8 ay oldu unutamıyorum

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
301
83
298
Kasım aralık 2 ay boyunca konustuk ben basta hoşlandım baya konusmak istedim baslarda isteksizdi aynı köylüyüz biz babalarımız falan arkadaş sonra biz düğünde birbirimizi gördük falan Konusmaya basladık tanıştık 7/24 Konusmaya basladık evlilik konustuk şöyle yaparız ilerde böyle yaparız falan ailesine söyledi tanışıyoruz diye benim hoşuma gitti sonra bende söyledim sonra bulustuk ertesi gün ben okuldayken tekrar bulusmak istedi bende bulusmadım cünkü makyajsızdım hazırlanıp yanına gitmek istedim falan o da bozuldu özledim diyosun buluşmuyosun benimle diye ertesi gün arkadaşlarım çiftler 3 yıllık sevgili onlarla tanış düşündüğüm bisey var dedi bende bulusmak istedim biz daha 1 kere bulusuyoruz biz biraz vakit gecirelim arkadaşlarınla sonra bulusuruz falan dedim o da arkadaşlarımla tanıştırıp aranızdaki anlaşmanıza bakıp tanışmayı ortadan kaldıracaktım ben falan dedi yine güzel konusuyoduk ben onu seviyodum ama o ben hoşlantıyla sevgi arasındayım diyodu hep Bi gün kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ama ortada hic bisey yoktu tartışma falan olmuyordu cünkü ben cok seviyodum tamam diyodum ne diyorsa ağladım yalvardım bitmesin evlilik konustuk biz seninle vs ben hoşlandım sevmek istedim olmuyo beceremiyorum falan dedi Bi daha görüşmeyelim dedi her gün ağladım hic unutamadım bu son 3 aydır mesaj atmıyorum ama o kadar cok özlüyorum ki gecen duydum ki 2 yıllık eski sevgilisine geri dönüş yapmış bu kızlada lisede severek ayrılmak zorunda kalmışlar kızın ailesi onu istemiyormuş bu da üni okumak icin sehir dısına gitmiş uzaktı diye ayrılmışlar simdi büyük ihtimalle kız barışmak istedi tekrar kıza döndü şuan onunla konusuyo hala numarasını silemiyorum unutamıyorum biriyle başlayamıyorum eski mesajları okuyorum ayrılırken eski sevgilisine geri dönüş yaptığını söylemedi ya belki olmaz geri dönerim diye belkide biz tanıdığız aileler yakın diye söylemedi ben geri dönmesini çok istiyorum çok sevmiştim sizce geri döner mi??

Sevgilisi varsa bulaşmayın bence çünkü sonuçta bir ilişkisi var artik

2 ayda bu hale nasıl geliyorsunuz anlamıyorum. Aşk falan değil bu bence. Hayatınıza giren insanlara bu kadar yapışır, kişiliğinizden ödün verecek kıvama gelirseniz kaçarlar. Bir iki kez gördüğüm insan bana da seviyorum dese kaçarım. Bu kadar paspas etmeyin kendinizi elin adamlarına. Sorunuza da cevap vereyim; muhtemelen dönmez.

Dönmez. Keşke başta istemediğinde uzatmasaydınız. Emin olun çok daha şık olurdu. Şimdi her karşılaştığınız da gerim gerim gerilecek. Allah karşınıza karşılıklı seveceğiniz birini çıkarır inşallah. Lütfen mesaj falan atmayın artık. Birde aileler çevreler tanış olunca hiç hoş olmuyor ısrar etmek.

Aslında 2 yıl önce beğendim ben onu o sıra sevgilisi vardı ayrılmıs bu yaz bi sekilde numarasını aldım Bi bahane yazdım falan cok cabaladım yani sevdiğim için ama hoşlantı olsaydı sadece bu kadar yapmazdı ilk konustugumuz zamanlar bana mucize gib geliyordu hatta cok değişik

Ya aslında evet hic hos değil ama cok alısmısım bide ailelere söyledik evlilik konustuk Bi anda nasıl biter dedim yazmak istemedim ısrar etmek istemedim evet ama Bi yandada konusmadan yazmadan duramadım

Sizinki alışkanlık gibi geldi bana ya da sevmeye çok ihtiyacınızın olduğu bir anda konuşmuşsunuz sanki. Geçer ama takip etmezseniz sosyal medyadan vs.
((((((Bir de sizi severse veya isterse gelir zaten. ))))))
Bu şekilde izlerseniz attığı her adımı unutmanız zor.

eski sevgilisiyle ne kadar süredir ayrıydılar?

Ahhh ahhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki 2013-2015 senesi geldi aklıma.Ama emin olun unutulmayan insan yok gerçekten buna inanın sadece biraz zaman.Benimki 2 yıl sürdü umarım siz erkek kurtarırsınız.

Ahhh ahhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki 2013-2015 senesi geldi aklıma.Ama emin olun unutulmayan insan yok gerçekten buna inanın sadece biraz zaman.Benimki 2 yıl sürdü umarım siz erkek kurtarırsınız.
Ya ben toparlanamıyorum hani diyorum ki biz tanıdığız bide aileler falan yakın ayrılmadan 2 gün önce bana bunları yazmıştı
Ayrılmadan 2 gün önce ben ona sevmiyorsan bitsin dediğimde bunları yazmıştı bide

Eklentiler

• Screenshot_20190818_002137.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 173
Mesajını okudum çıkardığım sonuç iyi ki bitmiş.Çok saygısızca bir cevap yazmış size.Ve sanırım size olan ilgisi bitmiş gibi.Bu sebeple önünüze bakmaya devam edin derim.

e bu seni önemsemiş ben bu mesajlardan bunu anladım, dedikleri doğruysa tabi.. ama sonra neden eski sevgilisine dönmüş ozaman?

e bu seni önemsemiş ben bu mesajlardan bunu anladım, dedikleri doğruysa tabi.. ama sonra neden eski sevgilisine dönmüş ozaman?
Ya işte hani o kadar evlilik hayali kuruyoruz birlikte aileler biliyo sonra ben ona dedim ki hani biseyler yapması icin sevmiyorsan bitsin bana bunları yazdı 2 gün sonrada kafam karışık vs Bi anda ortada bisey yokken ne oldu diyorum Bi anda Bi yakınımdan güven sorunu gördüm vs diyo bahane uyduruyor büyük ihtimal o kız ona tam o tarihte mesaj attı barışalım diye o da bitirdi yoksa devam edicek tik

Kaç yaşındasınız? Neredeyse 1 yıldır ilişkim var ama bir kez bile evlilik muhabbeti açılmadı aramızda. Yaşlarımız da 30 üstü, siz daha sevgili olamamışsınız ne evliliği?
Bizim aileler tanışıyor aynı köylüyüz falan diye hani ailelerinde haberi var ileriye yönelik hayal kuruyoduk zaten Bi yola cıksaydık da evliliğe giderdi cok istiyodum bunu falan dedi ama işte eski sevgilisi kafasını karıştırmış demek ki yoksa yabancı olsa bende konusamazdım evlilik

evet o sırada kızla ilgili bi gelime olmş belli ki.. ama ozaman daha iyi olmuş bitmesi çünkü o kızın bi lafıyla seni bitiriyo olmasın zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…