Bu cevap bile çelişkili :)Savcılıkta çalışıyorum bosananlarin hepsi birbirinden nefretmi Edio. Şiddetli geçimsizlik denen bir olay var. Bana sinirliyim demişti evlenmeden önce. Ama hiç kavga etmemiştir.
Severek ayrılan bir sürü kişi varBu cevap bile çelişkili :)
Bu cevap bile çelişkili :)
Konu gerçekse ve siz seviyorsanız anlarım da adam sizi sevmiyorSeverek ayrılan bir sürü kişi var
Evlenmeden önce hiç kavga etmemiştikkk. Hatta ben biz nie kavga etmioz hiç kavga etmemek de sorun diodum. Demek hepsini evliliğe saklamisBu cevap bile çelişkili :)
Ayrilirsak intihar ederim Duo. O yüzden kafayı yiycem nie diorum bir anlikti Duo. O yüzden azari affettim. Bi ay sonra live chati telini. Bilgisayara bağladığımda yükleyip sildiğini gördüm. Resim falan var ama açılmıyor sildiginden.Konu gerçekse ve siz seviyorsanız anlarım da adam sizi sevmiyor
Oh maşallah bu ne böyle chat programları gırla..Ayrilirsak intihar ederim Duo. O yüzden kafayı yiycem nie diorum bir anlikti Duo. O yüzden azari affettim. Bi ay sonra live chati telini. Bilgisayara bağladığımda yükleyip sildiğini gördüm. Resim falan var ama açılmıyor sildiginden.
aynısını ben de soracaktım.Azar programı ne ki?
Ruhsuz oldugumu ne biliyorsun iki gündür kesintisiz agladigimi ne biliyorsun. İnanmiosan başına gelsin derdim ama kimseye kıyamam. İnanmayan bilirsin...Bir de çok ruhsuz yazmışsınız bir kadın böyle bir konuyu bu kadar ruhsuz yazamaz.
Görüntülü konuşma programı gibi birşey sanırım canımaynısını ben de soracaktım.
Demekki sevgiye aska donusememis.Eşimle ikimiz çalışıyoruz. Birbirimizi görücü usulü oldu sevgiye aşka dönüştü.
Görüntülü konuşma programı gibi birşey sanırım canım
Uye olanlar sanirim taninmamak icin bu tarz konularda 2. Uyelik alabiliyorYa cidden bu konu sürekli açılıyor kapanıyor ve hep yeni bir üye. bence bir terslik var bu işte.
Bu mesajı herkese hitaben yaziorum. Böyle yapanlar olabilir ama ben böyle değilim inanmayıp dalga gecenin Allah başına versinnnn yeterUye olanlar sanirim taninmamak icin bu tarz konularda 2. Uyelik alabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?