teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ve yorumlarınız içinMerhaba kızlar,
Ben sizi anlıyorum, en başta kartlarınızı açık oynamışsınız. Kendinizden, yaşınızdan, maddiyatınızdan, ailenizden, gelirinizden bahsetmişsiniz. Tüm bunları bile bile ilişkiye başlamış zaten o da evlenmek istediğini belirtmiş. Tabii ki o yaşta bir kadın da evliliğin konusunu açar, dile getirir. Yapacağım diyip yapmayınca karşı taraf, sorulabilir konuşulabilir. Ama işte karşınızdaki erkek sözünde durmayıp sonradan caymış. Maalesef erkekler, hatta insanoğlu böyledir çoğu zaman sözünde durmaz. En başta tamam der sıkıya sıkıntıya gelince bunalır geri çekilir. Tabii ki sizin adınıza üzüldüm ama hayatınıza devam etmek zorundasınız. Bu kişiyi de unutmaya çalışın lütfen. Karşınıza evleneceğiniz daha iyi birisi çıkar umarım.
Siz üzerinde bu kadar durduğunuz için hatıralar hala orada ve sizi üzebiliyor. İnanın bana bir süre sonra istesenizde detaylıca hatırlayamayacağınız ve ilerleyen yıllarda %80'ini unutacağınız şeyler bunlar.benden daha kötü durumda olanlar var daha güçlü. Ama bana söylediği cümleler yaptığı davranışları zor unuturum gibi bazı şeyleri ilk defa onla yaşadım. Cinsellik değil yanlış anlamayın. Hatırası olan şeyler. Tabiki alışılcak ama şuan için canım yanıyor sadece bu. biraz kandırılmış hissettim.
teşekkür ederim cevabınız için. Cinsellikle ilgili bir durum olmadı. Evlenmeden olmaz dedim o da kabul etti tamam dedi. El ele tutuş sarılma o kadar. Ama annem içli köfte yaptı kızımda yesin diye bana getiriyordu hatta kurban eti bile yolladı. Bende bilmiyorum valla ama yazmam gerektiğini biliyorum ama canım yanıyor8,5ayda 50 kere evlilik,teklif, yüzük demişsiniz olmamış. Açıkçası ben ailesinin bildiğini sanmıyorum. Sizi kırmak üzmek hiç istemiyorum ama beraber yaşama cinsellik falan da olduysa buna rağmen bu şekilde bitirdiyse artık hayatına evleneceği kişiyi almıştır sizi ondan bırakmıştır. Ailesi birini bulmuş olabilir hatta. Ondan böyle bıçak gibi keserler genelde ilişkiyi. Bir tanıdığım da bu durumu yaşadı. Yaşça küçük erkeklerde bu senaryo baya oluyor. Yolunuza bakın yaşınız çok güzel hayat devam ediyor.
Sanirim onceki iliskilerinizdeki yipranmadan dolayi kendinizi iliskiye kapatmissinizve yasinizdan beklenen olgunlukta degil davranislariniz bu iliskilerdeki tecrube eksikliginden de kaynaklaniyor olabilir. Ama karsitaraf bence iliski boyunca sizi oyalamis, belki annesine acti konuyu annesi sizin is ve yas durumundan dolayi sizi uygun gormedi. Bu da kestirip atmak icin kavga cikardi ve bitirdi. Bence bununla devam etmeyin, kendinize evlenip ayrilmis cocuk olmayan yada yas kriteriniz esnek oldugu icin farkli konumlardaki biriyle devam edin.Açıkçası 41 yaşında bir hanımdan beklenilen olgunlukta değilsiniz gibi geldi bana. Yüzüğüm de yüzüğüm, teklif et ne zaman edeceksin gibi şeyler (sık boğaz etmek) karşıdakine illallah dedirtebilir.
Çalışma hayatınız yok (dolayısıyla geliriniz de yok diye düşünüyorum) olacak her şey tek maaşla olacak (ki borcundan harcından da bahsetmiş) bu yüzden o yükün altına girememiş olabilir.
Bir de ha ayrıldım ha ayrılacağım demek doğru değil. Bu kadar söylenirse bir noktadan sonra kolaylaşır bunu yapmak.
Ben karşı tarafın oyaladığını düşünmüyorum siz biraz usandırmışsınız o da soğumuş gibi duruyor.
Geri dönüşü olur mu?
Bence hayır.
Yanlış alıntıladınız sanırım. Konu bana ait değil.Sanirim onceki iliskilerinizdeki yipranmadan dolayi kendinizi iliskiye kapatmissinizve yasinizdan beklenen olgunlukta degil davranislariniz bu iliskilerdeki tecrube eksikliginden de kaynaklaniyor olabilir. Ama karsitaraf bence iliski boyunca sizi oyalamis, belki annesine acti konuyu annesi sizin is ve yas durumundan dolayi sizi uygun gormedi. Bu da kestirip atmak icin kavga cikardi ve bitirdi. Bence bununla devam etmeyin, kendinize evlenip ayrilmis cocuk olmayan yada yas kriteriniz esnek oldugu icin farkli konumlardaki biriyle devam edin.
doğru söylüyorsunuz sonuçta benim iyiliğim için yazıyorsunuzSiz üzerinde bu kadar durduğunuz için hatıralar hala orada ve sizi üzebiliyor. İnanın bana bir süre sonra istesenizde detaylıca hatırlayamayacağınız ve ilerleyen yıllarda %80'ini unutacağınız şeyler bunlar.
Kendinize eziyet etmeyin, iyileşmek durumu olduğu gibi kabul etmekle başlar.
Evet denediniz, güzel zamanlarınız da oldu ama gerisini olduramadınız. Artık kandırıldım, kullanıldım vs vs gibi düşünceler (ister öyle olsun ister olmasın) size faydadan çok zarar verir.
Bunu 3 sene neden öyle oldu neden böyle oldu diye düşünen biri olarak söylüyorum. Zamanınızı harcamayın hem gerçek hem de mecazi anlamda.
Kesinlikle sizin tarafınızdayım.doğru söylüyorsunuz sonuçta benim iyiliğim için yazıyorsunuz
Yok öyle bişey beni tanımıyor musun dedi. öyle bir insan değilim dedi. Oğlak burçları inatçıdır. Acı çektirmeyi seviyorum dedi. Evet cvp vermiyor çok sinir bozucu daha fazla yazmayı düşünmüyorum zatenİşe girince maaşı olunca sizden soğumuş gibi geldi bana. Belki iş yerinden birilerine aklı kaymış da olabilir.
Oğlak burcu falan ne alaka anlamadım adam soğumuş işte basbaya bunun burçlarla ne alakası var
Sevmiyor istemiyor daha fazla zorladıkça hiçbir şey elde edemeyeceksiniz salın gitsin.
başlarken niyetimi amacımı söyledim arkadaşım. Ben onu bekledim 3 ayda ailesiyle tanıştırıp isteme işine girişen var kıza laf gelmesin diye adı konulsun diyesizi sevmiyor boşuna yazıp kendinizi ezmeyin.
Birde 8,5 aylık tanıdığınız birine bu derece düvenip evlilik evlilik demekte yanlış bana göre. Biriyle mutsuz olacağınıza yalnız mutsuz olun ani kararlar vermeyin.
3 ay sonra adını koyup altı ay sonra boşananlar var onada laf geliyor elaleme göre yaşamak zorunda değilsiniz. Adamı korkutmuş baskınız ve soğumuş.başlarken niyetimi amacımı söyledim arkadaşım. Ben onu bekledim 3 ayda ailesiyle tanıştırıp isteme işine girişen var kıza laf gelmesin diye adı konulsun diye
ben adamı bıktırmadım. Başlarken konuştuk sözler vermeseydi verdiği sözleri hatırlattım. Dürüst olsaydı 2 ayda bitirseydi bu kadar bekletip de soğudum kafamı ne zaman rahatlarsa cenim de para ne zaman para olursa o zaman demezdi ya da başta söyleyecekti.sürekli evlilik deyip adamı bıktırmışsın seninde hataların var.
O Vaatleri yapmanın bir zamanı var siz hemen birşeyler olsun istemişsiniz. Herşey sizin istediğiniz zamanda olmaz sizi sevmiş ama bıkmışta.
benim bir ailem var ucsuz bucaksız onla görüşemezdim 3-4 yıl ne yapacağı bellli olmadan ve biz muhafazar kesimiz biraz. elaleme göre yaşamayız ama çevremizdeki akrabalarımızı önemseriz. Fikrinize saygı duyuyırum kendi düşünceniz sonuçta herkesin bir düşüncesi var3 ay sonra adını koyup altı ay sonra boşananlar var onada laf geliyor elaleme göre yaşamak zorunda değilsiniz. Adamı korkutmuş baskınız ve soğumuş.
kırıldığını söyledi zaten önce bunu söyledi. sonrasında soğudum faslı geldi. belki de haklısınızdır.kirilan biri kirildim der bu adam acikca sogudugunu soylemis ve inanin gunes dahi olsaniz soguyan birini isitamazsiniz. adama yazip durmayin artik geri donduremediginiz gibi kendinize olan sayginizi da kaybedersiniz.
ayrica ben evlilik muhabbetinin iliskinin dogal akisinda konusulmasi gerektigini dusunuyorum belki 6 ay sonra tek bir hareketi yuzunden istemeyeceksiniz ya da o istemeyecek? evet siz evlenmek istiyorsunuz ama bu dusunce yapisi yuzunden aslinda hic uyumlu olmadiginiz birini sirf evlenmek icin tolere edebilirsiniz ve bu baya tehlikeli
3 4 yıl demedim zaten ama 8,5 ay da olmasın yani 1,5yıl falan olsun. Bende muhafazakar olmasamda o çevredeyim yanınıza birini alıp gayette tanıdığın olmadığı yerlerde, kafelerde görüşebilirsiniz.benim bir ailem var ucsuz bucaksız onla görüşemezdim 3-4 yıl ne yapacağı bellli olmadan ve biz muhafazar kesimiz biraz. elaleme göre yaşamayız ama çevremizdeki akrabalarımızı önemseriz. Fikrinize saygı duyuyırum kendi düşünceniz sonuçta herkesin bir düşüncesi var
evet kapatmıştım kendimi ve ona da söyledim. Annesine söylediğini ailesine söylediğini dile gitirdi kalbi güzel olsun yaşının önemi yok dediğini söyledi bilmiyorum belki de kandırdı.Sanirim onceki iliskilerinizdeki yipranmadan dolayi kendinizi iliskiye kapatmissinizve yasinizdan beklenen olgunlukta degil davranislariniz bu iliskilerdeki tecrube eksikliginden de kaynaklaniyor olabilir. Ama karsitaraf bence iliski boyunca sizi oyalamis, belki annesine acti konuyu annesi sizin is ve yas durumundan dolayi sizi uygun gormedi. Bu da kestirip atmak icin kavga cikardi ve bitirdi. Bence bununla devam etmeyin, kendinize evlenip ayrilmis cocuk olmayan yada yas kriteriniz esnek oldugu icin farkli konumlardaki biriyle devam edin.
tamam yapıyorduk ama evime kadar bırakmak istiyordu. Evimin önüne geliyordu söylediğim halde zaten tanıdığımız olmayan kafelere gidiyorduk ama çevrede de gezmek istiyordu aynı mahallede oturuyoruz3 4 yıl demedim zaten ama 8,5 ay da olmasın yani 1,5yıl falan olsun. Bende muhafazakar olmasamda o çevredeyim yanınıza birini alıp gayette tanıdığın olmadığı yerlerde, kafelerde görüşebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?