8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

samimi söylüyorum çok üzüldüm canım. hele hele hamileyken sana bunu yapması affedilir gibi değil. gerçi hamile olmasan bile böyle birşey yapması affedilemez. sırf çocuk için onunla barışırsan bu sefer seni sürekli çocukla yanında tutmaya çalışacak ve o çocuk annesinin şiddet gördüğü bir ortamda büyüyecek. ama kararı verecek olan sensin, değişir mi eşin bilmiyorum?

canım benim çok geçmiş olsun.birde hamilesim ailene sana ve bebeğine üzüldüm.ama huylu huyundan vazgecmez gibi geliyor bana.bebeğide eminim inadına istiyor senin onu bırakacagını hiç düşünemedi sen gidince şok oldu.gururuna yediremedi.sen birkere daha deneyeceksin ailelerin ve coocugun hatrına belki değişir belki aynen devam eder .ona göre ayrılık kararını verırsın.

çok üzüldüm canım çokkk:59:
ama bana kalırsa bu evlilik çoktan bitmiş.
sadece mahkeme midir evliliği bitiren? hayır, mahkeme sadece biten evlilikleri resmiyete taşır.
hamileyken sana el kaldırabilen ve izin gününde bile yanında olmayan adamı neyapacaksın?
o varken de yalnızmışsın, şimdi o yokken en azından annein yanında olursun.
çalışıyorsun, araban var, annennin evinde kalabiliyorsun, yani sen çalışırken annen bebeğine bakabilir.
ve o adamı çekmek için hiç nedenin yok.
bebeğim için falan diye fazla düşünme bence.
annesine vuran, ilgisiz, sorumsuz bir adamı bebeğin de istemez emin ol.
Allah kolaylık versin canım...

cok uzuldum senin icin(( bence en dogru karari vermissin. boyle birinden hayir gelmez. kotu olan sey seni cocugu almakla korkutacak. elinden geleni yap, cocugunu asla verme. olan hep cocuga oluyor. cok uzgunum. erkekler niye boyle anlamiyorum?? evliligin sorumlulugu agir mi geliyor? Allah akil fikir versin, sana sabirlar diliyorum canim. guclu ol

Son düzenleme:
yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. sen o adamdan bir parça taşırken o sana nasıl el kaldırır.hamilelik zaten zorlu stresli ve kadının çok hassas olduğu bir süreç. yanında olup sana destek olacağına yaşattıklarına bak. ayrılmaya kararlımısın bilmiyorum ama çocuk konusunda için rahat olsun. maddi imkanın ve çocuğu rahat yaşatacak evin ( sana ait olması şart değil) varsa bebeklerin velayeti annede kalıyor diye biliyorum. tabi hukukçu arkadaşlar daha sağlıklı cevap verecektir.
Bence sen şimdi mümkün olduğunca bebeciğine odaklan. Pek mümkün değil ama üzüntülerini ertelemeye çalış. Unutma annenin yaşadığı olumsuzluklar bebişini etkiliyor. Yerinde olsam yavrucuğumu kucağıma alana kadar annemin evinde kalır ve sırtımı anne şevkatine yaslardım.Sonrası Allah kerim derdim.Rabbim hakkınnda hayırlısını versin arkadaşım

8 aylık hamile bir kadına ayrıl ya da ayrılma demek bana düşmez ancak çok üzüldüm yaşadıklarına bil istedim :59:

Evladın içinde kendin için de herşeyin en iyisinİ sen billirsn ama diyeceğim şu ki: tövbe edenden korkacaksın. Yani bir kere sana el kaldırdı ve özür diliyorsa aynısını yine sinirli ir anında yapması kuvvetle muhtemel...Allah yar ve yardımcın olsun

4,5 aylık hamıleyım ve aynı seylerı yasamısız hatta ben daha kotulerını yaşadım,keşke yapabıldıgını yapabılseydım bende ,becerebılmışsin gerı dönme barı sen ayakta sağlam kal bebeğinle

Okurken çok sinirlendim 8 aylık hamile kadına dayak atmak ta neymiş egosu tavan yapmış bence burnunu sürt onun iyice hamile kadına böyle davranılmaz ! Doğum yaptıktan sonrada eve gitme telefonlarına,mesajlarına cevap verme o kuzeni ile takılsın zaten geri dönmeni isteyecek oda cinselliğini gidermek ve evde hizmetçiye ihtiyaç duyduğundan sakın yüz verme ve konuşma!

canım sadece çok üzüldüm hamile bir insana nasıl el kalkar ya? evden kovmak ne demektir hiç mi vicdanı sızlamaz?birde fast food almış yemiş kusura bakmayın ama zıkkım olsun ya açlıktan öl derdim ben olsam... çok üzücü çoook...Allah yardımcınız olsun.:60:

inan tüylerim diken diken oldu aglamaklı oldum :43: bu kadınların cektiği nedir ya anlamadım gitti sen hem çalış hem evi gecindir hem onun çocuğunu taşı hemde muameleye bak olmaz ki bu ne arkadas yine iyi davranmışsın ben olsam bende ona vururdum valla arkadsım insan stresli dir borcum var die surat asıp hakaret edcekse hiç evlenmesin yemiyorsa bir tarafları bu ne ya valaha kardeşim önce allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun o sahsıda ıslah etsin bekle bakalım ya sabır baktın yola gelmiyor o zaman en doğru kararı veririsin ne olur üzülme artık dua et canım

İçim çok acıdı...:5:
Gerçekten bazı insanlar ana baba olmayı haketmiyor!
Yapmayın gözünüzü seveyim!
Sorumsuz erkekleri baba yapmayın!:14:
Size vurması affedilemez de öncesinde de zaten önceden de ilgili bir eş değilmiş anladığım kadarıyla...
Hakkınızda hayırlı olsun! Yerinizde olsam,eşime dönmez,kendi hayatımı kurardım!
Size hamileyken vuran eş ileride neler yapar tahmin etmek dahi istemiyorum!:59:

çok üzüldüm sabah sabah kanım cekıldı ..

hakkında hayırlısı olsun ben olsam dönmezdım.

o evden çıkaBilecek gücü kendinde Bulduğun için seni teBrik ediyorum.. Geri dönme Bence.. Kadınları ne kadar da güçsüz görüyorlar.. aslında o kadar aciz o kadar zavallılar ki.. gidemeyiz sanıyorlar onlarsız yaşayamayız sanıyorlar.. küçük Beyinliler..

nasıl saygısız bu adamlar böyle terbiyesiz adam yaa lütfen kusura bakma bacım ama öyle yani.bi kere erkek dediğin üstüne basarak söylüyorum eger ERKEKSE kadını evden kovmaz istemiyorsa defolur kapıyı çeker gider.hemde karnında bebegini taşıyorsun.vah bacım vah boşver bak sen en iyisini yapmışsın öyleleri anlamaz bile.iyice düşün taşın bu adamdan sana hayır gelmez .sakın napcam fln diye düşünme.sen en güzelini en iyisini en doğrusunu yapmışsın bisüre canın sıkılır ama sonra geçer canım benim ...

Hem anne olacagınız ıcın sızı tebrık edıyorum.
Hemde o gucu kendınızde bulup, o adamı terk ettıgınız ıcın.

Cok zor saatler, hatta genele yayacak olursak evlılık yasamıssınız.
Rabbım bundan boyle yuzunuzu guldursun ınsallah.

Belkı ılgısızlıgı bır anlamda affedılebılır.
Fakat sıze vurması, ustelıkte hamıle ıken ve gecenın bır vaktı evden sızı kovması...

Sımdı bebegı ıstıyor ha!
Sızınle beraber o bebegı de kovdugunun farkında degıl mı bu adam?

ınsallah hakkınızda hayırlısı olur.
Rabbım yardımcınız olsun.

canım cok üzüldüm gerçekten okurken yaşadıkların gözümün önünde canlandı eşin olcak o adamı bi kaşık suda boğasım geldi
bende suan 8 aylık hamile bi bayan olarak bebeğin için dik durmanı güçlü olmanı isterim ama evliliğin için bişey diyemiyorum en doğru kararı hakkında hayırlısı ile vermeni diliyorum

Ağlamaklı okudum olup biteni!
Nasıl bir vicdansızlıktır bu!Madem bir kadına üstelik hamile bir kadına bu derece değer vermeyecektin neden hamile bıraktın?Eşyaları fırlatıp atmak hiç birşey olmamış gibi birşeyler yemek saçmalıktır.eve döndüğünüzde ayaklarına kapanıp diz çökeceği yerde hala sigara içip keyif yapan bir eş.Şu anda bütün gücünüzle baba evine dönmüşsünüz Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Fakat geri dönerseniz her fırsatta her kavgada sizi evden kovacaktır.Hemde bebeksiz..Yuva yıkmak çok kolay ama kurması zor hepimiz biliriz.Ortada bir bebek var..Hata yapmak kullara mahsus.Bence bebek doğana kadar burnu sürtsün eşinizin.Eğer gelip size ve çocuğuna sahip çıkarsa ne ala..ama gelip af dilemiyor diz çökmüyorsa bence gerçekten bitmiş demektir..Ben genede güzel bir dilekte bulunmak istiyorum..Allah bebeğinizi analı babalı çok mutlu büyütsün..

Back
X