8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

burçlara göre hayatım almıyorum hayatımdan çıkartmıyorum ya da değerlendirmiyorum. Adamla çıkarken burcun ne diye sormadım :) hiç de ilgilenmedim ama ne zaman ki olaylar oldu o zaman acaba dedim. insan her şeyi düşünüyor. Ve ben bu seviyeye gelene kadar nuh diyip peygamber demeyen biri olduğunu bilmiyordum. yaşayınca gördüm. önüme bakacağım artık

tamam böyle konuşun canımı alın ama kırıcı olabiliyor insanlar maalesef. evet öteki türlü olsa daha çok acı çekerdim. kafayı yerdim zaten. Allah böyle sorun yaşamış arkadaşlarımıza da yardım etsin. en zoru da o. Hatta evlendikten sonra boşanan bile var. Bunlar çok zor bir durum. benim ki bunların yanın da deve de kulak. sonuçta ben yapmam gerekeni yaptım üstüne gitmiş olabilirim ama samimi bir şekilde özrümü diledim. eğer sorun buysa affedip affetmemek ona kalmış. kendi hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. teşekkür ederim beni düşündüğün için iyiliğim için söylediğini biliyorum insan yazılan Kelimelerden anlıyor.

Gerçekten kendini daha fazla yıpratma karşındaki adam olsaydı zaten böyle dertlerin olmazdı senin de hatan var ama yapacak bir şey yok olmayacak duaya amin deme gerçekten istese evlenirdi oyalamazdı ya da dürüstçe zaman isterdi

evet haklısın. zaman vereyim dedim. ihtiyacım yok dedi. İyi biri olsaydı böyle dertlerim olmazdı. Siz evli misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…