8 aylık evliyim

Konu gerçekse ve siz seviyorsanız anlarım da adam sizi sevmiyor
Ayrilirsak intihar ederim Duo. O yüzden kafayı yiycem nie diorum bir anlikti Duo. O yüzden azari affettim. Bi ay sonra live chati telini. Bilgisayara bağladığımda yükleyip sildiğini gördüm. Resim falan var ama açılmıyor sildiginden.

Oh maşallah bu ne böyle chat programları gırla..

Bir de çok ruhsuz yazmışsınız bir kadın böyle bir konuyu bu kadar ruhsuz yazamaz.
Ruhsuz oldugumu ne biliyorsun iki gündür kesintisiz agladigimi ne biliyorsun. İnanmiosan başına gelsin derdim ama kimseye kıyamam. İnanmayan bilirsin...

Öncelikle şu yutulan harflerden nefret geldi artık kaç yaşında insanlarız düzgün yazalım, Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen.

Konuya gelince eşiniz evde size ilgi göstermek, sizinle vakit geçirmek yerine sanal alemde türlü chat sayfalarında takılıyorsa size değer vermiyor demektir. Sizinle vakit geçirmeyen değer vermeyen insanla sizde ömrünüzü geçirmeyin derim. Değer vermemenin altında yatan sebepte sevgisizliktir.

Bu olaiblir evet. Ama çoook oldu bu tür mesajlardan ve artık insanlar cevap vermek istmeiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…