8 aylık evliyim

Bu mesajı herkese hitaben yaziorum. Böyle yapanlar olabilir ama ben böyle değilim inanmayıp dalga gecenin Allah başına versinnnn yeter

İyi de canım,sweetmama kötü bir şey demedi ki? Burada ciddi böyle problemi olan kadınlar, asıl üyeliği dışında site yönetimiznden izin alarak ikinci bir üyleik alıyor. Çok yanlış bir tavır sergiledin şu anda.

Ablam sanaldan sonuçta duygusal bağ kurmamissin bunun için bosanilmaz Duo kafam karışık. Gerçekten beni çok sevdiğini biliyorum ama belki gardiyanligin. Dejeneresi ile çok sınırlı ve gecimsiz

siz de sanaldan birileri ile takılın.

Canım yorum yaptigimdan beri bı akasya bı diğerleri inaayip ikinci üyelik Duo. Ben memur net dışında hiç bir foruma üye olmadım. Ben onu herkese hitaben yazdım inanmayan kaale almasin. Görümcem aile grubunda anksiyete hastalıkları belirtileri yazmış. Yani benim kuruntularimmis...

Bu mesajı herkese hitaben yaziorum. Böyle yapanlar olabilir ama ben böyle değilim inanmayıp dalga gecenin Allah başına versinnnn yeter
Ne diyosun sen bilgilendirmek icin yazdim kizlara ne hakkin var senin beddua etmeye kimin ne oldugunu bilmeden

Onun yaptığı ahlaksızlık tan ne farkımız kalır ki. Ben aşiret torunuyum. Yakismaz

ben aşiret torunu değilim ama yine de hayatımdaki kişiyi aldatmıyorum.
siz diyorsunuz ki seviyor ama elin kadınları ile sanal seks yapıyor. mantıksızlığı anlıyor musun. ben ahlaksız adam severim diyorsanız devam. ahlak öyle aşiret çocuğu olmakla vs olmuyor. insanın içinde olacak. sizin eşinizde yok.

Tanimadigi kisilere kimin neyi ne icin yazdigini anlamadan beddua verene de ben pek iyi diyemicem
Bilip bilmeden sahte üyelik falan samimi fiil çelişkili diye bir sürü yorum yaptınız. Ben yine de kimseye kıyamam sözümü geri aldım beddua etmem dediğim gibi keşke prim yapmak için yalan yazmış olsaydım

Boyle konular genellikle 2. Uyelik ile acilir kaldiki 2. Uyelik bu konulari acmak icinn var zaten kizlar hep yeni uye hepde boyle konular deyince hatirlatmak istedim aslinda sizi koruma amacliydi sizde guzelce tesekkur ettiniz. Bu konularla prim yapmaya calisanin da aklina sasarim zaten

Ben her gerçekten bilmiyordum ikinci üyelik falan kusura bakmayın kimsenin inanması çok zoruma gitti. Demek ki. Benim gibi sorun yaşayan cokmus sayenizde onu ogrendim

böyle bir olayada aklanmak için kurana el bastı öylemi
bir yemin edene asla inanma doğrunun yemine ihtiyacı yoktur
iki kutsal değerlerini böyle bir şeye mazeme yapan insan aşağılıktır
üç orasını burasını açıp millete şov yapıyor git başka yerde uyu
pişik oldum havalansın diyor
iğrenç ötesi bir durum ve buna tepki verip gidiyorsun akabinde anasının dolduruşuna geldi aramadı diyorsun böyle bir durumda aramasını beklersen
bu senide değersiz ve ucuz yapar kusura bakma
ne karar verirsin bilemem ama benim bakış açıma göre durum bu
ha fake isen acil bir ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine görün

Şeref namus yoksunluğunun sanalı gerçeği mi olur Allah aşkına

Ben her gerçekten bilmiyordum ikinci üyelik falan kusura bakmayın kimsenin inanması çok zoruma gitti. Demek ki. Benim gibi sorun yaşayan cokmus sayenizde onu ogrendim
Kim hatırlamıyorum da bu arkadaşımızda Türkçe öğren demiş . Ben iki üniversiteyi Onur belgesi ve başarı bursuyla bitirdim. Üzerine çeşitli kurslardan sertifikam var ayrıca tiyatro akademisi okudum...cahil biri dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…