- Konu Sahibi fitvesaglikli
-
Canım geldim dün annemle kavga ettim de bugün kalktım saç boyatmaya falan gittim ay iştahım da yoktu ama sabah sütlaç yedim 4te falan da bol acılı bi çiğköfte yedim bu aralarda birsürü yeşilçay ve çay içtim ha bi de Türk kahvesi. Ama eve gelince dayanamadım salçalı ekmek yedimneyse yavaş yavaş gitsin kilolar ne yapayım bu kadar az yemem bile benim için büyük bişey. Şuan 54 küsürlerde tartı sabah aç karnıma yazıcam ama yine 54lerde çıkarım heralde
sabah: bol sucuklu 2 yumurta, süzme peynir, 1 domates
öğlen: tarçınlı 4 taze incir, sütlü kahve
akşam dışarı çıkıcam, soda, su ve kefir içicem sadece. spor olarak winsor pilates buns and thighs yaptım. 1-2 saat de yürüycem dışarda. erken dönersem eve gelince devam ederim.
Ben de okul başlayıncaya kadar yavaştan kilo vereyim de 15 gün sonra gidince koşu bandında koşmaya başlıcam sabah kaç çıkıcam merak ediyorum ya. 55 olmadan yattım ama 54.5 hatta geçen gün 54.2yi görmüştüm 53leri görseydim ahh.salatalıklı, limonlu, sodalı bi şey içtim ve bir tane latte içtim. 3 saat kadar yavaş yavaş yürüdüm, alışveriş yaptım
Ben de okul başlayıncaya kadar yavaştan kilo vereyim de 15 gün sonra gidince koşu bandında koşmaya başlıcam sabah kaç çıkıcam merak ediyorum ya. 55 olmadan yattım ama 54.5 hatta geçen gün 54.2yi görmüştüm 53leri görseydim ahh.
Nasıl yapıcam canım?şu patates diyetinden falan mı? Yaparım valla yarın sen bana bi anlat da.hem yarın full evde durmayı planlıyorum benim için daha rahat olurbi günlük detoks yapmayı denesen? vücudu şaşırtmak adına.
Ben bu detoks olayını çok seviyorum ama bir türlü süreklilik getiremiyorum. Takipteyim, belki motivasyon konusunda 3-5 bir şey kaparım. ^^
Nasıl yapıcam canım?şu patates diyetinden falan mı? Yaparım valla yarın sen bana bi anlat da.hem yarın full evde durmayı planlıyorum benim için daha rahat olur
Yarın pirinç lapası falan yapabilirim belki evde durunca kilo veriyorumhadi canım inşallah sen başaracaksın.
Canım aslında 2-3 günde bir tartılsak daha belirleyici oluyor bi günde cidden ödem vs daha sindirilmemiş çıkmamış yiyecekler varbu arada ben 54.0 olarak uyandımmm :)) hatta 53.9u gördüm de üstümdeki tişörtü çıkartıp hep aynı kıyafetlerle tartılıyordum ama ne giydiğimi unuttum bikaç gün önce o yüzden böyle oldu ayyy 100-200 gramın derdine düştüm
Şu yapacağın detoksu bana da anlat canım da ben de yapayım yarın5. gün menüm
sabah: 4 incir, 5 zeytin, sütlü nescafe
öğlen: 1 bardak kefir
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye (ikisi de bol pul biberli ve limonlu)
birazdan sütlü kahve içip yeme faslını kapatıyorum. spor yapamadım daha. yarın da tam olarak bi detoksa yapcam.
Şu yapacağın detoksu bana da anlat canım da ben de yapayım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?