ayşe ceylin günlük mönü istemişsin benim en büyük sorun vesıkıntım orada kimse benim diyet listelerimden faydalanamaz çünkü yediğim şeyler okadar sınırlıki mesela karatay diyetinin en önemlisi olan peynir ve zeytin asla yiyemiyorum
bugün ne yedim
sabah bir çatal peynir
ara 2 adet büskivi tarçınlı
öğle 2.buçuk nugget
ara yarım ek pasta bir ufak poğça 1çay
1 saat sonra bir şeftali
akşam iki sıkım mercimekli köfte 2 çatal salata
dilekcim bugün bildirimde bulunmadın sabah erkenden işe gittiğini biliyorum o yüzden perşembe akşamdan bildirimini yap canımkurallar çok sıkı unutma canım af yok
ay iyi ki sormuşsun da kilomu söylemişim ah ah bende akıl mı kaldı yorgunluktan günleri takip edemiyorum bi bakıyorum p.tesi bi bakıyorum cuma ..
ayın 28 inde doğum günüm yaşlandım çoook yaşlandım :))
bundan sonra perşembe bildirim yapıcam canım. bu arada spora ne zaman başlıyoruz?
bugün ne yedim
sabah bir çatal peynir
ara 2 adet büskivi tarçınlı
öğle 2.buçuk nugget
ara yarım ek pasta bir ufak poğça 1çay
1 saat sonra bir şeftali
akşam iki sıkım mercimekli köfte 2 çatal salata
çok mu yiyorum kızlar söleyin bir allah aşkına
azram çok az yiyorsun ama genellikle karbon ağırlıklı yediklerin cnm,büsküvi ve poğaca vs az da olsa yememek lazım.bide regl olmadın onunda etkisi var.
peksen sadece menü yazıp çıkıyorsun paylaşımın çok azseni daha ayrıntılı tanımak istiyoruz
haklısın belki ayşem
ama bn şunu iyi biliyorum bnm psikoljim çöktü resmn
kilom 111
halen regl olamadıım
şma kurallarını nereden öğrenebilirim:87:
bu hafta liste çok kötü kızlar ama haftaya böyle bir liste olmayacak inş.
dilekcim ve reyhancım bildirimde bulunmadınız haftaya tekrarı olmasın lütfen cuma bildirimde bulunamayacak olanlar perşemden bildirim yapsınlar...
yeni gelen arkadaşlar bol bol paylaşım bekliyorum sizlerden paylaşım durumuna göre listeye gireceksiniz.
bundan sonra yine msj ve menü kontrolleri yapılacak 5 msjdan az yazan,menülerini yazmayan ve bildirimde bulunmayanlar ceza alacak arkadaşlar tekrarlanırsa da listeden çıkacaklar....
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli....
Ayşecim azracım sizin isminizi görünce atladım hemen. Tanıdık başka kim varsa hepinize selam olsun...
gayeeeeeeeeee
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?