- 16 Ağustos 2024
- 3.423
- 6.685
- 78
Tabi artık seni sevmiyorum demek istememiş olabilir kırmamak için. Önemli olan da bu değil zaten. Neticede bir şeyler olmamış, oturmamış onun kafasında. Belki ailesi bazı şeyleri bilmeden kabul etti. Benim bir yakınımın başına geldi, 3 sene beraberlikten sonra kadının 8-9 yaş büyük olduğunu öğrenince bu iş olmaz dedi adamın ailesi. Sizde de böyle olmuştur demiyorum sadece böyle bir ihtimal olabileceğini söylüyorum. İsteseydi yapardı özetle. Yoksa siz en başında dürüst davranmış, ne istediğinizi ya da beklediğinizi açıkça söylemişsiniz.ailem kabul etti dedi annesi bir şeyler gönderiyordu. Bana verdiği vaatleri yapmayınca nerde yüzük dedim sonuçta kendisi söz verdi ben istemeden. Soğumuş evet bende beni sevmediğini düşünüyordum. Demek sevgin bitti dedim. Benim duygularımı bilip bilmeden konuşma yazdı.
çünkü ben başlamadan önce her şeyi söyledim. Evet evlenme merakım var. o da tamam dedi. Bende bekledim ses çıkmayınca vaatlerini yerine getirmeyince bunu dile getirdim belki çocukca getirmiş olabilirim ama her şeye tamama dediHerşeyi anladım da sizin bu kadar evlenme merağınız niye onu anlamadım. Belkide sizin bu kadar üstelemeniz karşı tarafı yormuştur.
Neden 65 yaşında bir kadın gibi hissettiniz kendinizi yok çocuk veremem yaşımdan dolayı yok o benden küçük vs,40 yaş yaşlı değil evlenmek için illaki bu adam olmak zorundada değil neden çocuğunuz olmasın ayrıca,bence sizin özgüvende sıkıntı var bu takıntılı ısrarcı hallerinizin bu adamla uzaktan yakından alakası yok,siz geç kalmış olmaktan hayatı yakalayamamaktan korkuyorsunuz,herşey evlilik değil evlenmeyince hayatın gerisinde kalmıyorsunuz şimdi olmaz 45 yaşında olur nedir yani takılmayın oralara,bırakın ne hali varsa görsün siz önünüze bakın hayat akıyor biran önce toparlanıp keyfinize bakın,ayrıca msj atmayın cidden msj atmayın insanı soğutuyor bu ısrarcı haller.Merhaba kızlar,
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim. Son 1 aydır kalben ve ruhen çöküşteyim.
Yaşım 42. Hiç evlenmedim. 2 tane flörtüm oldu ama biri beni aldattı diğeri evlilik için söz vereme dedi. Kendi hayatıma bıkıyordum 7 yıldır kimseyi hayatıma almıyordum. Çok dua ettim hayırlı biri karşıma çıksın evlenim diye bildiğim bütün duaları yaptım. Artık ümidimi kesmiştim. Annem yeğenlerim ve sporum vardı hayatımda artık. Taki geçen seneye kadar...
Geçen sene birini tanıdım benden 6 yaş küçük başta istemedim kardeşim gibi görürüm seni dedim sonra beni ikna etti. Başlamadan önce şartlarımı söyledim. Şartlar dediysem yaşımdan dolayı çocuk veremeyebilirim daha genç birini bulabilirisin kendine, zengin biri değilim param yok anneme bakıyorum çalışma hayatım vardı ama çıktım bir 8 yıldır çalışmıyorum dedim. Yaşımdan dolayı he şey iyi giderse 5-6 ay sonra söz yapılsın isterim dedim. Doğrusu da bu deyip hepsine tamam dedi. Makul açıklama yaparak. Peki dedim başladık. Hastalığı yüzünden işten izin almıştı 3 ay kadar; bu 3 ayı birlik de geçirdik. Çok öle bağıra çağıra tartışmamız yoktu. Ama bana kötü bir şey yapınca mesela siyasetten hafif tartışıyorduk ben ayrılalım olmaz böle diyordum ayrılıyordum sonra pişman olup tekar geri dönüyordum. Çok değil 1 ya da 2 kere olmuştur. Onu bırakmamdan korkuyordu beni bırakacaksın iş de bırakmak istiyorsun i diye hep laf söylerdi. Bu huyumu bıraktım iyi geçiniyorduk oda hatta bence çok güzel gidiyoruz diyordu sen beni bıraksan da ben seni bırakmam diyordu sen benim dünyamsın diyordu. Bu arada işe gireceği zaman sana 1 maşım olmazsa 2 maaşımla yüzük takacağım dedi. tamam dedim. Ama işe girdi 1-2-3-4 maaş geçti yüzük yok. Evlenme teklifi yok. Birlik de mağazlara falan bakıyoruz eşyalara tabak falan aldık. Sadece annem tanışmak istiyor dedi ama apt koku var kafede mi yapsak tanışma işini dedi olur dedim haber ver dedim ama haber vermedi. aradan zaman geçti benim annem hasta doktora götüreceğim tam o sıra da annem sizinle tanışmak istiyor ama ben işi var sağlık sorunları var dedim dedi. iyi yapmışsın annemin gözleri iltahap olmuştu öyle buluşamazdık dedim. sonra bir kere daha dedi zaman geçince tabi bu ara da evlenme teklifi yüzük falan da yok ortada. Bak hayatım evlenme teklifi etmedin öyle sevgili olarak tanıştıramam teklif yap ki evleneceğim kişi teklif etti kabul ettim diye tanıştırayım ayrılsak sevgili olarak mı aileler tanışacak dedim. zaman geçti yine hiç bir şey yapmadı. artık aldım karşıma konuştum nerde benim yüzüğüm teklifim. Sadece kuru bir teklif yapacaksın niye bu kadar bekliyorsun dedim. Ailem ev aldı başka şehirde onlara taksit ödemesinde yardım ediyorum kızardın diye sana söyleyemedim dedi. Bende o zaman 2 ay süre yeter mi dedim. Ailem bekliyor yaşımdan dolayı öyle belirisiz bir süreye kadar çıkamam senle en azından adı konulsun dedim. Yoksa ayrılırız dedim. Tamam o iş bende dedi.
Geçen 2 ay sürede de teklif etmedi. Ben zaten ayrılacaktım ama beni oyaladığı için ama dur bir ailesi ile tanışayım dedim. Çünkü annesi pişirdiği şeylerden bana yollatıyordu kızımızda yesin diye. Ayıp olmasın diye. Köye gittiler. Köye gittiklerini biliyorum . Gelsin tanıştırayım dedi. Şimdi eses olaya geliyorum kızlar. Ailesi köyden gelmesine 3 gün kala bir konuda tartışma çıkardı. watsapdan bu konuyu tartışırken ben niye bana hala evlenme teklifi yapmıyosun dedim. Paraya sıkışığım kardeşim işden çıktı evin yükü arttı. öyle basit birşey yapmak istemiyorum dedi. Başka konuşmalarımızda oldu tabi hepsini yazamam çok uzun olur.
sonra bu ben çok yoruldum soğudum dedi ikimizde birbirimizi kırıyoruz dedi bitirelim dedi. Ben bitirmek istiyorum dedi. Şok oldum daha düne kadar beni çok sevdiğini söylüyordu. Aldatmadığın sürece seni bırakmam diyordu. Acaba gerçekten çok mu sıkıştırdım evlilik hususunda....
Özür diledim hem gel gitlerim için hem sıkıştırdığım için ama bitirelim diyor ikimizde kabul edelim bittiğini diyor başka birşey demiyor. Senin kalbin çok iyi temiz bana kötü bişey yapmadın altında neden arama sadece soğudum dedi.
Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması. Oğlak burcu bide acaba kırıldı mı anlamıyorum ki..
herkes 1-2 ay mesaj atma seviyorsa gelir diyor ama gel onu kalbime parmaklarıma anlat.
Sizde ne yapmalıyım. Çocuğu kırdım mı kendimden soğuttum mu yoksa beni kandırdı mı
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama kalbim çok acıyor....
ben onu bekledim yapmayınca söyledim. Evet çalışmıyorum ama bunların hepsini başlarken konuştuk. Benim durumum olmasa karşılayamayacak olsam senin yanın niye geleyim ya da bir kızın dedi. Allaha şükür durumumuz iyi diyor ama sonra param yok diyor sonra yine durumum iyi diyor maddi durumunu bile anlamış değilimAçıkçası 41 yaşında bir hanımdan beklenilen olgunlukta değilsiniz gibi geldi bana. Yüzüğüm de yüzüğüm, teklif et ne zaman edeceksin gibi şeyler (sık boğaz etmek) karşıdakine illallah dedirtebilir.
Çalışma hayatınız yok (dolayısıyla geliriniz de yok diye düşünüyorum) olacak her şey tek maaşla olacak (ki borcundan harcından da bahsetmiş) bu yüzden o yükün altına girememiş olabilir.
Bir de ha ayrıldım ha ayrılacağım demek doğru değil. Bu kadar söylenirse bir noktadan sonra kolaylaşır bunu yapmak.
Ben karşı tarafın oyaladığını düşünmüyorum siz biraz usandırmışsınız o da soğumuş gibi duruyor.
Geri dönüşü olur mu?
Bence hayır.
hoşlandım değer verdiğim için durdum yanın da belki ben yanlış anlıyorum diye ama haklısınız cvp vermeyen birine yazmamak lazım. Teşekkür ederimAdamin hic bir somut adımı olmamış ve sizde durmadan adım bekleyip üzerine gitmişsiniz. Hadi 1 beklediniz olmadi 2 beklediniz olmadı. Yeter deyip çekip gitmesi gereken sizdiniz ama hala cvp atmayan adama yazıyorum diyorsunuz. Soğudum diyen adama da daha yazmayın bırakın defolsun gitsin
Konuşmuş olabilirsiniz. O zaman hislerin yoğunluğuyla yapabilirim gibi gelmiştir ama siz ayrıl barış yapınca, hadi yüzük diye tutturunca soğumuştur.ben onu bekledim yapmayınca söyledim. Evet çalışmıyorum ama bunların hepsini başlarken konuştuk. Benim durumum olmasa karşılayamayacak olsam senin yanın niye geleyim ya da bir kızın dedi. Allaha şükür durumumuz iyi diyor ama sonra param yok diyor sonra yine durumum iyi diyor maddi durumunu bile anlamış değilim
çünkü bizim ailede bayanlar 40 yaşlarda menopoza girer. Belki başka şansım olmaz bu kadar kalmışımdır ya da bu kadar yazı yazmışımdır. Doğru diyorsunuz hayat akıyor ne kadar üzülsem de yazmayıp hayatıma bakmalıyım.Neden 65 yaşında bir kadın gibi hissettiniz kendinizi yok çocuk veremem yaşımdan dolayı yok o benden küçük vs,40 yaş yaşlı değil evlenmek için illaki bu adam olmak zorundada değil neden çocuğunuz olmasın ayrıca,bence sizin özgüvende sıkıntı var bu takıntılı ısrarcı hallerinizin bu adamla uzaktan yakından alakası yok,siz geç kalmış olmaktan hayatı yakalayamamaktan korkuyorsunuz,herşey evlilik değil evlenmeyince hayatın gerisinde kalmıyorsunuz şimdi olmaz 45 yaşında olur nedir yani takılmayın oralara,bırakın ne hali varsa görsün siz önünüze bakın hayat akıyor biran önce toparlanıp keyfinize bakın,ayrıca msj atmayın cidden msj atmayın insanı soğutuyor bu ısrarcı haller.
Hep bahane uydurmuş. Çocuğu kırdım mı demişsiniz ama çocuk değil konuştuğunuz kişi. Ayrıca kırıldığı falan yok. Ona bir daha yazmayın,mesaj atmayın. Mesaj atmasını da beklemeyin tamamen hayatınızdan çıkarın derim. 42 yaşınıza kadar neden sadece 2 flörtünüz oldu onu merak ettim aslında. Çekingen biri misiniz?Merhaba kızlar,
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim. Son 1 aydır kalben ve ruhen çöküşteyim.
Yaşım 42. Hiç evlenmedim. 2 tane flörtüm oldu ama biri beni aldattı diğeri evlilik için söz vereme dedi. Kendi hayatıma bıkıyordum 7 yıldır kimseyi hayatıma almıyordum. Çok dua ettim hayırlı biri karşıma çıksın evlenim diye bildiğim bütün duaları yaptım. Artık ümidimi kesmiştim. Annem yeğenlerim ve sporum vardı hayatımda artık. Taki geçen seneye kadar...
Geçen sene birini tanıdım benden 6 yaş küçük başta istemedim kardeşim gibi görürüm seni dedim sonra beni ikna etti. Başlamadan önce şartlarımı söyledim. Şartlar dediysem yaşımdan dolayı çocuk veremeyebilirim daha genç birini bulabilirisin kendine, zengin biri değilim param yok anneme bakıyorum çalışma hayatım vardı ama çıktım bir 8 yıldır çalışmıyorum dedim. Yaşımdan dolayı he şey iyi giderse 5-6 ay sonra söz yapılsın isterim dedim. Doğrusu da bu deyip hepsine tamam dedi. Makul açıklama yaparak. Peki dedim başladık. Hastalığı yüzünden işten izin almıştı 3 ay kadar; bu 3 ayı birlik de geçirdik. Çok öle bağıra çağıra tartışmamız yoktu. Ama bana kötü bir şey yapınca mesela siyasetten hafif tartışıyorduk ben ayrılalım olmaz böle diyordum ayrılıyordum sonra pişman olup tekar geri dönüyordum. Çok değil 1 ya da 2 kere olmuştur. Onu bırakmamdan korkuyordu beni bırakacaksın iş de bırakmak istiyorsun i diye hep laf söylerdi. Bu huyumu bıraktım iyi geçiniyorduk oda hatta bence çok güzel gidiyoruz diyordu sen beni bıraksan da ben seni bırakmam diyordu sen benim dünyamsın diyordu. Bu arada işe gireceği zaman sana 1 maşım olmazsa 2 maaşımla yüzük takacağım dedi. tamam dedim. Ama işe girdi 1-2-3-4 maaş geçti yüzük yok. Evlenme teklifi yok. Birlik de mağazlara falan bakıyoruz eşyalara tabak falan aldık. Sadece annem tanışmak istiyor dedi ama apt koku var kafede mi yapsak tanışma işini dedi olur dedim haber ver dedim ama haber vermedi. aradan zaman geçti benim annem hasta doktora götüreceğim tam o sıra da annem sizinle tanışmak istiyor ama ben işi var sağlık sorunları var dedim dedi. iyi yapmışsın annemin gözleri iltahap olmuştu öyle buluşamazdık dedim. sonra bir kere daha dedi zaman geçince tabi bu ara da evlenme teklifi yüzük falan da yok ortada. Bak hayatım evlenme teklifi etmedin öyle sevgili olarak tanıştıramam teklif yap ki evleneceğim kişi teklif etti kabul ettim diye tanıştırayım ayrılsak sevgili olarak mı aileler tanışacak dedim. zaman geçti yine hiç bir şey yapmadı. artık aldım karşıma konuştum nerde benim yüzüğüm teklifim. Sadece kuru bir teklif yapacaksın niye bu kadar bekliyorsun dedim. Ailem ev aldı başka şehirde onlara taksit ödemesinde yardım ediyorum kızardın diye sana söyleyemedim dedi. Bende o zaman 2 ay süre yeter mi dedim. Ailem bekliyor yaşımdan dolayı öyle belirisiz bir süreye kadar çıkamam senle en azından adı konulsun dedim. Yoksa ayrılırız dedim. Tamam o iş bende dedi.
Geçen 2 ay sürede de teklif etmedi. Ben zaten ayrılacaktım ama beni oyaladığı için ama dur bir ailesi ile tanışayım dedim. Çünkü annesi pişirdiği şeylerden bana yollatıyordu kızımızda yesin diye. Ayıp olmasın diye. Köye gittiler. Köye gittiklerini biliyorum . Gelsin tanıştırayım dedi. Şimdi eses olaya geliyorum kızlar. Ailesi köyden gelmesine 3 gün kala bir konuda tartışma çıkardı. watsapdan bu konuyu tartışırken ben niye bana hala evlenme teklifi yapmıyosun dedim. Paraya sıkışığım kardeşim işden çıktı evin yükü arttı. öyle basit birşey yapmak istemiyorum dedi. Başka konuşmalarımızda oldu tabi hepsini yazamam çok uzun olur.
sonra bu ben çok yoruldum soğudum dedi ikimizde birbirimizi kırıyoruz dedi bitirelim dedi. Ben bitirmek istiyorum dedi. Şok oldum daha düne kadar beni çok sevdiğini söylüyordu. Aldatmadığın sürece seni bırakmam diyordu. Acaba gerçekten çok mu sıkıştırdım evlilik hususunda....
Özür diledim hem gel gitlerim için hem sıkıştırdığım için ama bitirelim diyor ikimizde kabul edelim bittiğini diyor başka birşey demiyor. Senin kalbin çok iyi temiz bana kötü bişey yapmadın altında neden arama sadece soğudum dedi.
Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması. Oğlak burcu bide acaba kırıldı mı anlamıyorum ki..
herkes 1-2 ay mesaj atma seviyorsa gelir diyor ama gel onu kalbime parmaklarıma anlat.
Sizde ne yapmalıyım. Çocuğu kırdım mı kendimden soğuttum mu yoksa beni kandırdı mı
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama kalbim çok acıyor....
teşekkür ederim cevabınız için. Yaş farkını kendisi sorun yapmadı hatta beni kabul ettirmeye çalıştı. ailem söyledim onayladı dedi. ama evet iletişimi kesmem lazım bugünden itibaren yazmayı düşünmüyorum.Yaş farkından dolayı istemiyor. Büyük ihtimal çevresi de bu konuda onu etkiledi.
Oğlak burcu bir anda kestirip atar ama sevmişse döner fakat yaş farkı ve evlilik korkusu daha doğrusu baskı onu çabuk bunaltır.
Tavsiyem aramayın sormayın. Bütün iletişim kanallarını kesin size asla ulaşamasın. Sevgisi kalmışsa ulaşmaya çalışacaktır.
teşekkür ediyorum cevabınız için. Bana da öyle geldi açıkçası ama kalbimin bir köşesi iş de acaba kırdım mı diyor. Beni kandırdı gibi geliyor bana. Bu 3 dü. Çekingen değilim ama erkeklere güvenim kalmadı aldatma yaşayınca ve diğeride evlilik için söz veremem ama seni kaybetmek istemiyorum deyince de bi de çok fazla sosyal çevrem yok girsem belki çok fazla olurdu.Hep bahane uydurmuş. Çocuğu kırdım mı demişsiniz ama çocuk değil konuştuğunuz kişi. Ayrıca kırıldığı falan yok. Ona bir daha yazmayın,mesaj atmayın. Mesaj atmasını da beklemeyin tamamen hayatınızdan çıkarın derim. 42 yaşınıza kadar neden sadece 2 flörtünüz oldu onu merak ettim aslında. Çekingen biri misiniz?
Aynen öyle hayatınıza bakın,hayat bu hiç belli olmaz artı 40 yaş menepoz için erken bir yaş tedavisini olursunuz,ama şu konuda net olun kaçan kovalanmaz,birisi sizden kaçıyorsa siz ondan daha hızlı koşun o size yetişemesin,üç kuruşluk insanlar için yormasın kimse kendini,kendinizi sevin sizi sevmeyenede yol verin adammı yok dünyada kimseye eyvallahınız olmasın kimseye ısrar etmeyin sonra bir baltaya sap olamamış yüzüne it tükürmez insanlar kendilerini halt sanıyorlar,bu tip insanlara tavrınız Güler geçerizzzz.... olsun.çünkü bizim ailede bayanlar 40 yaşlarda menopoza girer. Belki başka şansım olmaz bu kadar kalmışımdır ya da bu kadar yazı yazmışımdır. Doğru diyorsunuz hayat akıyor ne kadar üzülsem de yazmayıp hayatıma bakmalıyım.
benden daha kötü durumda olanlar var daha güçlü. Ama bana söylediği cümleler yaptığı davranışları zor unuturum gibi bazı şeyleri ilk defa onla yaşadım. Cinsellik değil yanlış anlamayın. Hatırası olan şeyler. Tabiki alışılcak ama şuan için canım yanıyor sadece bu. biraz kandırılmış hissettim.Konuşmuş olabilirsiniz. O zaman hislerin yoğunluğuyla yapabilirim gibi gelmiştir ama siz ayrıl barış yapınca, hadi yüzük diye tutturunca soğumuştur.
Siz de soğumuş olabilirdiniz, gayet insanı şeyler bunlar. Kendinizi iki çocukla ortada kalmış kafın bunalımına sokmayın. Boşanan hanımlar bile o kadar yıpratılmalarına rağmen dimdik ayakta duruyorlar.
Bu konuyu kapatın ve bir dahaki ilişkide bu hataları yapmayın.
sizi sevmiyor boşuna yazıp kendinizi ezmeyin.Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması
erkeklerin ne dediğine değil ne yaptığına bakacaksınben onu bekledim yapmayınca söyledim. Evet çalışmıyorum ama bunların hepsini başlarken konuştuk. Benim durumum olmasa karşılayamayacak olsam senin yanın niye geleyim ya da bir kızın dedi. Allaha şükür durumumuz iyi diyor ama sonra param yok diyor sonra yine durumum iyi diyor maddi durumunu bile anlamış değilim
sürekli evlilik deyip adamı bıktırmışsın seninde hataların var.ailem kabul etti dedi annesi bir şeyler gönderiyordu. Bana verdiği vaatleri yapmayınca nerde yüzük dedim sonuçta kendisi söz verdi ben istemeden. Soğumuş evet bende beni sevmediğini düşünüyordum. Demek sevgin bitti dedim. Benim duygularımı bilip bilmeden konuşma yazdı.
Kendinizi suçlamayın karaktersizmiş.benden daha kötü durumda olanlar var daha güçlü. Ama bana söylediği cümleler yaptığı davranışları zor unuturum gibi bazı şeyleri ilk defa onla yaşadım. Cinsellik değil yanlış anlamayın. Hatırası olan şeyler. Tabiki alışılcak ama şuan için canım yanıyor sadece bu. biraz kandırılmış hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?