• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Nerden başlasam bilemiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum 8 aylık evliyiz eşimin bana karşı sevgisi ilgisi var ikimiz arasında şahsi olarak bir problemimiz yok evimiz içinde gayet huzurluyuz. Fakat kayınpederim çok aksi bi adam aşırı huysuz geçimsiz kimseye saygısı sevgisi olmayan bir adam hatta ben narsist bir kişilikte olduğunu düşünüyorum. Eşim hayvancılık işiyle uğraşıyor maddi olarak durumları çok iyi bende çalışıyorum mesleğim var yıllardır aynı şirkette çalışıyorum hayvanları eşim ve annesi bakıyor 200 e yakın büyük baş hayvanları var babasıyla ortak iş yapıyorlar ama herşey babasının üstünden tüm gelirler borçlar babamın üstüne biz evlendiğimizde beri benim maaşımla geçiniyoruz tabiki de ayrı gayrı olmayacak ama ben eşiminden belirli bir geliri olsun ayrı bir birikimimiz olsun istiyorum tek maaşlı olunca birikim yapamıyoruz eşim bi kaç kere paramız bitti gibisinden para istedi siz paranızı n’aptınız nerde yediniz gibi hesap sordu sürekli zaten bana bile soruyor paranızı napıyorsunuz diye sonra dalga geçer gibi 300 lira verdi eşime durumları çok çok iyi ama biz varlık içinde yokluk çekiyoruz eşim babasından çok çekiniz kolay kolay bişey diyemez aşırı korkuyor evdeki herkesi sindirmiş resmen ben haftanın 5 günü çalışıyorum 2 gün tatlim var ve sürekli hafta sonları beni götürmek istiyor evde ne zaman kalmak istesem kavga ediyoruz babamın huyunu biliyorsun annem yaşlı (52) ona yardım edersin babamla yüz göz etme diyerek götürüyor. Ben hiç birri zaman geçimsiz bir insan olmadım hep huylarından gittim sevgide saygıda asla kusur etmedim gitmeyeceğim demiyorum gidiyorum da sorun etmiyorum ama iki üç hafta gidiyorum sorun yok bi hafta sonu gitmeyecek oluyorum olanlar oluyor tartışıyoruz bu sürekli böyle devam ediyor 8 aylık evliyim toplasan 8 gün kalmamışımdır evimde haftasonu eşimin kendi işi olduğunu için hiç tatili vs yok bi yere giderken bile babasının onayı olunca gidiyoruz onum istemediği hiçbir şey olmuyor o evde benim parada pulda asla gözüm yok ama babası çok hırslı bi adam para gözünü bürümüş resmen sürekli çalışacaksın oturmak dinlenmek yok lugatında bizimde onun gibi olmamızı istiyor ama ben asla öyle olamam eşimi çok seviyorum ama böyle bir ömür nasıl geçer sürekli onu düşünmeye son günlerle sizler olsaydınız nasıl yapardınız benim yerimde?
Çok uyumsuz bir çift olmussunuz is konusunda malesef. Her haftasonu ne munasebet sizi zorla goturuyor. Az gözünüzü açın ezfikce eziyorlar sizi. Eşiniz asgari ücret bir işe girsin tek çözüm bu. Yoksa bu boyle gider sorunlar aetarak devam eder

sabah 5 kalkıyoruz yardım ediyorum işte işin ucundan diyim asıl işi annemle eşim yapıyor ama bende destek oluyorum yine zaten işi bıraksam komple bana kalacak herşey bunu çok net gördüm
Sen bunlara para yedirmeye devam edersen bosanmaya falan kalksanız bes parasız ortada kalacaksın haberin olsun.Onlara harcadığın kadar birikim yap gizli olsun

yok ama onlarda duruyor ben takacağım zaman alıyorum geçen bi eşimle tartıştılar eşim ben yapmaayacağım dedi o ara altınlarını alın ded kp o kadar sonra yine barıştılar eşim aynı şkeilde devam ediyor
Al altınlarini bankaya koy bir bakmissin 4 5 tane dana gelmis senin altınlar üfff uçmuş

Ben sizin yerinizde olsam maaşımdan bir kuruş bile harcamam. Evi geçindirmek zorundasın der, kenara çekilirim. Bakalım açı açına oturunca da sessiz kalabilecek mi eşiniz.
işte öyle deyince senin benim mi var ayrı gayrı olacaksa biz niye yuva kurduk diyor

Eşimin kuzeninin aynı sizin gibi bi nişanlısı vardı. Baba ile ortak iş yapıyorlardı sera işi ve çocuğun pek söz hakkı yoktu babada aynı sizin kayınpeder gibiymiş. Kızın ailesi ayrı yerde ev tutun çocukta başka iş bulsun diye şart koşmuş. Çocukta hayır demiş falan nişanı atmışlardı. Kızın ailesi sizin göremediğinizi görmüş. Kız çok üzüldü ama en doğru kararı verdi.
Aşk bu kadar işte evleninceye kadar muhtemelen sizde severek evlendiniz. Ama hani o aşk? Bi başbaşa hayatınız bile yok. Keşke sizde evlenmeden görseydiniz. Bundan sonra paranızla yatırım yapın kocanız evin erkeği değil mi geçindirsin evi? Zaten ev kocamın diyosun ama o evde katkın olmadığı için boşanma durumunda hakkın olmayacak biliyosun. Adam eve beş para getirmediği halde bide her hafta ailesini memnun etmeye çalışıyosun niye arkadaşım ya? Senin ailen yok mu.. Bu kadar kocaya bağlı olmayın gerekirse çekin resti boşayın. O zaman görürsünüz gerçek yüzünü.

yok ama onlarda duruyor ben takacağım zaman alıyorum geçen bi eşimle tartıştılar eşim ben yapmaayacağım dedi o ara altınlarını alın ded kp o kadar sonra yine barıştılar eşim aynı şkeilde devam ediyor
Oo ne kadar tatlı ve iyi kalplilerimis 😂 keşke alıp başka bir ise hatta asgari ücretli ise girseydi de kafanız rahat olsaydı. Esin babasına diyemiyorsa “ben ev geçindirmek zorundayım ya bana aylık su kadar para vereceksin ya da çıkıyorum” diye bu adamı herif diye yanında tutma.
Kaldı ki ortak iş yapıyor iseniz ortaklık payını alarak da çıkabilir kendinize küçük bi ahır kurabilirsiniz en azından sadece sizin olur

Bence şikayet etmeye hakkınız yok. Eşiniz de ailesi de bir günde değişmediler, neyse o. Siz niye bile isteye evlendiniz? Sevgiliyken veya nişanlıyken da kayınpeder patron değil miydi, veya evlilik hazırlıkları sırasında harcamaları kim yaptı? Size o zaman söylendi mi her hafta sonu köye gidip anama babama yardım edeceksin diye?

Evlenmeden önce de hep böyleler ama sizler evlenince değişir düzelir kafasında oluyorsunuz. Çünkü elinizde sihirli değnek var ve koca adamların karakterini değiştirebileceğinizi iddia ediyorsunuz.

Evlenmiş adam hala babasından korkuyor mık diyemiyor. Karısının önünde eline 300 TL verilince ağırına gitmedi mi kocanızın? Ya siz hayal kırıklığı yaşamadınız mı? Çocuğunuz olunca ne olacak, bezi maması bitti diye el mi açacak yine babasına?

Hem kendi işinizde çalışın, hem izin gününüzde köye gidip kayınpederin emrini yerine getirin, hem de ev masraflarını karşılayın Kayınpeder kadar eşiniz de bayağı uyanıkmış. Belki de eşinizin ailesi "beleşe ev verdik kredi ödeyeceklerine bize çalışsınlar" diyorlardır.

Nerden başlasam bilemiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum 8 aylık evliyiz eşimin bana karşı sevgisi ilgisi var ikimiz arasında şahsi olarak bir problemimiz yok evimiz içinde gayet huzurluyuz. Fakat kayınpederim çok aksi bi adam aşırı huysuz geçimsiz kimseye saygısı sevgisi olmayan bir adam hatta ben narsist bir kişilikte olduğunu düşünüyorum. Eşim hayvancılık işiyle uğraşıyor maddi olarak durumları çok iyi bende çalışıyorum mesleğim var yıllardır aynı şirkette çalışıyorum hayvanları eşim ve annesi bakıyor 200 e yakın büyük baş hayvanları var babasıyla ortak iş yapıyorlar ama herşey babasının üstünden tüm gelirler borçlar babamın üstüne biz evlendiğimizde beri benim maaşımla geçiniyoruz tabiki de ayrı gayrı olmayacak ama ben eşiminden belirli bir geliri olsun ayrı bir birikimimiz olsun istiyorum tek maaşlı olunca birikim yapamıyoruz eşim bi kaç kere paramız bitti gibisinden para istedi siz paranızı n’aptınız nerde yediniz gibi hesap sordu sürekli zaten bana bile soruyor paranızı napıyorsunuz diye sonra dalga geçer gibi 300 lira verdi eşime durumları çok çok iyi ama biz varlık içinde yokluk çekiyoruz eşim babasından çok çekiniz kolay kolay bişey diyemez aşırı korkuyor evdeki herkesi sindirmiş resmen ben haftanın 5 günü çalışıyorum 2 gün tatlim var ve sürekli hafta sonları beni götürmek istiyor evde ne zaman kalmak istesem kavga ediyoruz babamın huyunu biliyorsun annem yaşlı (52) ona yardım edersin babamla yüz göz etme diyerek götürüyor. Ben hiç birri zaman geçimsiz bir insan olmadım hep huylarından gittim sevgide saygıda asla kusur etmedim gitmeyeceğim demiyorum gidiyorum da sorun etmiyorum ama iki üç hafta gidiyorum sorun yok bi hafta sonu gitmeyecek oluyorum olanlar oluyor tartışıyoruz bu sürekli böyle devam ediyor 8 aylık evliyim toplasan 8 gün kalmamışımdır evimde haftasonu eşimin kendi işi olduğunu için hiç tatili vs yok bi yere giderken bile babasının onayı olunca gidiyoruz onum istemediği hiçbir şey olmuyor o evde benim parada pulda asla gözüm yok ama babası çok hırslı bi adam para gözünü bürümüş resmen sürekli çalışacaksın oturmak dinlenmek yok lugatında bizimde onun gibi olmamızı istiyor ama ben asla öyle olamam eşimi çok seviyorum ama böyle bir ömür nasıl geçer sürekli onu düşünmeye son günlerle sizler olsaydınız nasıl yapardınız benim yerimde?
Esiniz evlenmeden once bagimsizligini ilan etseymis keske. Sahsen bu kadar babasindan korkan bir adamla evlenmezdim. Cocuk gibi, baba lafindan cikmayip eziklenerek yasamak kendisine uyabilir ama bana uymaz. Boyle adama saygi duymam. Esiniz ya belli bir maas alirim her ay ya da calismiyorum desin. Zaten sizin uzerinizden geciniyor. Bir sey kaybetmezsiniz. Babasi blofunu yemezse de is arasin. Tabi bunlar biraz guclu karakter gerektiriyor. Esinizde var mi emin olamadim.

işte öyle deyince senin benim mi var ayrı gayrı olacaksa biz niye yuva kurduk diyor
Ayrı gayrı olacak bir durum yok ki adam eve para getirmiyor sizin paranızı yiyormuş zaten. Hani o da getrise bunu diyebilir.
İnsan utanır eve bişey alacak fatura ödeyecek karısının eline bakıyor . Madem ortak iş yapıyorlar babasının para vermesi lazım maaş gibi

Altınları kesinlikle al onlardan bankaya veya kendi ailene ver. Yarın ayrı gayrı mı var diyip bozdurup kendi işlerini görürler

Öyledir zaten, bulmuşlar yolunacak tavuk, yolup yolup duruyorlar.
Oğlunun da babasindan farkı yok.

Size tavsiyem, evliliginizden emin olmadan cocuk olayina girmeyin, gerekirse bütün korunma yontemlerini uygulayin.

Siz çalışmasanız ne yapacaklar?
Ekonomik şiddet görüyorsunuz farkında mısınız?
Yarın öbür gün ücretsiz izne ayrılsanız çocuk olsa çocuğunuzun ihtiyaçlarını alamazsınız.
Siz iyimserleştiriyorsunuz durumu ama bayağı kötü durumdasınızz
Siz ya cinnet geçirecek o düzeni alt üst edeceksiniz ya da boşanacaksınız.

Ne yap ne et altınlarını al bari onları kaptırma
Yahu sen seviyordum diyorsun hiç mi anne baban arkadaşın ablan yok nasıl izin verdiler böyle evliliğe.
Sorun baba da değil ki esinde. Evlenmeden önce de para almıyordu dimi, illaki bu düzeni belli etmiştir
Bir ev vermişler işte, gerisi gelinin etinden sütünden faydalanmaca
Birde evden hizmet eksildi çamaşırı yemeği gitti

Back
X