8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Resti çekerdim. Bir cinnet her şeyi çözer der kk kadınları:bicak: Babanla adam gibi konuş, sana aylık ya da haftalık versin yoksa eve beş kuruş vermem derdim. Ayrıca hafta içi işyerinde canım çıkıyor bir de haftasonu kimseye gidip hizmet edemem beni zorlamayacaksin derdim. Çocuk olmadan bu konuyu ya halledin ya halledin. Babasının dizinin dibinden ayrılmayan adamdan koca da olmaz baba da. Dediklerinizi yapmazsa yol yakınken bosanin bence.

Resti çekerdim. Bir cinnet her şeyi çözer der kk kadınları:bicak: Babanla adam gibi konuş, sana aylık ya da haftalık versin yoksa eve beş kuruş vermem derdim. Ayrıca hafta içi işyerinde canım çıkıyor bir de haftasonu kimseye gidip hizmet edemem beni zorlamayacaksin derdim. Çocuk olmadan bu konuyu ya halledin ya halledin. Babasının dizinin dibinden ayrılmayan adamdan koca da olmaz baba da. Dediklerinizi yapmazsa yol yakınken bosanin bence.
Konuşulacak bir adam değil ki eşim sürekli ne olursa olsun saygısızlık etme diyor bişey dersem kötü ben olacağım bunu benim değil eşimin çözmesi lazım ama eşim korkusundan tek kelime etmiyor bide beni zorluyor gitmem için

Evi kayınpeder vermiştir eminim oturun diye bundan dolayı herseh senden beklemiyordur eminim

Nasıl evlendiniz ? Severek mi ? Bunları bilmiyor muydunuz ? Ev sizin mi ? Evdeki faturaları falan kim ödüyor? Evin yiyecek ihtiyacını kim gideriyor ?
Bunların hepsini siz yapıyorsanız ve sizden üstüne para isteniyorsa siz elalemi zengin etmeye mi okudunuz ?
Severek evlendik kp böyle b insan olduğunu bilmiyordum bu kadar ileriye gideceğini asla düşünmedim ev eşimin üstüne evin tüm ihtiyaçlarını benim maaştan ödüyoruz

Adamın babasıyla ortak iş yaptığı en baştan belliymiş. Ayrı geliri olan biriyle evlilik hayatı istiyorduysanız eş seçiminizi ona göre yapmalıydınız. Bir de şahsi olarak bir problemimiz yok diyorsunuz. Hanımefendi sorun eşinizin babası değil. Sorun pısırık, daha kendi çalınan bir birey olamamış, evlendiğini idrak edememiş eşiniz.

Ev eşimin üstüne Allah’tan ama eşim affedersin eşşek gibi çalışıyor gecesi gündüzü yok ona resmen eşime çalışmıyorsun der durur
Siz eve ne gibi masraf yapıyorsunuz? Tavsiyem şahsi birikim yapın riskli bir evliliğiniz var hersey sevgi değil eşiniz biraz omurgasız gibi bu ilerde büyük sorun yaratır

Severek evlendik kp böyle b insan olduğunu bilmiyordum bu kadar ileriye gideceğini asla düşünmedim ev eşimin üstüne evin tüm ihtiyaçlarını benim maaştan ödüyoruz

Ödemeyeceksin bu kadar basit. Ay başı maaşı alınca yarısıyla yatırım yapacaksın (döviz veya altın), diğer yarısı da senin harçlığın (kredi kartı ekstren vs). Market masrafı ve faturalar da eşine ait. Soran olursa "benim maaşımla yatırım yapıyoruz, evin masraflarını eşim üstleniyor".

Faturalar ve evin yiyecek ihtiyacı falan çocuk da eklenince aşırı fazla. Esinle şahsi sorunun var senin sen görmüyorsun. Biz kadinlar iki seviyorum diyene tüm maaşımızı seriyoruz ya olaya bak

Adamın babasıyla ortak iş yaptığı en baştan belliymiş. Ayrı geliri olan biriyle evlilik hayatı istiyorduysanız eş seçiminizi ona göre yapmalıydınız. Bir de şahsi olarak bir problemimiz yok diyorsunuz. Hanımefendi sorun eşinizin babası değil. Sorun pısırık, daha kendi çalınan bir birey olamamış, evlendiğini idrak edememiş eşini
Ortak iş yapmalarında sorun yok ben ondan rahatsız değilim herkes ortak iş yapıyor asıl problem para vermemesi ben nasılsa çalışıyorum diye vermiyorum ha ben çalışmasam bile para verecek bi adam değilmiş onu anladım adam günlük 100-200 verip geçecek öyle bi insan evet eşimde de büyük sıkıntı var yok demiyorum ama evlenmeden bunları göremedim maalesef

Ben öyle kayınpederlere t.. lı kaynana diyorum.Esin de biraz dik dursun yani o ne öyle baska bir işe girsin maaşlı 300 lira ne yani 300 lira 1 günde biter esinde iş yok adam etmeye değer diyorsan uğras.Ben benimkini adam ettim ama ben benlikten çıktım.Yeni evliyseniz bastan koy sınırını her haftasonu ne yapiyorsun mesela orada ?

Geline tüm evin masrafını kilitlemiş oğlunu da ortak iş yapıyoruz yalanına olunce sana kalacak ayağına ( ki gerçek olsa bile bu gençliğiniz sönüp gitmiş olacak) ücretsiz çalıştırıyor valla kayınpeder çok çakal.
Ev masraflarının sadece yarısını üstlenin.
Sakın çocuk falan da erkenden yapmayın

Ben öyle kayınpederlere t.. lı kaynana diyorum.Esin de biraz dik dursun yani o ne öyle baska bir işe girsin maaşlı 300 lira ne yani 300 lira 1 günde biter esinde iş yok adam etmeye değer diyorsan uğras.Ben benimkini adam ettim ama ben benlikten çıktım.Yeni evliyseniz bastan koy sınırını her haftasonu ne yapiyorsun mesela orada ?sa

Ben öyle kayınpederlere t.. lı kaynana diyorum.Esin de biraz dik dursun yani o ne öyle baska bir işe girsin maaşlı 300 lira ne yani 300 lira 1 günde biter esinde iş yok adam etmeye değer diyorsan uğras.Ben benimkini adam ettim ama ben benlikten çıktım.Yeni evliyseniz bastan koy sınırını her haftasonu ne yapiyorsun mesela orada ?
sabah 5 kalkıyoruz yardım ediyorum işte işin ucundan diyim asıl işi annemle eşim yapıyor ama bende destek oluyorum yine zaten işi bıraksam komple bana kalacak herşey bunu çok net gördüm

E sen evlenmemişsin ki evlat edinmişsin!
Ben olsam maaşımı vermem ve haftasonu da gitmem. Yoksa bir ömür bu hayatı çekersin sonunda da yapmasaydın derler. Ben biliyorum bu hayvancılık işini. Boşandığım salak ek iş diye yaptı abisinin üzerineydi herşey. Abim beni dolandırdı dedi benim 10 yıllık maaşımda boşa gitti üzerine de yapmasaydın dedi.

Back
X