arkadaşlar transfer öncesi araştırmaya çıktım...8 hücreli 3.gün dondurulmuş embriyo ile hamiş olan varmı aranızda?heveslenmek için soruyorum...nedendir bilmem kendimi bebeğime çok yakın hissediyorum...bu benim ilk denemem transferim martın sonunda ve allahın izniyle hamiş olcam:)
adanalı cevap için teşekkurler allah kucağınada aldırısn...Kızlar hic sorun etmeyin ben suan 22 haftalık hamileyim.Hemde 4 hücreli 2.gun dondurulmuş embryo ile :)).ikinci denememde cok şükür yakaladık şansımızı.Sadece Allah'a sığının ve cok sakin olmaya çalışın bu süreçte.Dilerim hersey istediğiniz gibi gelişir.
Kalıte ve hucre sayısına hıc takılma derım
yeterkı rabbım ol desin ...
En mukemmel blast ve 4 tane embrıyo transferıylen gebelık olusmayan var
en kotu denılen hucre ve kalıtesı olan bebekler tutunuyor....
Rabbım mucızenı versın ınsallah....
arkadaşlar transfer öncesi araştırmaya çıktım...8 hücreli 3.gün dondurulmuş embriyo ile hamiş olan varmı aranızda?heveslenmek için soruyorum...nedendir bilmem kendimi bebeğime çok yakın hissediyorum...bu benim ilk denemem transferim martın sonunda ve allahın izniyle hamiş olcam:)
Sevgili piti :)
Transferin yapildi mi tek mi cift mi ? Benim de bugun 8 hucreli tek embriyo ile transfer yapildi , cok zor karar tek / cift durumu . Haberlerimizi paylasalim hepimizin hakkinda hayirli olur insallah, gayretimiz emegimiz olumlu sonuclansin Allahin izmiyle ..
nidacım hayırlı olsun bebeğin...daha transferım olmadı martın son haftası inşallah...benım tek olucak allah hakkımızda hayırlı olanı yazsın...senın yası kaç?sorun neydi?
Amin canim hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun .
Yasim32 esimde sayida problem yok morfoloji dusuk.bakildiginda cok ciddi anlamda sorun olmamakla birlikte 3 kez asilama sonucunda olmayinca olmadi . bugun transfer sonrasi geldigimden itibaren yatar pozisyonda istirahat ediyorum.
Senin yasin kac , asilama denedin mi ?
bizdede sayı 7 milyon morfolojide sıkıntı yok...üç ay önce 2 milyondu çeşitli ilaçlarla desteklerle ancak bu kadar gelişme oldu.biraz daha beklesek belkı normal bıle olurdu ama yaş çok önemlı vakıt kaybetmenın luzumu yok dedik...o yuzden aşılamaya yetıcek sperm yok.direk tüp bebek dedicez...benım yasım 24...allah bebişinin sıkı sıkı sana tutunmasına yardım etsin...
canım benim içten dileğin için teşekkür ederim. biz tedavilere başladığımızdan bu zamana asılama sürecide dahil 2 sene geçti, bu zaman zarfında sperm testlerini sık yaptırdık ilk zamalar esimde ilaç kullandı fakat moırfolojiye pek etkisi olmadı, sayıdada ciddi anlamda fark etmedi.
sonra doğal yöntemlere başvurduk :) uzunca bir sure keçiboynuzu kaynatarak suyununu içirdim eşime ve kendimiz bile inanamadık sayıdaki yükselişe.gerçi morfo ya pek etki etmedi ama sayının yukselmesi morfo yüzdesinide arttırıyo.
denediniz mi bilmiyorum ama denemeni şiddetle tavsiye ederim.
seninde az kalmış yaşın çok genç inşallah hayırlısıyla başlayıp güzel sonuçlar alır bebişini*lerini kucağına alırsın canım , sevgiler.
piti 88 benimde yaşım 26 eşimin sayısı 9 mily
inş meleklerin sımsıkı tutunur sana ben aralıkta negatifimi aldım
şimdi genetik test yaptırıcam inş senin bebişlerinin sımsıkı tutunur sana
nidanurcum bende şimdi eşime keçiboynuzu kaynatıyorum suyunu her sabah aç karnına içiyor
bide vitamin ilaçları kullanıyor kabak çekirdeği yiyor şimdide kestane balı yicez beraber sabahları aç karnına
siz ne kadar sürede fayda aldınız kürden
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inş seninde bebişlerin sımsıkı tutunur
piti 88 benimde yaşım 26 eşimin sayısı 9 mily
inş meleklerin sımsıkı tutunur sana ben aralıkta negatifimi aldım
şimdi genetik test yaptırıcam inş senin bebişlerinin sımsıkı tutunur sana
nidanurcum bende şimdi eşime keçiboynuzu kaynatıyorum suyunu her sabah aç karnına içiyor
bide vitamin ilaçları kullanıyor kabak çekirdeği yiyor şimdide kestane balı yicez beraber sabahları aç karnına
siz ne kadar sürede fayda aldınız kürden
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inş seninde bebişlerin sımsıkı tutunur
piticim dr gerek duymadı ben istedim
varsa bişey önceden bileyim istedim ilk denemeydi canım
ve pıhtı sonucum çıktı pıhtılaşma yok ama heterezigot çıktı
folik asit eksikliği hamileliğim boyunca kullanmam gerekmiş
eğer yaptırmasaydım bilemeyecektim dr 3.ayda bıraktıracaktı
ve bebegin gelişimi için gerekliymiş
genetik testimide nisanda yaptırıcam inş o zaman gün verdiler
inş senden güzel haberler alırız tatlım
nidanurcum inşalah faydası olur bizede
ben daha önce kullandım bi kaç ay hareketine etki etmişti
ama sabah aç karnına içiriyorum benakşam içmiyorr ....
1 1,5 ay falan oldu başlayalı
piticim dr gerek duymadı ben istedim
varsa bişey önceden bileyim istedim ilk denemeydi canım
ve pıhtı sonucum çıktı pıhtılaşma yok ama heterezigot çıktı
folik asit eksikliği hamileliğim boyunca kullanmam gerekmiş
eğer yaptırmasaydım bilemeyecektim dr 3.ayda bıraktıracaktı
ve bebegin gelişimi için gerekliymiş
genetik testimide nisanda yaptırıcam inş o zaman gün verdiler
inş senden güzel haberler alırız tatlım
nidanurcum inşalah faydası olur bizede
ben daha önce kullandım bi kaç ay hareketine etki etmişti
ama sabah aç karnına içiriyorum benakşam içmiyorr ....
1 1,5 ay falan oldu başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?