8 günlük detoks diyetim: Hedef -2.5 kilo

Ayyy ben saldım galiba off napıyım yaa ishal olmuşum çok fazla acı yedim heralde ondan aynı kilo çıktım yine tartıda kahvaltıda da iyice gömdüm valla haftada 500 gram versem yetmez mi

Ayyy ben saldım galiba off napıyım yaa ishal olmuşum çok fazla acı yedim heralde ondan aynı kilo çıktım yine tartıda kahvaltıda da iyice gömdüm valla haftada 500 gram versem yetmez mi

yaa salma bari spor yap.

ben de pms dönemine girdim galiba adet olmama 1 hafta falan var. ama kefirimi içiyorum... spor yapasım yok, uyuyasım var sürekli.

bu meditasyona başladım. dinlediklerim içinde en iyisi buydu, negatif anlamlar içeren bir sürü video var. 21 gün dinlemek gerekiyor. ben de kriz geldikçe dinlicem.

menüüü

yine detoks olamadı

sabah: sütlü türk kahvesi
öğlen: 1 bardak kefir
akşam: 1 tabak zeytinyağlı fasulye, 1 kase köz biberli yoğurt

dukan birası yaptım, içine nane, reyhan, karabiber de koydum. onu içiyorum.

ben çok fena pms dönemindeyim yememi durduramıyorum. baya bi şey yedim.
acaba cuma yemeğe gitmesem mi diye düşünüyorum. sırf o yemek için böyle bir program yapacağıma düzgün düzgün psikolojimi bozmadan devam mı etsem?

Canım neden sosyal hayatını kısıtlıyorsun ki beraberce devam ederiz düzenli ve sağlıklı bir şekilde ama o gün şu kadar olucam diye kendini kasma bence. Yine yemeğine git sonra devam ederiz tekrar ben de yavaş ilerliyorum görüyosun benim de geliyor adet dönemi. Sağlıklı olsun,kalıcı olsun yavaş olsun senin boy ve kilo kaçtı bu arada tahminimce kilolu değilsin ama merak ettim :)

Boyumu tam bilmiyorum, kilom 46,5tu sabah.

Ya çok da bayılarak gitmiyceğim bi yer, hava atmak için gidicektim

Kızzz 46.5 muu benim boylardasın o zaman senn. Eğer daha uzunsan hiç uğraşma zaten ne gerek varr ahhaha ben ne yapayım

hahaha kısayım ya o yüzden ölçmüyom en iyi vücudum 45 kiloda ve spor yaparken oluyo. belim çok ince, özellikle alt bacaklarım çok kalın. anca 45 kilo olunca azıcık inceliyolar.

hahaha kısayım ya o yüzden ölçmüyom en iyi vücudum 45 kiloda ve spor yaparken oluyo. belim çok ince, özellikle alt bacaklarım çok kalın. anca 45 kilo olunca azıcık inceliyolar.
Ben tam 47 kiloda fazlalıksız ama zayıf da olmayan bi vücuda sahip oluyorum bacaklar çok ince sadece bel ve göbek sorunum var kilolar gidince de oradan gidiyor topiği bana devret ve bence buradan uzaklaş sen 46.5 kiloyum diyor küfür eder gibi ahhahah

Bıraktım zaten diyeti Bugün dünyayı yedim. Yeni bi program yapıyorum kendime, diyet yok düzenli beslenme var. Çok yakında buralardayım bebişim

Bıraktım zaten diyeti Bugün dünyayı yedim. Yeni bi program yapıyorum kendime, diyet yok düzenli beslenme var. Çok yakında buralardayım bebişim
Sen sağlıklı güzelce beslen canım ben de yarın kendi evime gidiyorum sonunda kalori hesabı yapmaya karar verdim veee spoor. Bugün saldım gitti valla. Yarın da eşya topla falan filan derken gider. Cuma günü buralarda olurum. Bir an önce gitsin kilolarım

Tamam canım kolay gelsin. Cuma günü konuşuruz tekrar. Ben hala yemeğe gidip gitmemeye karar vermedim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…