- Konu Sahibi matmazel09
Çok uyumsuz bir çift olmussunuz is konusunda malesef. Her haftasonu ne munasebet sizi zorla goturuyor. Az gözünüzü açın ezfikce eziyorlar sizi. Eşiniz asgari ücret bir işe girsin tek çözüm bu. Yoksa bu boyle gider sorunlar aetarak devam ederNerden başlasam bilemiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum 8 aylık evliyiz eşimin bana karşı sevgisi ilgisi var ikimiz arasında şahsi olarak bir problemimiz yok evimiz içinde gayet huzurluyuz. Fakat kayınpederim çok aksi bi adam aşırı huysuz geçimsiz kimseye saygısı sevgisi olmayan bir adam hatta ben narsist bir kişilikte olduğunu düşünüyorum. Eşim hayvancılık işiyle uğraşıyor maddi olarak durumları çok iyi bende çalışıyorum mesleğim var yıllardır aynı şirkette çalışıyorum hayvanları eşim ve annesi bakıyor 200 e yakın büyük baş hayvanları var babasıyla ortak iş yapıyorlar ama herşey babasının üstünden tüm gelirler borçlar babamın üstüne biz evlendiğimizde beri benim maaşımla geçiniyoruz tabiki de ayrı gayrı olmayacak ama ben eşiminden belirli bir geliri olsun ayrı bir birikimimiz olsun istiyorum tek maaşlı olunca birikim yapamıyoruz eşim bi kaç kere paramız bitti gibisinden para istedi siz paranızı n’aptınız nerde yediniz gibi hesap sordu sürekli zaten bana bile soruyor paranızı napıyorsunuz diye sonra dalga geçer gibi 300 lira verdi eşime durumları çok çok iyi ama biz varlık içinde yokluk çekiyoruz eşim babasından çok çekiniz kolay kolay bişey diyemez aşırı korkuyor evdeki herkesi sindirmiş resmen ben haftanın 5 günü çalışıyorum 2 gün tatlim var ve sürekli hafta sonları beni götürmek istiyor evde ne zaman kalmak istesem kavga ediyoruz babamın huyunu biliyorsun annem yaşlı (52) ona yardım edersin babamla yüz göz etme diyerek götürüyor. Ben hiç birri zaman geçimsiz bir insan olmadım hep huylarından gittim sevgide saygıda asla kusur etmedim gitmeyeceğim demiyorum gidiyorum da sorun etmiyorum ama iki üç hafta gidiyorum sorun yok bi hafta sonu gitmeyecek oluyorum olanlar oluyor tartışıyoruz bu sürekli böyle devam ediyor 8 aylık evliyim toplasan 8 gün kalmamışımdır evimde haftasonu eşimin kendi işi olduğunu için hiç tatili vs yok bi yere giderken bile babasının onayı olunca gidiyoruz onum istemediği hiçbir şey olmuyor o evde benim parada pulda asla gözüm yok ama babası çok hırslı bi adam para gözünü bürümüş resmen sürekli çalışacaksın oturmak dinlenmek yok lugatında bizimde onun gibi olmamızı istiyor ama ben asla öyle olamam eşimi çok seviyorum ama böyle bir ömür nasıl geçer sürekli onu düşünmeye son günlerle sizler olsaydınız nasıl yapardınız benim yerimde?