8 senemin intikamını alayım mi?

böyle birşey yaparsan onlardan ne farkın kalır. unutma Allah var herkes yaptığının hesabını vefrecek
Mutlaka ama işte nefsim hemen olsun istedi,Allah tan uymadim,bekleyecem hayırlısıyla tertemiz biterse ne ala,yaptıkları yanlarına kar kalsın fark etmez ama aileme ve bana bulasirlarsa o zaman sabırlı davranamayacam.

Allah a birak ve seyret...baska yuvanın yıkılma sebebi sen olma .Allah mazlumun ahını duyar en güzel cevabı verecektir .

Hemde nasıl,ah bir bilsen yüreğim kalk git,anlat ne varsa için rahatlasin,artik keser dönsün diyorda işte vicdanimdan korkuyorum,ömrü boyu susmaz diye : ((

geriye kalan yıllarınızın çöp olmaması için boşanıyorsunuz . kıymetini bilin. medenice ayrılmayı bilin. böyle olmaz. ne küs ne barışık nötr olarak ayrılmalısınız.

Allah a birak ve seyret...baska yuvanın yıkılma sebebi sen olma .Allah mazlumun ahını duyar en güzel cevabı verecektir .
Aslında yuvalarının yıkılması benden olmaz çünkü zaten ortada bir yuva yok,kandırmaca alçakça evli kalma niyetleri var,ben anlatmış olaydım eğer zaten bitmiş bir evliliğe nokta koyacak idim,hayırlısı diyelim.

geriye kalan yıllarınızın çöp olmaması için boşanıyorsunuz . kıymetini bilin. medenice ayrılmayı bilin. böyle olmaz. ne küs ne barışık nötr olarak ayrılmalısınız.
Benim niyetim öyleydi,olmadı bitti ayriliyorumdu. Ama aileme busaltiklari zaman intikam hırsı sardı icimi babam adam değilsin dediler ya,yüreğim acıdı babama.

Boşver canım yine de sebep sen olma esin boşandıktan sonra belasını bulur emin ol .temizliği yemeği bulaşık çamaşır merak etme kısa bir zaman sonra başlayacaklar oflayıp puflamala ra inlemeye Allah büyük.

Çok seviyorum bu teslimiyeti,Allah buyuk. Sağolun zaman ayirdiniz.

Benim niyetim öyleydi,olmadı bitti ayriliyorumdu. Ama aileme busaltiklari zaman intikam hırsı sardı icimi babam adam değilsin dediler ya,yüreğim acıdı babama.
canım bazen yaptığımız yanlış seçimlerden dolayı ailemiz zarar görür. zarar görmeden ayrılmak zor sen bunu en aza indirmek için çabalamalısın ifşa ettiğin şeyler yüzünden üstüne gelirlerse ailen daha çok üzülebilir.
insanlıktan nasibini almayanlarla kendini bir kefeye koyma kurtulabildiğine şükür et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…