- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
- Konu Sahibi fitvesaglikli
-
Ay kız ben de katılıyım sana 55 küsür çıkıyorum tartıda. 52yi falan görsem havalara uçucam sen ne yediğini yaz ben de aynılarını yapayım
Benzer bi şey yapıcam ben de sabahları bi tane haşlanmış yumurta yatana kadar da acıkınca bol baharatlı yoğurtlar form bisküvi salatalık yeşillik falan. Bi de sebze yemeği ya da et pişerse azıcık alırım onlardan
Canım su içmemize tağmen idrar koyu olursa kilo vermiş mi oluyoruz çok iyi ben de niye koyu diyordumGünaydıııııın tam 900 gram vermişim
Gözlerime inanamadım ya allahıma şükürler olsunacayip gaza getirdi bu durum beni. 7 günüm kaldı, 1.600 yerine 2-2.5 kilo versem zaten hedef kiloma ulaşmış oluyorum. belki o bile olur belki kilo verme durur.
ama afedersiniz idrarım koyu renkliydi, litre litre su içip az yemek yememe rağmen. demek ki vücut iş yapmış gece baya
Canım su içmemize tağmen idrar koyu olursa kilo vermiş mi oluyoruz çok iyi ben de niye koyu diyordumben de bu arada 54.6 yımm iki üç güne 53 rakamını görücem inşallah :)
Çook acıkırsak gece yatarken bir bardak süt veya bir iki kaşık yoğurt yersek hemen açlığımız geçiyormuş tavsiye ederim benim de okula gitmeme 19 gün kaldı 56 kilolarda gelmiştim boy da kısa 156 hemen belli oluyor kilo verdiğim şuan 54.5 işte 19 günde 51 falan olsam müthiş olcak herkes nasıl güzel zayıflamışsın desin istiyorumhoşgeldin şeydaaa
yani ben öyle düşünüyorum diyelimçok yemek yiyince çok su da içsem vücut onu seyreltemiyo mesela, koyu oluyo idrar. şimdi seyrelticek yemek yok, demek ki depodan gidiyo diye saçmalıyorum açıkçası ama doğruluk payı vardır illa ki.
ben de dün aç yatcaktım ama akşam 10da tavuk yedim azıcık. sonra 4te uyudum gerçi...
Çook acıkırsak gece yatarken bir bardak süt veya bir iki kaşık yoğurt yersek hemen açlığımız geçiyormuş tavsiye ederim benim de okula gitmeme 19 gün kaldı 56 kilolarda gelmiştim boy da kısa 156 hemen belli oluyor kilo verdiğim şuan 54.5 işte 19 günde 51 falan olsam müthiş olcak herkes nasıl güzel zayıflamışsın desin istiyorum
Ay inşallah orda da devam etsem bi 46-47 olsam oohh daha ne isterim :)19 günde 51 olursun rahat rahat. ben de okula göre ayarlamıştım kendimi, kafam rahattı. sonra haftaya cuma günü plan olduğunu öğrenince alarm verdimyoksa bu kadar ağır diyet yapmazdım.
şimdi 51 olunca kıskançlar ayyy daha zayıflama çok çirkin olmuşsun falan da derler, sonra ertesi gün rejime başlarlar
geçmiş yıllarımdan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?