Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güldencim hesap cetveli senin yüzdelik dilimi yanlış hesaplıyo ya 1,20 olmaması lazım napsakki

tuhaf gerçekten şimdi kendim hesapladım sadece seninkini doğruymuş 1,2 çıkıyor bende 1.20 yazdım bakalım hata bulurlarsa söylerler zaten

tşk ederim canım benim ben yediklerime her zaman dikkat ediyorum kendimi bildim bileli diyetteyim.kilolarımdaki denge hiç bozulmaz 63-66 arası gider gelirim.ben bundan daha aşağı inemiyorum canım yani şimdi geldik işin zor kısmına inş sizlerin yardımlarıyla istediğim kiloya düşecem.spor yapmıyorum ama günlük bir saat bankaları geziyorum bu spormudur bilmem:):):):)

demek sende takılıyorsun eve 63 ve 62 den aşağı inmek çok oluyor ben yazın 60 inmiştim düzenli plates te yaptığım için çok çok zayıf görünüyordum sonra koyverince aldım tabi ama ben koyverince öyle böyle değil acayip yiyorum daha doğrusu kalori şeyleri çok tüketiyorum ona rağmen aşırı almıyorum kg çok şükür şimdi de 64 gibi değil kg buda önceden yaptığım plates sayesinde.bugün montide kaçamak yaptım 1 tane kurabiye yedim şimdi ceza olarak 1 saat plates ve yapabilirsem yarım saat bisiklete bineceğim. senin banka gezme işi de çok iyi

işte sorun bir kaç kiloyu verip daha sonra rahatlama poziyonuna girmekten kaynaklanıyo:):):)
bir kaç kilo verince birdee aaaa zayıflamışsın diyenleri duyunca şımarıyoruz.inş ikimizde bu zor kısmı atlatırız.
38 bedene düşmek istiyorum.hayatım boyunca birkez 59 a düştüm o da üniversitede anamın yemeklerini bulamayınca inş bu sefer yine inecem 59 a

cnm 38 bedeni spor yaparakta giyebilirsin ben 38- dar kalıplarda 40 giyorum benimde hedefim 36 giymek

ufukcum geçmiş olsun canım
asumancım hemen gitmem herhalde daha verilecek 8 kilo var.
birde faceden birbirimiz görme şansımız var mı sizleri merak ediyorum ben

Kızlar konu beden den açılmışken
bn ün ilkkez alış veriş yaptım aslında hata ettim daha vercem ama üstüme giyecek hiiiç birşeyim kalmamıştı

üst kısımdan 4xl dan xl,l düşmüşüm
altta da 56-58 bedenden 46-44 düşmüşüm ( o kadar güzel bir duyguymuş ki)
müthiş bir daralma var
yalnız kolumda sarkma başladı olsun kış olduğundan çok kafaya takmıyorum
birde heryerim gittide şu göbek ksmı var
o da kalacak gibi zaten

dokturuna danış canım sağlığın bozulmasın sonra

DOKTOrUMA sölesem adam bana kafayım yedin der

ufukcum geçmiş olsun canım
asumancım hemen gitmem herhalde daha verilecek 8 kilo var.
birde faceden birbirimiz görme şansımız var mı sizleri merak ediyorum ben
bnm facem var cnm
özelden ad soyad yollasana bana

ne güzel duygudur beeeee güldencm helal olsun bu gidişle sen 75 olunca s bol gelir yivrum
bende 40 beden giyiyorum şekerler 42ye düşünce çok alışveriş yapmıştım onlarıda giyiyorum ve kendime söz verdim 38bedene düşene kadar alışveriş yok die
her kadının elinin altında bulunması gereken siyah kumaş pantalonum bilem yok ama inat ettim almıycam

onun içinde tek çözüm plates güldencim

çok sevindim canım benim yaaaaa spora başlamalısın ama sarkmalar için birde adanadasın halk oyunlarını seviyorsan
ona da gidebilirsin ben geçen sene gidiyordum ama yeni evliyim ona zaman ayıramıyorum hem çok zevkli davullu zurnalı çoşuyosun hemde nasıl ter atıyorsun görmen lazım

bnde siyah kumaş almıcam die yemin ettim
kot giyecem bundan sonra genç olacam
dün 2 adet kot aldım hemide dar paça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…