- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Kimliginizi belli etmeden yapin,ordan da bir bela cikmasin basinizaKayınvalide söylersem,kızını uyarir,üzeri ortulur ve bir daha ki atagimda ben olduğum ortaya cikar. Ben direk kadının,eşinin ailesine söylemeyi düşündüm.
Nicki intikam tanticasi olan insanim. Kadere birakmam kendi isimi kendim gorurum. Al intikamini ama gizli kapaklida degil baya baya bilsinler senin yaptiginiKızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Bu mevzuyu haklı bulamadım eğer boşanmak üzere olmasaydı yine aynı şeyi yaparmıydı,nefsi davranıyor.
Ben bu olayı ogrendim,ablamla plan yaptim ama eşimle kavga Edip beni darp edince boşanmaya karar verdim. Burada olan yorumlar gibi,arada kaldım birazda Allah a mı bırakayım,ortaya mı dokeyim diye dusundum ve yapmadım zaten kesin bilgilere ulaşmam adamın kim olduğunu vsannemlere geldikten sonra öğrendim.evet, neden beklediğini, gizlediğini ben de merak ediyorum açıkçası.
ne karar verdin peki?Ben bu olayı ogrendim,ablamla plan yaptim ama eşimle kavga Edip beni darp edince boşanmaya karar verdim. Burada olan yorumlar gibi,arada kaldım birazda Allah a mı bırakayım,ortaya mı dokeyim diye dusundum ve yapmadım zaten kesin bilgilere ulaşmam adamın kim olduğunu vsannemlere geldikten sonra öğrendim.
kozlarını kullan dikkat et sana bir şey olmasın ama.Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Senin oldugun ortaya cikar. Gorumcen kendisi bilmeyecek mi. Sadece X'e anlatmistim. Tam bosanma arifesinde ortaligi karistirmasi olagan diye dusunecek. Belki esinize diyecek bana gider ayak iftira atiyor diye. Ispat edemezsen cok sorun yasarsin. Senin yaptigin anlasilir bence. Kaynanasini arayip sen mi konusacaksin? Iftira atiyor diye seni mahkemeye verirlerse ses kaydini cikarip anlarlalr senin oldugunu.Herşeyi düşündüm,tek bir şey benim.oldugum ortaya çıkarsa napacam : //
Evet ama yapılan haksızlıklar tek taraflı,evliliğim biterken vicdanım çok rahat. Anneme babama küfürler edenler onlar,kendimi savununca darp eden onlar,karısı evde ağlarken umursmayip tatile giden eşim,kpderim öyle pislik bir insan ki anlatsam yuh dersiniz,her türlü hakaEvlilik de boşanma da karşılıklıdır. Sen 8 seneyi çöp olarak görüyorsan o da 8 sene evli kaldı. Kendi evliliğini ilgili intikam almak için başkalarının hayatlarıyla ilgili konuları açmak sence de biraz haksızca değil mi. Karşındakiler eğer kötüyse senin dediğin gibi bu sana da kötü olma hakkı mı veriyor.
Beklemeye,eğer yine aileme bir zarar verecek olurlarsa bu sefer açığa cikma vs olmaksızın direk yuzlerine söylemeye karar verdim. Umarım nefsime yenilip aramam : //ne karar verdin peki?
Sbiraz araştırın diyiverecem : ))
İyiydi bu : ))
:))))) iyi fikir. Hic acima.Karısıyla okulda karşılaşıyoruz : ))ya çarşaf giyecem bak kizim kocan şunları beraber diyecem,yada başka bişey gelmedi aklıma kadına nasıl anlatacagima dair.
hayırlısı olsun.Evet ama yapılan haksızlıklar tek taraflı,evliliğim biterken vicdanım çok rahat. Anneme babama küfürler edenler onlar,kendimi savununca darp eden onlar,karısı evde ağlarken umursmayip tatile giden eşim,kpderim öyle pislik bir insan ki anlatsam yuh dersiniz,her türlü haka
Beklemeye,eğer yine aileme bir zarar verecek olurlarsa bu sefer açığa cikma vs olmaksızın direk yuzlerine söylemeye karar verdim. Umarım nefsime yenilip aramam : //
Amin tüm kalbimle diliyorum,Rabbim bana birakmasin,vicdan azabı cektirmesin. Öyle temkinli davranıyor aklım almıyor ben şimdiye ekime yüzüme bulastirmistim.hayırlısı olsun.
inşallah o görümcenin de ailenin de pislikleri ortaya çıkar.
Nafaka tazminat falan vermezzdarp raporum var ama abisi avukat uydurur bir kilif,bundan sebep vazgeçtim tazminat nafaka vs intikama gelince aslında hem intikam,hem adamın çocuklarının vebalı gorumcemin esinin,çocuğunun vebali,o adamın çocuklarına ayıracağı zamanı görümcem caliyor,buda tetikliyor hirsimi.Once bosan resmi olarak
Nafakani al, tazminatini banka hesabina al her sey bir garanti olsun
Sonra caktirmadan kendini cok da aciga cikarmadan patlat bombani gitsin. Intikamini al derim ben yoka hayatboyu icinde kalacak gibi
En doğrusu sanırım,hayırlısı diyelim ne diyeyimİntikam almaya çalışmanız öfkenizi dindirmeyecek buna çok emin olabilirsiniz. Aksine uğraştıkça öfkenizi körüklersiniz. Öfkenizi ve kızgınlığınızı daha zihinsel düzeyde halletmeniz gerekiyor. Böylece bi ömür boyu bu yükü sırtınızdan atmış olursunuz, intikam alma seçeneklerinde ise sırtınıza yük bindirmiş olursunuz. Oysaki sizin amacınız bu duygusal yükleri aşama aşama yüzleşerek ve sindirerek geride bırakmak olmalı.
Amin ben ölmeden gormek istiyorum : ((merhaba canım;
allaha havale et diycem çünkü yuva yıkılcak diyosun sebebi sen olma nolur ne olmaz.
ben de çok çektim kv den görümcem sebebiydi aslında çok ah ettim annesi gibi kv bulsun diye
dediğimde çıkıyor gibi kimsenin yanına kalmaz yani merak etme. kötülük yapan da iyilik yapanda
rabbimden 1000 katını görsün inşallah. Naparsan yap için soğumaz.
Allah bana bırakmadın diyerek,benim yaptığımı ortaya çıkarır diye korkuyorum intikam alıcıların en hayırlısı Allah tır deyip susuyorum napayım.kozlarını kullan dikkat et sana bir şey olmasın ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?