8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

8,5ayda 50 kere evlilik,teklif, yüzük demişsiniz olmamış. Açıkçası ben ailesinin bildiğini sanmıyorum. Sizi kırmak üzmek hiç istemiyorum ama beraber yaşama cinsellik falan da olduysa buna rağmen bu şekilde bitirdiyse artık hayatına evleneceği kişiyi almıştır sizi ondan bırakmıştır. Ailesi birini bulmuş olabilir hatta. Ondan böyle bıçak gibi keserler genelde ilişkiyi. Bir tanıdığım da bu durumu yaşadı. Yaşça küçük erkeklerde bu senaryo baya oluyor. Yolunuza bakın yaşınız çok güzel hayat devam ediyor.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ve yorumlarınız için

Siz üzerinde bu kadar durduğunuz için hatıralar hala orada ve sizi üzebiliyor. İnanın bana bir süre sonra istesenizde detaylıca hatırlayamayacağınız ve ilerleyen yıllarda %80'ini unutacağınız şeyler bunlar.
Kendinize eziyet etmeyin, iyileşmek durumu olduğu gibi kabul etmekle başlar.
Evet denediniz, güzel zamanlarınız da oldu ama gerisini olduramadınız. Artık kandırıldım, kullanıldım vs vs gibi düşünceler (ister öyle olsun ister olmasın) size faydadan çok zarar verir.
Bunu 3 sene neden öyle oldu neden böyle oldu diye düşünen biri olarak söylüyorum. Zamanınızı harcamayın hem gerçek hem de mecazi anlamda.

teşekkür ederim cevabınız için. Cinsellikle ilgili bir durum olmadı. Evlenmeden olmaz dedim o da kabul etti tamam dedi. El ele tutuş sarılma o kadar. Ama annem içli köfte yaptı kızımda yesin diye bana getiriyordu hatta kurban eti bile yolladı. Bende bilmiyorum valla ama yazmam gerektiğini biliyorum ama canım yanıyor

Sanirim onceki iliskilerinizdeki yipranmadan dolayi kendinizi iliskiye kapatmissinizve yasinizdan beklenen olgunlukta degil davranislariniz bu iliskilerdeki tecrube eksikliginden de kaynaklaniyor olabilir. Ama karsitaraf bence iliski boyunca sizi oyalamis, belki annesine acti konuyu annesi sizin is ve yas durumundan dolayi sizi uygun gormedi. Bu da kestirip atmak icin kavga cikardi ve bitirdi. Bence bununla devam etmeyin, kendinize evlenip ayrilmis cocuk olmayan yada yas kriteriniz esnek oldugu icin farkli konumlardaki biriyle devam edin.

Yanlış alıntıladınız sanırım. Konu bana ait değil.
Ayrıca çok garipsedim. Niye evlenmiş ayrılmış birinden başka ihtimali olmasın ki konu sahibesinin.

doğru söylüyorsunuz sonuçta benim iyiliğim için yazıyorsunuz

doğru söylüyorsunuz sonuçta benim iyiliğim için yazıyorsunuz
Kesinlikle sizin tarafınızdayım.
O yüzden salın gitsin, boşverin. Olmuyorsa olmuyordur zorlamak bir şeyi değiştirmez.
Bizler kadınız, onurumuz ve duruşumuz önemlidir. Bu evli de olsak, bekar da olsak, boşanmış da olsak böyle olmak zorunda.
Kendinizi yıpratıp da özgüveninize zarar vermeyin, ışığınızı söndürmeyin. İnanın değmez.

İşe girince maaşı olunca sizden soğumuş gibi geldi bana. Belki iş yerinden birilerine aklı kaymış da olabilir.

Oğlak burcu falan ne alaka anlamadım adam soğumuş işte basbaya bunun burçlarla ne alakası var

Sevmiyor istemiyor daha fazla zorladıkça hiçbir şey elde edemeyeceksiniz salın gitsin.

Yok öyle bişey beni tanımıyor musun dedi. öyle bir insan değilim dedi. Oğlak burçları inatçıdır. Acı çektirmeyi seviyorum dedi. Evet cvp vermiyor çok sinir bozucu daha fazla yazmayı düşünmüyorum zaten

başlarken niyetimi amacımı söyledim arkadaşım. Ben onu bekledim 3 ayda ailesiyle tanıştırıp isteme işine girişen var kıza laf gelmesin diye adı konulsun diye

başlarken niyetimi amacımı söyledim arkadaşım. Ben onu bekledim 3 ayda ailesiyle tanıştırıp isteme işine girişen var kıza laf gelmesin diye adı konulsun diye
3 ay sonra adını koyup altı ay sonra boşananlar var onada laf geliyor elaleme göre yaşamak zorunda değilsiniz. Adamı korkutmuş baskınız ve soğumuş.

ben adamı bıktırmadım. Başlarken konuştuk sözler vermeseydi verdiği sözleri hatırlattım. Dürüst olsaydı 2 ayda bitirseydi bu kadar bekletip de soğudum kafamı ne zaman rahatlarsa cenim de para ne zaman para olursa o zaman demezdi ya da başta söyleyecekti.

3 ay sonra adını koyup altı ay sonra boşananlar var onada laf geliyor elaleme göre yaşamak zorunda değilsiniz. Adamı korkutmuş baskınız ve soğumuş.
benim bir ailem var ucsuz bucaksız onla görüşemezdim 3-4 yıl ne yapacağı bellli olmadan ve biz muhafazar kesimiz biraz. elaleme göre yaşamayız ama çevremizdeki akrabalarımızı önemseriz. Fikrinize saygı duyuyırum kendi düşünceniz sonuçta herkesin bir düşüncesi var

Üzüldüm, keşke ümit vermeseymiş.
Siz de tutulunca biraz şımardı belki de.
Yine de heveslik değil bu işler, olgun davranmalıydı, sizi oyalamalıydı

Kırıcı olmak istemem ama baştan öyle söylese bile vazgeçmiş olabilir, gerçekten soğumuş olabilir veya sizi tanıdıkça istediği kişi olmadığınızı anlamış olabilir. Yani bence en doğal hakkı insanın.

Siz üzerine gittikçe adam kaçmaya başlamış sizden, oyalamış ama anlamamışsınız. Şimdi mesaj attıkça bence daha da soğuyor. Lütfen daha fazla yazmayın. Haksızlığa uğradım diyorsanız da Allah'a havale edin artık yapacak bir şey kalmamış

kırıldığını söyledi zaten önce bunu söyledi. sonrasında soğudum faslı geldi. belki de haklısınızdır.

3 4 yıl demedim zaten ama 8,5 ay da olmasın yani 1,5yıl falan olsun. Bende muhafazakar olmasamda o çevredeyim yanınıza birini alıp gayette tanıdığın olmadığı yerlerde, kafelerde görüşebilirsiniz.

evet kapatmıştım kendimi ve ona da söyledim. Annesine söylediğini ailesine söylediğini dile gitirdi kalbi güzel olsun yaşının önemi yok dediğini söyledi bilmiyorum belki de kandırdı.

3 4 yıl demedim zaten ama 8,5 ay da olmasın yani 1,5yıl falan olsun. Bende muhafazakar olmasamda o çevredeyim yanınıza birini alıp gayette tanıdığın olmadığı yerlerde, kafelerde görüşebilirsiniz.
tamam yapıyorduk ama evime kadar bırakmak istiyordu. Evimin önüne geliyordu söylediğim halde zaten tanıdığımız olmayan kafelere gidiyorduk ama çevrede de gezmek istiyordu aynı mahallede oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…