- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Hayırlısı olsun, zaten çok güzel kilo verdin, biraz dikkat edersen tedavi süresince iyi olabilirBen de diyet yorgunuyum biraz. 3 kilo daha gitseydi kalan 3 ü de yavaş yavaş giderdi. Tüp bebek tedavisine başlama durumum var. Birkaç hafta ara verebilirim belki.
Süpersin varmı özel yaptığın bir şeylerbende 2 haftada 77 den 73,3 e düşdüm çook mutluyum yahedef kilo 63 daha yol var
aralıklı oruç uyguluyorum herşeyden yiyorum ama azar azar yani yeşil çay içiyorum içine soda koyup zencefil tarçın limon ile hazrlayp geceleri yatamadan zedeçal zencefil ve karabiberli süt içdim haftada 3 gün uyguladım bazen de maydonoz limon tarçın nane elma çilek limon koyduğum suyu içdim bu süre zarfındaSüpersin varmı özel yaptığın bir şeyler
bende o günleri görürürm inşallahBenim de total kilo kaybım 9 oldu.
sen neler yapdın ne kadar sürede verdinBenim de total kilo kaybım 9 oldu.
Sabır gösterince o günler geliyor. 2 aydır diyetteyim nerdeyse.bende o günleri görürürm inşallah
Daha önceki sayfalara yazdık yaptıklarımızı. Disiplinli bir şekilde çalışma ve sağlıklı beslenme ile.sen neler yapdın ne kadar sürede verdin
Maşallah bak sen gitmiyor diyorsun yavaş yavaş gidiyorBenim de total kilo kaybım 9 oldu.
Regl oldum canım. Yavaş yavaş gidecek inşallah. En azından 3 kilo daha verseydimMaşallah bak sen gitmiyor diyorsun yavaş yavaş gidiyor ✔
Gider gider az kaldı 3 kilo ne ki bu kadar yol kattedikRegl oldum canım. Yavaş yavaş gidecek inşallah. En azından 3 kilo daha verseydim
Ayşe boyun kaç?Bu arada bugün mağazaya girdim elime 28 beden kot aldım yani 38 oluyo ✔ slim fit olanlardan kabine gidiyorum ama içimdende üzülürmüyüm diye bir sıkıntıda oldu birde s beden beyaz bir gömlek aldımAllahım nasıl heyecan bastı resmen terledim içerde, neyse giydim ve cuk diye oldu çıkamıyorum kalbinden o kadar mutlu oldum ki millet dicek delimi ne gülüp duruyor diye 10 dakika felan içerde kalmışımdır o mutlulukla aynaya bak bak bir hoş oldum
İnşallah verdiğimiz kiloları geri almayız sporda yapınca 70 kiloda bile 28 beden oldu inanamadım hemde s beden gömlek ya inanamıyorum halen✔
Dikkat edicez bundan sonra. Diyet yapmak zor. Kontrollü gideceğiz. Ben de kas yaptım yağdan verdim hep. Sporla destekleyip dengeli beslenince oluyor.Bu arada bugün mağazaya girdim elime 28 beden kot aldım yani 38 oluyo ✔ slim fit olanlardan kabine gidiyorum ama içimdende üzülürmüyüm diye bir sıkıntıda oldu birde s beden beyaz bir gömlek aldımAllahım nasıl heyecan bastı resmen terledim içerde, neyse giydim ve cuk diye oldu çıkamıyorum kalbinden o kadar mutlu oldum ki millet dicek delimi ne gülüp duruyor diye 10 dakika felan içerde kalmışımdır o mutlulukla aynaya bak bak bir hoş oldum
İnşallah verdiğimiz kiloları geri almayız sporda yapınca 70 kiloda bile 28 beden oldu inanamadım hemde s beden gömlek ya inanamıyorum halen✔
Boyum 1.64Ayşe boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?