8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Tabi artık seni sevmiyorum demek istememiş olabilir kırmamak için. Önemli olan da bu değil zaten. Neticede bir şeyler olmamış, oturmamış onun kafasında. Belki ailesi bazı şeyleri bilmeden kabul etti. Benim bir yakınımın başına geldi, 3 sene beraberlikten sonra kadının 8-9 yaş büyük olduğunu öğrenince bu iş olmaz dedi adamın ailesi. Sizde de böyle olmuştur demiyorum sadece böyle bir ihtimal olabileceğini söylüyorum. İsteseydi yapardı özetle. Yoksa siz en başında dürüst davranmış, ne istediğinizi ya da beklediğinizi açıkça söylemişsiniz.

Herşeyi anladım da sizin bu kadar evlenme merağınız niye onu anlamadım. Belkide sizin bu kadar üstelemeniz karşı tarafı yormuştur.
çünkü ben başlamadan önce her şeyi söyledim. Evet evlenme merakım var. o da tamam dedi. Bende bekledim ses çıkmayınca vaatlerini yerine getirmeyince bunu dile getirdim belki çocukca getirmiş olabilirim ama her şeye tamama dedi

Neden 65 yaşında bir kadın gibi hissettiniz kendinizi yok çocuk veremem yaşımdan dolayı yok o benden küçük vs,40 yaş yaşlı değil evlenmek için illaki bu adam olmak zorundada değil neden çocuğunuz olmasın ayrıca,bence sizin özgüvende sıkıntı var bu takıntılı ısrarcı hallerinizin bu adamla uzaktan yakından alakası yok,siz geç kalmış olmaktan hayatı yakalayamamaktan korkuyorsunuz,herşey evlilik değil evlenmeyince hayatın gerisinde kalmıyorsunuz şimdi olmaz 45 yaşında olur nedir yani takılmayın oralara,bırakın ne hali varsa görsün siz önünüze bakın hayat akıyor biran önce toparlanıp keyfinize bakın,ayrıca msj atmayın cidden msj atmayın insanı soğutuyor bu ısrarcı haller.

ben onu bekledim yapmayınca söyledim. Evet çalışmıyorum ama bunların hepsini başlarken konuştuk. Benim durumum olmasa karşılayamayacak olsam senin yanın niye geleyim ya da bir kızın dedi. Allaha şükür durumumuz iyi diyor ama sonra param yok diyor sonra yine durumum iyi diyor maddi durumunu bile anlamış değilim

Yaş farkından dolayı istemiyor. Büyük ihtimal çevresi de bu konuda onu etkiledi.

Oğlak burcu bir anda kestirip atar ama sevmişse döner fakat yaş farkı ve evlilik korkusu daha doğrusu baskı onu çabuk bunaltır.

Tavsiyem aramayın sormayın. Bütün iletişim kanallarını kesin size asla ulaşamasın. Sevgisi kalmışsa ulaşmaya çalışacaktır.

hoşlandım değer verdiğim için durdum yanın da belki ben yanlış anlıyorum diye ama haklısınız cvp vermeyen birine yazmamak lazım. Teşekkür ederim

Konuşmuş olabilirsiniz. O zaman hislerin yoğunluğuyla yapabilirim gibi gelmiştir ama siz ayrıl barış yapınca, hadi yüzük diye tutturunca soğumuştur.
Siz de soğumuş olabilirdiniz, gayet insanı şeyler bunlar. Kendinizi iki çocukla ortada kalmış kafın bunalımına sokmayın. Boşanan hanımlar bile o kadar yıpratılmalarına rağmen dimdik ayakta duruyorlar.
Bu konuyu kapatın ve bir dahaki ilişkide bu hataları yapmayın.

çünkü bizim ailede bayanlar 40 yaşlarda menopoza girer. Belki başka şansım olmaz bu kadar kalmışımdır ya da bu kadar yazı yazmışımdır. Doğru diyorsunuz hayat akıyor ne kadar üzülsem de yazmayıp hayatıma bakmalıyım.

Hep bahane uydurmuş. Çocuğu kırdım mı demişsiniz ama çocuk değil konuştuğunuz kişi. Ayrıca kırıldığı falan yok. Ona bir daha yazmayın,mesaj atmayın. Mesaj atmasını da beklemeyin tamamen hayatınızdan çıkarın derim. 42 yaşınıza kadar neden sadece 2 flörtünüz oldu onu merak ettim aslında. Çekingen biri misiniz?

teşekkür ederim cevabınız için. Yaş farkını kendisi sorun yapmadı hatta beni kabul ettirmeye çalıştı. ailem söyledim onayladı dedi. ama evet iletişimi kesmem lazım bugünden itibaren yazmayı düşünmüyorum.

teşekkür ediyorum cevabınız için. Bana da öyle geldi açıkçası ama kalbimin bir köşesi iş de acaba kırdım mı diyor. Beni kandırdı gibi geliyor bana. Bu 3 dü. Çekingen değilim ama erkeklere güvenim kalmadı aldatma yaşayınca ve diğeride evlilik için söz veremem ama seni kaybetmek istemiyorum deyince de bi de çok fazla sosyal çevrem yok girsem belki çok fazla olurdu.

Aynen öyle hayatınıza bakın,hayat bu hiç belli olmaz artı 40 yaş menepoz için erken bir yaş tedavisini olursunuz,ama şu konuda net olun kaçan kovalanmaz,birisi sizden kaçıyorsa siz ondan daha hızlı koşun o size yetişemesin,üç kuruşluk insanlar için yormasın kimse kendini,kendinizi sevin sizi sevmeyenede yol verin adammı yok dünyada kimseye eyvallahınız olmasın kimseye ısrar etmeyin sonra bir baltaya sap olamamış yüzüne it tükürmez insanlar kendilerini halt sanıyorlar,bu tip insanlara tavrınız Güler geçerizzzz.... olsun.

benden daha kötü durumda olanlar var daha güçlü. Ama bana söylediği cümleler yaptığı davranışları zor unuturum gibi bazı şeyleri ilk defa onla yaşadım. Cinsellik değil yanlış anlamayın. Hatırası olan şeyler. Tabiki alışılcak ama şuan için canım yanıyor sadece bu. biraz kandırılmış hissettim.

Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması
sizi sevmiyor boşuna yazıp kendinizi ezmeyin.
Birde 8,5 aylık tanıdığınız birine bu derece düvenip evlilik evlilik demekte yanlış bana göre. Biriyle mutsuz olacağınıza yalnız mutsuz olun ani kararlar vermeyin.

erkeklerin ne dediğine değil ne yaptığına bakacaksın
yoksa hepsinde başta acayip bi olsun, sorun değil, ne olacak, yaparız, hallederiz, ailem sorun etmez vs vs kafası var
param var der ama bişeylerin altına girince yükü kaldıramazlar. ailem bana karışmaz derler sonra en ufak şeyde gık diyemezler.

sizinki de öyle olmuş yaparım sanmış bol keseden sallamış ama olduramamış.

ama sizin yaş farkı
ama annenize bakıyor olmanız
ama çalışmıyor olmanız
ama o ailenin parasal durumları
ya da hepsi birden

belki ailesi iyi kötü maaşlı birini bul dedi, belki madem evleneceksin çocuğun olmayacak mı filan dedi, ki derler toplumumuz bu, biz şimdi bu sıkışıklıkta düğün mü yapcaz dediler belki, bekle dediler e sizin de bekleyecek vaktiniz yok.

hepsi olabilir onu kırmış olduğunuzu düşünmüyorum baştan evlenmek istediğinizi biliyordu
sanki tek gecelik ilişkiyle başladınız da sonradan mı evlilik dediniz? burada kırılacağı bir şey yok.

Yaş sadece bir sayıdır. Yasim geçiyor diye düşünüp evlilik icin darlamissiniz ters tepmis. Akısına bıraksaydiniz keske gecmis olsun artik bitmis gitmis sogumus sizden dedigi gibi kırk takla atsanizda olmaz artik. Birakin gitsin takmayin artik yolunuza bakın

sürekli evlilik deyip adamı bıktırmışsın seninde hataların var.
O Vaatleri yapmanın bir zamanı var siz hemen birşeyler olsun istemişsiniz. Herşey sizin istediğiniz zamanda olmaz sizi sevmiş ama bıkmışta.

Kendinizi suçlamayın karaktersizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…