8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Son günlerde burda her kadın hep aynı konudan dert yanıyor. Tema hep belli beni neden sevmiyor hiç mi sevmedi ? Siz bir kadın olarak bir erkeğin size ne gözle yaklaştığını nasıl anlamıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Yok şöyle mi oldu yoksa böyle mi oldu. Cevap bütün konularda gayet açık ve belli. Adamlar sevmediği kadınları istemez ve terkederler

tamam yapıyorduk ama evime kadar bırakmak istiyordu. Evimin önüne geliyordu söylediğim halde zaten tanıdığımız olmayan kafelere gidiyorduk ama çevrede de gezmek istiyordu aynı mahallede oturuyoruz
Adam sürekli senin aksine şeyler yapmak istiyorken, senın cekincelerine saygı duymuyorken sen bu herifle sırf ''evlenmek'' için mi evleniyordun?

O zaman özür dilerim o şekilde söylediğim için. Ama bir anda böyle kesilmesi çok şüpheli. Umarım bir an önce atlatırsınız

Maalesef hata üstüne hata yapmışsınız.

Bana göre hataları söyleyeyim.

Bir erkeğe kendinizi onu yapamam bunu yapamam anne olamam yaşım geçti diye küçümsemeyin.

Bir erkeğe sürekli baskı yapmayın. 1 kere Bir konuyu söyleyin ve 6 ay sonra teklif yoksa ben bunu tercih etmiyorum deyin. Ve 6 ay sonra teklif gelmezse gerçekten ayrılın blöf yapmayın.

Ve en önemlisi bir erkek sizi istemiyorsa onu ikna etmek için peşinde koşmayın. Bir insan sizden emin değilse ve sizi hayatında istemiyorsa isterseniz onun ayağına dünyaları serin gene de olmaz.

Biri sizi istemiyorsa istemiyordur. Zorla ikna etmeye çalışmayın. Bırakın. Gitsin. Bir erkek hayır diyorsa o hayırdır. Bir erkek sizi istemiyorsa o sizin erkeğiniz değildir. Daha iyisini inşallah bulursunuz.

Böyle bir arkadaşım vardı.ha geldiler ha gelecekler diye kızı oyaladi hatta çok iyi hatırlıyorum annem.hastalandı sonra gelelim demişti.yalanlari bile aynı yani.sonra ne mi oldu oysam kızı aldatiyormus gitti onunla nişanlandı.
Ben biraz sizi kullanmaya calisti gibi hissettim.surekli borçlarından bahsetmesi en baştan evliliği kabul etmesi bana biraz şüpheli geldi.

Anlatırken bile o kadar çok evlilik evlilik demişsiniz ki. Bence biraz boğulmuştur. Şu an bile verdiğiniz cevaplar çok yorucu. Lütfen mesaj atmayın. Hayır hayır demektir.
size daha yeni cvp veriyorum bu kadar yoruluyorsanız cvp yazmayın. kaldı ki karşı tarafın bana söylediğini yazıyorum

olabilir inanın bende bi şey bilmiyorum. tanıyamamışım adamı. tek bildiğim yazmamam gerektiği şu anılar olmasa

Adam sürekli senin aksine şeyler yapmak istiyorken, senın cekincelerine saygı duymuyorken sen bu herifle sırf ''evlenmek'' için mi evleniyordun?
hayır ona karşı bir şeyler hissettiğim için yanında durdum evlenmek için evlensem görücü usulüne evet derdim. Bana samimi geldi ne bilim bir bildiği vardır dedim belki de konduramadım.

başlarken niyetimi amacımı söyledim arkadaşım. Ben onu bekledim 3 ayda ailesiyle tanıştırıp isteme işine girişen var kıza laf gelmesin diye adı konulsun diye
42 yaşında da namusuma laf gelir mi diye yaşanmaz ki yahu. Belki evlenmek için uygun bir insan bile değildi ama elalem ne der yüzünden böyle acele ettiniz.

ben kendimi küçümsemedim sadece yaşımı bilmiyordu beni küçük olarak tahmin etmişti ama benden küçük gösteriyorsun kimse 41 demez sena 25 gibisin dedi. Benim için büyük olmanın sakıncası yok dedi. Bende bak yaşım gereği allah ne gösterir bilemem ama çocuk olmayabilir dedim.
Baskı yapmak konusuna gelince haklısınız ama onda da çok yapmadım sadece bana söylediği vaatleri yerine getirmedi bunu konuştum. Gidemedim erken bağlandım galiba ya da başka bişey bittikten sonra yavaş yavaş anlamaya başlıyorum.
ikna etmeye çalıştım çünkü kırıldım falan yazdı ilk önce sonra soğuduma çevirdi.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şuan için bulmak değil de alışmak ya da unutmak istiyorum yaşadıklarımı sadece

42 yaşında da namusuma laf gelir mi diye yaşanmaz ki yahu. Belki evlenmek için uygun bir insan bile değildi ama elalem ne der yüzünden böyle acele ettiniz.
siz ne için yaşıyorsunuz tabiki 50 yaşında da olsam namus önemlidir. İnsan gibi biri olsaydı ben konuşmadan zaten gereğini yapardı ama kalp kolay gidemiyor zamanla o da gidrer umarım

siz ne için yaşıyorsunuz tabiki 50 yaşında da olsam namus önemlidir. İnsan gibi biri olsaydı ben konuşmadan zaten gereğini yapardı ama kalp kolay gidemiyor zamanla o da gidrer umarım
Bana kızmanıza gerek yok, başkalarının ne düşündüğüne bu kadar taktığınız için mutsuz olmuşsunuz demek istediğim bu

Bana kızmanıza gerek yok, başkalarının ne düşündüğüne bu kadar taktığınız için mutsuz olmuşsunuz demek istediğim bu
ilk cümleniz kızdırdı açıkçası. Elalem ne düşünür diye bakmadım olaya. Bende artık evlilik yolunda adım atılsın istedim ailemde biliyordu onlarda soruyordu.

evet anlamadım ne gözle baktığını çünkü her şeyi mi kabul etti. evlenince şöyle evlenince böle yaparız diye konuşan kendisi idi. Annem tanışmak istiyor diyen seni çok seviyorum diyen birini anlamamışım evet. ayrıldıktan sonra bile. seviyorum ama sevgi her şey değil diyen. her şeyi sil o zaman dediğimde yok silmem ben kendime acı çektirmek istiyorum diyen birini anlamadım. Beni gerçekten seviyor niyeti ciddi zannettim.

Maalesef hata üstüne hata yapmışsınız.

Bana göre hataları söyleyeyim.

Bir erkeğe kendinizi onu yapamam bunu yapamam anne olamam yaşım geçti diye küçümsemeyin.
bu tam olarak küçümsemek değil -bence

kadın 42 yaşında burada bile deniyo ki acele etmeseydin 1-2 sene daha çıksaydın tanısaydın
42 yaşında kişinin (evlenmek istiyor anne olmak istiyor, 7-8 ay geçmiş zaten aynı mahallede ortak çevredeler) daha tanıyacak ne zamanı var Allah aşkına? 43 44 yaşından sonra (ailede erken menapoz da varmış) kadın belki hiç jinekoloğa da gidip kontrol da olamadı bakirelik derdine...

anne olmak istemese tamam. çevresi uygun olsa tamam. 2si de yok kadında.

olanı söylüyor toplamda 3-4 sene çıkmak ne çevreme ne yaşıma uymuyor diyor, normal bu yani.

ben de 42 yaşındayım bu bebek meselesine hiç girmiycem çok daha basit bir şey:

ben 19-20 yaşındayken avrupada gezerken filan çoğu kez couchsurfingle, gece trenleriyle, hostellerde kalarak, sandviç yiyerek gezerdim
normaldi bence o yaş için
şimdi gezemem öyle

o yaşta öyle gezdiğimi de anlatırım ama bu yaşta yapamayacağımı da anlatırım hayatımda biri olduğunda her yaşın bir enerjisi, önceliği, farklı istekleri var, olabilir normal yani bana dese "otostopla gezelim sandviç yiyelim" bi yürü git derim...(bak yapmış insanım, ama o zamanındaydı)
bu kendini küçümsemek değil bence, yaşım bu, durumum bu, isteğim bu demek,.

teşekkür ederim beni anladığınız için. kendimi küçümsemedim zaten olanı söyledim karşımdakine ve kendi beklentimi isteklerimi

teşekkür ederim beni anladığınız için. kendimi küçümsemedim zaten olanı söyledim karşımdakine ve kendi beklentimi isteklerimi
her zaman için isteklerinizi beklentilerinizi ve kendinizin de ne olduğunu (tabi kişi kendini de net tanımalı) net anlatmak bence en iyisi

uyar veya uymaz, nasip.

uymamış bişeyler ,artık neyse ne, üzücü ama geçmiş gitmiş diye bakın derim.

ben kimseyle tanışacak enerji de bulamıyorum mesela, ne güzel tanışmışsınız değerlendirmişsiniz, yine yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…