- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Asla asla o zaman ortaya çıkartalım ki hadlerini bilsinlerCirkinlesirlerse,artık ayıp ortmeyelim ama.
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Mutlaka ama işte nefsim hemen olsun istedi,Allah tan uymadim,bekleyecem hayırlısıyla tertemiz biterse ne ala,yaptıkları yanlarına kar kalsın fark etmez ama aileme ve bana bulasirlarsa o zaman sabırlı davranamayacam.böyle birşey yaparsan onlardan ne farkın kalır. unutma Allah var herkes yaptığının hesabını vefrecek
Allah a birak ve seyret...baska yuvanın yıkılma sebebi sen olma .Allah mazlumun ahını duyar en güzel cevabı verecektir .Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Hemde nasıl,ah bir bilsen yüreğim kalk git,anlat ne varsa için rahatlasin,artik keser dönsün diyorda işte vicdanimdan korkuyorum,ömrü boyu susmaz diye : ((valla bende çok isterim içimin soğumasını ama ilahi adalet daha çaabuk ve daha acılı olur.
nasıl için içini yiyordur şimdi tahmin edebiliyorum. insan en çok yapmadıklarından pişman olur. "keşke" kelimesini cümle içinde iyi kullanki (keşke yapsaydım keşke yapmasaydım ) pişman olma:)
hadi yüreğini dinle..
geriye kalan yıllarınızın çöp olmaması için boşanıyorsunuz . kıymetini bilin. medenice ayrılmayı bilin. böyle olmaz. ne küs ne barışık nötr olarak ayrılmalısınız.Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Aslında yuvalarının yıkılması benden olmaz çünkü zaten ortada bir yuva yok,kandırmaca alçakça evli kalma niyetleri var,ben anlatmış olaydım eğer zaten bitmiş bir evliliğe nokta koyacak idim,hayırlısı diyelim.Allah a birak ve seyret...baska yuvanın yıkılma sebebi sen olma .Allah mazlumun ahını duyar en güzel cevabı verecektir .
Benim niyetim öyleydi,olmadı bitti ayriliyorumdu. Ama aileme busaltiklari zaman intikam hırsı sardı icimi babam adam değilsin dediler ya,yüreğim acıdı babama.geriye kalan yıllarınızın çöp olmaması için boşanıyorsunuz . kıymetini bilin. medenice ayrılmayı bilin. böyle olmaz. ne küs ne barışık nötr olarak ayrılmalısınız.
Boşver canım yine de sebep sen olma esin boşandıktan sonra belasını bulur emin ol .temizliği yemeği bulaşık çamaşır merak etme kısa bir zaman sonra başlayacaklar oflayıp puflamala ra inlemeye Allah büyük.Aslında yuvalarının yıkılması benden olmaz çünkü zaten ortada bir yuva yok,kandırmaca alçakça evli kalma niyetleri var,ben anlatmış olaydım eğer zaten bitmiş bir evliliğe nokta koyacak idim,hayırlısı diyelim.
Zamanla için soğuyacak zaten boşver Alah kimsenin ahını kimseye bırakmazMuhakkak ama işte hemen gormek,icimin hemen soğumasını istiyorum : ((
Çok seviyorum bu teslimiyeti,Allah buyuk. Sağolun zaman ayirdiniz.Boşver canım yine de sebep sen olma esin boşandıktan sonra belasını bulur emin ol .temizliği yemeği bulaşık çamaşır merak etme kısa bir zaman sonra başlayacaklar oflayıp puflamala ra inlemeye Allah büyük.
İnşallah,Mevla görelim beyler.Zamanla için soğuyacak zaten boşver Alah kimsenin ahını kimseye bırakmaz
Rica ederim canım ne demek üzme kendini sen .Inşallah çocuk yoktur ..Çok seviyorum bu teslimiyeti,Allah buyuk. Sağolun zaman ayirdiniz.
Bende kv için bana yaptıklarını anlatıcam herkese diyordum evleri ayirdim görmeyince için soğudu şimdi konuşmaya değer bile görmüyorum hicİnşallah,Mevla görelim beyler.
Var.Rica ederim canım ne demek üzme kendini sen .Inşallah çocuk yoktur ..
Zamanla belki soğur bekleyelim gorelim.Bende kv için bana yaptıklarını anlatıcam herkese diyordum evleri ayirdim görmeyince için soğudu şimdi konuşmaya değer bile görmüyorum hic
Kaç tane Allah kolaylık versin onlar etkilenecek en çok ama kötü bir ortam da büyüme lerinden iyidir
canım bazen yaptığımız yanlış seçimlerden dolayı ailemiz zarar görür. zarar görmeden ayrılmak zor sen bunu en aza indirmek için çabalamalısın ifşa ettiğin şeyler yüzünden üstüne gelirlerse ailen daha çok üzülebilir.Benim niyetim öyleydi,olmadı bitti ayriliyorumdu. Ama aileme busaltiklari zaman intikam hırsı sardı icimi babam adam değilsin dediler ya,yüreğim acıdı babama.
Emin ol soğuyor sen kazan onlar kaybetsin birakZamanla belki soğur bekleyelim gorelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?