- Konu Sahibi fitvesaglikli
-
Ayyy ben saldım galibaşeyda'ya sopa çıkarttım, akşam kendim tıkındımbaktım durduramıycam kendimi, 1 paket çekirdek yedim.
spor da sadece 45 dk yavaş yavaş bisikletti.
bundan sonra spor yapmam lazım ama uykum da var dediğimde her zaman uykuyu seçicem.
Ayyy ben saldım galibaoff napıyım yaa ishal olmuşum çok fazla acı yedim heralde ondan aynı kilo çıktım yine tartıda kahvaltıda da iyice gömdüm valla haftada 500 gram versem yetmez mi
Canım neden sosyal hayatını kısıtlıyorsun ki beraberce devam ederiz düzenli ve sağlıklı bir şekilde ama o gün şu kadar olucam diye kendini kasma bence. Yine yemeğine git sonra devam ederiz tekrar ben de yavaş ilerliyorum görüyosun benim de geliyor adet dönemi. Sağlıklı olsun,kalıcı olsun yavaş olsunben çok fena pms dönemindeyim yememi durduramıyorum. baya bi şey yedim.
acaba cuma yemeğe gitmesem mi diye düşünüyorum. sırf o yemek için böyle bir program yapacağıma düzgün düzgün psikolojimi bozmadan devam mı etsem?
Canım neden sosyal hayatını kısıtlıyorsun ki beraberce devam ederiz düzenli ve sağlıklı bir şekilde ama o gün şu kadar olucam diye kendini kasma bence. Yine yemeğine git sonra devam ederiz tekrar ben de yavaş ilerliyorum görüyosun benim de geliyor adet dönemi. Sağlıklı olsun,kalıcı olsun yavaş olsunsenin boy ve kilo kaçtı bu arada tahminimce kilolu değilsin ama merak ettim :)
Kızzz 46.5 muuBoyumu tam bilmiyorum, kilom 46,5tu sabah.
Ya çok da bayılarak gitmiyceğim bi yer, hava atmak için gidicektim
Kızzz 46.5 muubenim boylardasın o zaman senn. Eğer daha uzunsan hiç uğraşma zaten ne gerek varr ahhaha ben ne yapayım
Ben tam 47 kiloda fazlalıksız ama zayıf da olmayan bi vücuda sahip oluyorum bacaklar çok ince sadece bel ve göbek sorunum var kilolar gidince de oradan gidiyor topiği bana devret ve bence buradan uzaklaş sen 46.5 kiloyum diyor küfür eder gibi ahhahahhahaha kısayım ya o yüzden ölçmüyomen iyi vücudum 45 kiloda ve spor yaparken oluyo. belim çok ince, özellikle alt bacaklarım çok kalın. anca 45 kilo olunca azıcık inceliyolar.
Ben tam 47 kiloda fazlalıksız ama zayıf da olmayan bi vücuda sahip oluyorum bacaklar çok ince sadece bel ve göbek sorunum var kilolar gidince de oradan gidiyor topiği bana devret ve bence buradan uzaklaş sen 46.5 kiloyum diyor küfür eder gibi ahhahah
Sen sağlıklı güzelce beslen canımBıraktım zaten diyetiBugün dünyayı yedim. Yeni bi program yapıyorum kendime, diyet yok düzenli beslenme var. Çok yakında buralardayım bebişim
Sen sağlıklı güzelce beslen canımben de yarın kendi evime gidiyorum sonunda kalori hesabı yapmaya karar verdim veee spoor. Bugün saldım gitti valla. Yarın da eşya topla falan filan derken gider. Cuma günü buralarda olurum. Bir an önce gitsin kilolarım
kızlar cuma zayıflama yarışmaları var ben 4.takımdayım isterseniz gelin güzel motivasyon oluyor
Sporda var yavrum kendi aramızda yarışıyoruz teşekkürler canımBenim verilecek öyle çok kilom yok canım, spor yarışması olsa katılırdım :) Sıkılaşmam ve sağlıklı beslenmem lazım. Başarılar sizin takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?