8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Yani Ergen yasimda birisini okadar seviyordum ki ayrılalım dediğinde bile zorla güzellik olmaz diye kabul ettim ..Kac gece kaç gün ağladım bilmiyorum ama bir tek mesaj bile atmadım...Sizinle aynı yastayim, israrlariniza hayret ettim doğrusu..Yazmayın düşünmeyin aramayın..Olmuyorsa vardır bir hayır.

42 yasindaymissiniz eminim olgun ve guzel bir kadinsiniz. Ben sizden yaşça kücük olarak akil vermek haddim degil fakat evlilik hadi benim yuzugum nerede teklifim nerede diyerek baskilanacak bir durum degil. Adam.demek ki kendine guvenememis daha fazla sizi oyalamak istememis ki bence hic basindan beri niyeti de yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsun mesaj atmayin bence artik.

Siz sıkboğaz ettikçe sizinle ömür geciremeyeceğini anlamış bence.Şu saatten sonra yapabileceginiz en mantıklı şey onu yok kabul etmek.

Evlenecek olan insan siz istemiyorum deseniz yine teklif ederdi ne tutturmussunuz bi yuzugum nerde teklifim nerde yok yaşim da yaşim...
Bi adami cuvala koyup zorla nikah masasina gitmediginiz kalmiş. Insan bu kadar baski altina alinmamali

aslında biraz hüzünlendim yazdıklarınıza. ama kendinizi hiçbir konuda geç kalmış hissetmeyin lütfen 39 da hamile kaldım tıp ilerledi artık o kısmı hemen dert etmeyin olmadıktan sonra 20 yaşındada olmaz. hem siz söylemişsiniz adamda kabul etmiş sonuçta. onun sıkıntısı başka adam 35 yaşında ailesi sizin yaşınızı bilmiyordu öğrenince bence kabul etmediler. oda işin içinden çıkamadı çıkarım sandı bekledi ama olmadı. hatta evlenirsen de bizden bir şey bekleme bile demişlerdir. kesinlikle böyle emin olun. yazmayın çünkü malesef geri dönmez. yolunuza bakın belliki evlenmek istiyorsunuz inşallah yolunuza hayırlı bir insan çıkacaktır.

Herhangi bir konuda bu kadar baski gorsem kosarak uzaklasirdim.

42 yas olgunlugu degil bu, pastane sozu bekleyen 16 yas toylugu, yapmayın bunu kendinize, adamada mesaj atmayi birakin, bir aydir donecek olan siz hic yazmasaniz dahi donerdi

Tamam ilk bastan kartlari acik oynadim o da kabul etti diyorsunuz ama adami kabul ettigine pisman edene kadar ugrasmissiniz.

3 ayi birlikte gecirdik demis ben oyle anladim bilmiyorum.

Benim mesajimla yazdiginiz yanitin ne alakasi bar size olan hangi mesajimda yuzuk ifadesini kullanmisim??
özür dilerim size yazmamıştım çift alıntı yaptı hem size hem de başka bir arkadaşa gitti pekde siteyi kullanmayı bilmediğim için çok fazla girip vakit geçirmiyorum öyle karıştı yazılar. Tekrar kusura bakmayın. Burda ki her düşünce önemli benim için.

haddinizi bilin, çocuğunuz yok karşınızda. terbiyesizlik yapmadım ama belli ki sizin acınız taze. tam kafesledim sanmışken , 42 değil 12 gibisiniz hayatta başarılar
sizinde karşınızda çocuk yok sizde haddinizi bilin lütfen. Kalkıp da yanlış yazmışım diyorum tek tek reddedeceksiniz galiba diyorsunuz. Siz önce reddetmek nedir . yanlış yazmak nedir onu öğrenin. Hiç bir zaman kafeslemek gibi derdim düşüncem olmadı. İnsanlar yazıları eksik ya da yanlış yazmış olabilir. Hastalığı yüzünden izinli bu 3 ayı birlikde geçirdik diye yazmışım. Siz önce anlamadıysanız sorabilirdiniz . Acaba birlikte mi yaşadınız ben öyle anladım yazınızdan diyerek. Kaldı ki bur da bir arkadaşa cinsel bir ilişkimiz olmadığını yazdım o daha güzel bir üslüpla dile getirdiği için ona cvp verdim. Her şeyi okuyorsunuz bunu da okuyun. Benim acım taze ama siz bana bu tür üslupla yazamazsınız. 3 ay birlikte niye yaşıyorsun yok kafesledim yok yedi mi yemedi mi. Bu tarz şeyler yazacaksanız hiç yazmayın lüften. Evet 42 yaşındayım yaşlı değilim kendimi de yaşlı görmedim ama bana ne demek istendiğini de bilecek yaştayım. daha fazla polemik oluşturmayacağım arkadaşlarda bende gerilmek istemiyorum. Sizede kendi düşüncelerinizle hayatta başarılar.

bir birimizden farklıyız. demek ki. Her insan bir olmuyor. Sizin düşüncenize saygı duyarım ama yine aynı şey olsa yine yaparım her şeyi açık açık söylerim. Kendisine aynı düşünce ile geldi istemese gelmez gider iyi düşün dedim hatta zaman verdim danışacağın birileri varsa danış fikir al. Ama benim güzel küçük dünyama girip de aklımı kalbimi perişan etme dedim. Kabul edip başladık. 1 ay her gün mesaj atmadım 1 aydır yazıyırum ama he gün değil ve bazı şeylere cvp veriyor ama çoğu şeylere cvp vermiyor. Senden soğuduktan sonra yazısından sonra beni sevmiyor musun hiç bişey hissetmiyor sun diye yazdığımda sevmesem işim ne niye yazılarını okuyayım niye numaran dursun niye cvp verim bazı yazılarına dedi.
Bilmiyorum belki de değiniz gibi seviyorsa gerçekten mesaj atmayınca gelir kendi ile iç hesaplaşma yapar belki de gelmez. 3 gün önce numarasını her şeyini sildim zaten. Kendi hayatıma bakmaya çalışacağım. teşekkür ederim yorumlarınız için

Çok haklısınız. Beni en iyi anlayanlardansınız bura da sizin gibi düşünen anlatmak istediğimi anlayan çok arkadaş gördüm çok teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara...
Evet adamla yakınlaşmadım doğru tahmin etmişsiniz istedi ama evlenmeden olmaz dedim o da tamam dedi sen nasıl istersen dedi. Çok kötü bir insan değildi yani bana öyle geldi bel kide. Sadece el ele tutuşup bele sarılıp yanaktan dudaktan oldu. Daha ileriye gitsek zaten üstü kapalı olsada yazardım.
Gerçekten çok iyi analiz etmişsiniz. Çocuk ailesi ile yazşıyordu. 4 kardeşler toplamda kalabalık bir aile
Mahallemiz küçük genelde aynı yerlere gidilince görüyorsun. market alışverişi (biz tabak çatalı başka zaman baktk birlikte)Abisi bizi şöyle gördü kız arkadaşımla buluşcam demiş abisine o da bende gelim ordan ben giderim siz alışveriş yaparsınız demiş abisi. Öylede oldu beni gördü gitt. Tanışmak istemedi. Niye tanışmadı dedim. Abim öyle öküzdür biraz dedi.
Belki de seviyordur ama parasal sıkıntılardan dolayı vazgeçmek zorunda kalmış olabilir. Tek bildiğim beni çok çelişkili hareketler yazılar yazdığı. Beni bırakan kendisiydi. Seviyorsa döner. Bende bıraktım zaten yazmayı. Tekrar teşekkür ederim. Bazı cümleleri yanlış ya da eksik yazmış olabilirim kusuruma bakmayın

o zaman baştan uzaklaşacaktı. 8,5 ayı beklemeyecekti bu kadar boğulduğunu düşünüyorsanız. Sizin gibi düşünmüyorum. Olgunluk baktığınız pencereye göre değişir. Nasıl bir uğraş vermişim. adamın sözlerini hatırlattım madem boğuluyordu bu sözleri vermeyecekti. Bir erkek sıkılıyorsa başta 2-3 ayda gider daha ayrılmadan çok kısa bir süre önce ilişkimiz çok güzel gidiyor iyi bir çiftiz demez. Bunun yaşla olgunlukla alakası yok ben 50 de olsam 16 yaş da olsam karşımdakine ne istediğimi söylerim beklentilerimi söylerim o da bunu düşünür ona göre başlar. ( Daha genç olsam başlarda değil 1-2 ay sonra söylerdim) Ve başladıktan sonra beklerim yapmıyorsa da konuşurum Nedenini öğrenmeye çalışırım belki geçerli bir sebebi vardır diye Herkesin ilişkisi düşüncesi farklıdır. Ben buradan yaşadıklarımı kaba taslak yazdım sonrasında sorumu sordum düşüncelerinizi paylaştınız yine de teşekkür ederim.

3 ayi birlikte gecirdik demis ben oyle anladim bilmiyorum.
konu sahibi olarak yazıyorum evet öyle yazmışım ama öncesinde de sağlık sorunundan dolayı izin aldığını yazmıştım. Öyle bi şey yazdım diye hatırlıyorum (yazarken bakamıyorum )Belki eksik yazılmış olabilirim ama sorulabilir acaba aynı evde mi yaşadınız bu cümlenizi anlamadım diye... Ama arkadaşımız benim yerime açıklamış çok güzel

Bana verdiginiz cevap dahi agresif, su tutumunuz cidden 42 yaş ile celisiyor, bastan cekip gidecekti kismina hic ama hic katilmiyorum.

Ilk basta sizin kartlarinizi acik oynamaniz hosuna gitmistir ki yasinizdan dolayi bu oldukca anlasilir bir durum ancak daha sonrasinda 8 aylik iliskide en az 20 kez "yuzugum nerede?", "hani teklif edecektin?" tarzi bir cikis oldukca yorucu.

Yani adam ilk basta acik oynamanızi sevmis olsada ardindan gelen baskici tutum kacirmis belliki, bunu göremiyorsunuz,

Banane soz vermeseydi diye birsey de yok acikcasi, evlenecegiz diye soz verdigi kadin "durust ve kartlarini acik oynayan" biriydi ama siz bu kadindan fersah fersah uzaklasip "baskici ve dirdirci" birine donusmussunuz, siz degismissiniz o da degismis olan biten bu, hatta el arttiriyorum siz degismemissiniz sadece ilk basta maske takmissiniz evlenebilme adina...

Karsidaki beyefendiye hicbir sey olmaz, yarin birgun sessiz sedasiz beklemeyi bilen sabirli bir kiz bulur evlenir ama siz bu baskicilikla daha cok kendinizle kalirsiniz. Amaciniz evlenmek oldugu icin bir hemcinsim olarak sizi anliyorum ve uyariyorum, kadin erkek farketmez baski kacirir.

Mutlu bir yuva kurmak istiyorsaniz baskici tutumunuzu terketmelisiniz.

Ben senin iyiligin icin yazmistim aslinda bu tavri keske bana degilde o adama gostersen

teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için
Şimdi siz öle yaptınız diye herkes öyle yapacak diye bir kanun yok. Aşkın sevginin belli bir kuralı yok. Bende sizin aksine zorlarım çünkü elimden geleni yapim ki ilerde pişman olmayayım keşke şöyle yazsaydım böle konuşsaydım diye belki her şey değişirdi diye kendimi suçlamayayım. Benim de düşüncem'' zorla güzellik olmaz'' dır. Ama her şey iyi gidiyorken kendi söylemişken nasıl olur böle soğudum der sonra da sevmesem niye cvp vereyim okuyayım yazılarını falan yazsın. Bir çelişki var bir durum var ama çözmedim. Zaman en iyi ilaç. Her zaman diyorum nasipse olur değilse olmaz.

Allah aşkına ya 20 kez yüzük mü demişim. hani teklif mi edecektim demişim.. Kaç kere söylediğimi nerden biliyorsunuz. Sizler nasıl algılıyorsunuz bu olayı. Böle anladıysanız zaten size cvp vermeye bile gerek yok. Evlenmek için ne baskıya ne maskeye ihtiyacım yok çok şükür kalbimden ne geçiyorsa onu yapıyorum siz baskıcı ve agresif kişilik görmemişsiniz. Ya da pek insan tanımıyorsunuz. Baskıdan söz ediyorsunuz. Adamın bana kendi söylediği vaatleri hatırlattım hatırlatmak baskıcı mı oluyor hiç zannetmiyorum. Size daha fazla cvp vermeyeceğim. Siz insanları bu gözle görmekten vazgeçin ve yaşa takıntı yapmayın.

Ben senin iyiligin icin yazmistim aslinda bu tavri keske bana degilde o adama gostersen
tavrım da bir şey yok kırıcı bir şey yazmadım. Yazdım mı ? Teşekkürümü ediyorum zaten fikrini söyleyen çoğu arkadaşa Sadece 3 ay birlik de geçirdik yazısını eksik yazdığım için aynı evi paylaşıp onla bir şeyler yaşanmış gibi gösterilmeye çalışılıyor bazı arkadaşlar öle anlıyor ama anlamak yerine sorsalardı diyorum sadece

sevdiğiniz birisinin sonuna kadar peşinden koşmak acınası hal değil sizin gibi düşünmüyorum.
Hayat dizi veya film değil. Bu şekilde davranmayın. Kadın erkek ilişkilerinde yazılı olmayan kurallar vardır. Sadece kendinizi değersizleştirirsiniz. Bu şekilde evliliğe giden ilişkinizde dahi mutlu olamazsınız. Siz kendinizce bir zaman belirlersiniz. Yapmıyorsa hadi güle güle diyeceksiniz. Yüzüğüm nerde teklifim nerde diye sormak karşı tarafın egosunu yükseltmiş.

Ya ben de oğlak burcuyum da sevmediğim insana kötü davranırım sevdiğim insana iyi davranırım. Olayın burçla bir alakası yok yani.
ama başka oğlaklar öyle demiyor özellikle de erkek tanıdıklarım. Siz öyle olabilirisiniz ama bazı oğlaklar inatçı nuh der peygamber demez. Ben öylesine denk geldim herhâlde ya da sadece karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…