftek yazıyor normalde

Kızlar merhaba söyle ödem atıcı zayıflatıcı bitki çayı önerileriniz varmı
selam zayıflatıcı çay değil de ben bugünlerde içip bana iyi geldiğine inandığım çayı tarif edebilirim ,yeşil çay kuşburnu rezene tarçın ve limon az biraz da nane ,demleyip içiyorum akşamları 1 bardak sanki gazdan arınıyorum ,bu arada kızlar affınıza sığınarak soracağım ben bu sağlıklı yaşam dönemime girince kabız oldum ,yani bağırsaklarım zaten eskiden beri tembeldi şimdi hep şişlik gerçi bu çayları içtiğimden beri daha iyi hissediyorum iyi yarıyorlar sanırım ama siz dede bu kazılık şişlik oldu mu??

Bende hiç olmadı aksine daha rahatım bu konuda ben bunu spora bağlıyorum
Rezene ve yeşil çay seni rahatlatır düzenli kullanırsan işe yarıyor

Selam kızlar, bugün ikinci güne uyandım zor olmadı ilk günü sabaha çok aç uyanmadım akşam 1 saat spor yaptığım halde
Bence isveç diyeti evet porsiyonları çok az belki ama sağlıklı olduğunu düşünüyorum sonuçta listeyi incelerseniz herşeyden yiyorsun benim gibi sağlıksız beslenmeyi sevenler içinde bir nevi arınma olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…